EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
26
kliks
19
kliks
15
kliks
14
kliks
Bron: Goudverzekerd.nl
14
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 5 artikelen gevonden met het woord bailout.
Artikel 56 tot 60 met de

betekenis van het woord BAILOUT

Geplaatst op: woensdag 12 juni 2013

Breaking: Grieken sluiten Nationale TV en Radio zenders

Weer duizenden banen op de tocht...

Weer duizenden banen op de tocht...

Griekenland gaat Nationale TV en Radiozenders sluiten om te kunnen bezuinigen. Dit gaat ten koste van duizenden banen.

Greece's conservative-led government said on Tuesday it was closing the country's state broadcaster ERT to save money.

The move, which is part of budget cuts in exchange for a fresh slice of BAILOUT funds, will result in the possible loss of up to 2,600 jobs.

Simos Kedikoglou, the government spokesman and a former anchor at the Hellenic Broadcasting Corporation, made the shock announcement that the 70 year old station would stop broadcasting.

Lees verder op news.yahoo
Geplaatst op: donderdag 25 april 2013

Spaarders worden dupe faillissement bank

Rijke spaarders in Europa worden mogelijk binnenkort wettelijk aansprakelijk gesteld bij het faillissement van een bank. Michel Barnier, lid van de Europese Commissie, heeft de Suddeutsche Zeitung laten weten dat er een wet in ontwikkeling is, die de komende zomer zal worden ingediend. De nieuwe wet moet een soort van leidraad worden voor wie het eerst zal moeten betalen als er een bank failliet gaat en een nieuwe BAILOUT noodzakelijk is. In de nieuwe opzet zullen rekeninghouders met meer dan een ton op de bank, maar ook aandeelhouders, als eerste moeten opdraaien voor het faillissement van een bank, nog voordat noodfondsen zullen worden aangesproken.

Lees verder op biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 24 april 2013

Lid Europese Commissie: ‘Spaarders wettelijk aansprakelijk bij faillissement bank’

Rijke spaarders in Europa worden mogelijk binnenkort wettelijk aansprakelijk gesteld bij het faillissement van een bank. Michel Barnier, lid van de Europese Commissie, heeft de

Suddeutsche Zeitung laten weten dat er een wet in ontwikkeling is, die de komende zomer zal worden ingediend. De nieuwe wet moet een soort van leidraad worden voor wie het eerst zal moeten betalen als er een bank failliet gaat en een nieuwe BAILOUT noodzakelijk is. In de nieuwe opzet zullen rekeninghouders met meer dan een ton op de bank, maar ook aandeelhouders, als eerste moeten opdraaien voor het faillissement van een bank, nog voordat noodfondsen zullen worden aangesproken.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 17 april 2013

Graaiers hebben na spaargeld nu hun oog op pensioenpotten laten vallen

Let op: Uw pensioengeld is in gevaar Snoepen uit de pensioenpot Waar is het geld van de BAILOUTs gebleven? Na de banken, nu de bedrijven

Let op: Uw pensioengeld is in gevaar Snoepen uit de pensioenpot Waar is het geld van de BAILOUTs gebleven? Na de banken, nu de bedrijven

Cyprus is inmiddels de boeken in gegaan als zijnde de breuk tussen “spaargeld” en “veilig”, maar na deze week is naast uw spaargeld, ook uw pensioengeld een open doel geworden voor de graaiers van de overheid en nu zelfs ook bedrijven. Want wat is het geval? Ook hier is weer het zaadje in uw hoofd geplant als het gaat om de woorden “pensioen” en “veilig”. Het sociaal akkoord gaat de open deur zijn voor de politiek om de pensioenfondsen te verplichten om een helpende hand te bieden en samen weer uit de crisis te komen.

Lees verder op gewoon-nieuws.nl
Geplaatst op: maandag 15 april 2013

Goud en zilver worden interessant

De edelmetalen kregen vrijdag rake klappen. Goud verloor ruim 5% en de zilverprijs kelderde zelfs met 6%. Is het nu interessant om te kopen?  Het sentiment werd gedrukt door het nieuws dat Cyprus als onderdeel van de pogingen om de BAILOUT te bekostigen zou overwegen een groot deel van de goudvoorraad te verkopen. De hoeveelheden waar het om gaat zijn zeer beperkt dus daar ging het niet om. Goud -en zilverbeleggers waren bang dat dit een precedent zou kunnen scheppen voor andere landen. Wat zou er gebeuren als andere landen hun goud moesten verkopen bij een redding? Portugal heeft 382,5 ton goud en  Spanje heeft circa 281 ton goud in bezit. Die van Italie is 2400 ton, de vier na grootste ter wereld. De verkoop van Cyprus zou dus slechts een druppel in een oceaan zijn. Dit risico was niet ingeprijsd in de markt.

Lees verder op dekritischebelegger.nl
Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs