EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
27
kliks
19
kliks
15
kliks
14
kliks
Bron: Goudverzekerd.nl
14
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 5 artikelen gevonden met het woord bailout.
Artikel 11 tot 15 met de

betekenis van het woord BAILOUT

Geplaatst op: maandag 11 mei 2015

Spanje geeft 5-jaars obligaties uit tegen negatieve rente

Spanje heeft afgelopen week obligaties met een middellange looptijd uitgegeven tegen een negatieve rente, zo laat de centrale bank van het land weten. Een teken dat het vertrouwen in de markt stijgt, en dat zo’n 3 jaar nadat het land dicht in de buurt van een BAILOUT kwam.

De Spaanse staat verkocht voor 885 miljoen euro aan 5-jaars obligaties tegen een gemiddeld rendement van min 0,286 procent, aldus de bank in een verklaring. Dit was daarmee de eerste keer sinds de recente economische crisis in Spanje dat het land zich weet te verzekeren van een negatieve rente voor investeerders in de middellange termijn schuld van het land.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 23 april 2015

23 april: vijf jaar na de Griekse BAILOUT en 7 andere dingen die je moet weten

Vijf jaar geleden vroeg Griekenland hulp van het IMF en de eurozone. Analist Arne Petimezas van beursmakelaar AFS Group maakt de balans op.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: vrijdag 17 april 2015

“Griekenland is onmogelijk om mee samen te werken”

De onderhandelingen over de Griekse BAILOUT zijn woensdag weer verder gegaan. Toch ziet het er voor het land nog altijd niet beter uit. Volgens een van Duitslands grootste kranten, Süddeutsche Zeitung, heeft een senior eurozone-official namelijk gezegd dat het ‘simpelweg onmogelijk is’ om met de Griekse overheid te werken.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 26 maart 2015

Sisyphos-mythe beschrijft hopeloze Griekse economie perfect

Griekenland heeft geen recht op een terugbetaling van 1,2 miljard euro die het hoopte terug te krijgen uit het Europese BAILOUT fonds. Dit slechte nieuws werd vandaag bekend gemaakt door een woordvoerder van het fonds en duwt premier Tsipras opnieuw onder water.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: zaterdag 14 maart 2015

Dit gebeurt er als Griekenland de euro verlaat

Natuurlijk is vorige maand de BAILOUT-overeenkomst voor Griekenland met 4 maanden verlengd. Een oplossing is er echter nog steeds niet en ook de hervormingsplannen die Griekenland heeft ingediend, worden door de ministers van Financiën van de eurolanden niet gewaardeerd.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs