EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 25 artikelen gevonden met het woord asset.
Artikel 21 tot 25 met de

betekenis van het woord ASSET

Geplaatst op: woensdag 12 oktober 2016

Goud wordt nu getest door ’s werelds belangrijkste ASSET

Het gaat hier om een ASSET dat op vrijwel iedere portfolio invloed uitoefent. Een ASSET die het voortdurend volgen ervan waard is, vooral voor bezitters van goud en zilver.

Het gaat hier om een ASSET dat op vrijwel iedere portfolio invloed uitoefent. Een ASSET die het voortdurend volgen ervan waard is, vooral voor bezitters van goud en zilver.

De ASSET waar het hier om gaat is de wereldreservemunt, de dollar. De valuta die door alle landen gebruikt worden om voornamelijk grondstoffen maar ook valuta’s en aandelen te verhandelen. Een valuta die door landen wordt gebruikt om als reserves aan te houden. Je kunt je voorstellen dat wanneer deze dollar zwakker of sterker wordt, heeft dit effect op de gehele wereldhandel.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 21 september 2016

Meet the riskiest bank in the world

Deutsche Bank is the riskiest bank in the world, according to the US Federal Deposit Insurance Corporation.

Deutsche Bank is the riskiest bank in the world, according to the US Federal Deposit Insurance Corporation.

The bank has a leverage ratio of 2.68% according to the regulator’s calculations.

The leverage ratio is a measure of a bank’s financial sustainability, and shows how much equity capital a lender has against ASSETs such as loans.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: woensdag 3 augustus 2016

Bill Gross: Obligaties risicovol, neem hard ASSETs

Volgens vermogensbeheerder Bill Gross kun je vandaag de dag je geld beter in tastbare zaken stoppen dan in aandelen, obligaties en beleggingsfondsen. Dat schrijft hij in zijn nieuwste column voor vermogensbeheerder Janus Capital. "De obligatiekoersen zijn nu zo hoog dat een kleine stijging van de rente een grote waardedaling tot gevolg heeft."

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: donderdag 28 juli 2016

Zilverprijs naar hoogste punt in 2 jaar

Zilver is in 2016 een van de best zo niet de best presterende ASSET. De zilverprijs noteert inmiddels....

Lees verder op The Bullion House
Geplaatst op: dinsdag 26 juli 2016

‘Veilige havens’ worden steeds duurder

Veilige havens zoals goud, obligaties en USD, waren al een tijdje in trek door de onzekerheden omtrent de slabakkende wereldeconomie. Het Britse referendum over het lidmaatschap van de Europese Unie heeft de populariteit van deze ASSETs alleen maar versterkt tot op een hoogte waarop deze veilige havens prijzig beginnen te worden.

De vraagt rijst nu of beleggers en investeerders bereid zijn om de volle pot te betalen om hun kapitaal veilig te stellen. David Brett, investment writer bij Schroders, merkt op dat de veilige havens aan de dure kant beginnen te worden, hij verwacht dat ze net minder aantrekkelijk gaan worden de komende maanden zolang de twijfels omtrent Europa, de brexit en de wereldeconomie blijven bestaan.

Lees verder op Beurs.com
Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs