EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
28
kliks
19
kliks
16
kliks
14
kliks
Bron: Goudverzekerd.nl
14
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 5 artikelen gevonden met het woord bailout.
Artikel 116 tot 120 met de

betekenis van het woord BAILOUT

Geplaatst op: donderdag 27 september 2012

Voorbeurs: Hallo Madrid? Hallo...?

Tja, Spanje.... Wie twijfelt er nog aan dat ook dit land een BAILOUT krijgt? Vraag is alleen wanneer en tegen welke prijs en of het al dan niet samen met Italië is. Vandaag beheerst het land vast de voorpagina's (en de koersen?), want het dient de ontwerpbegroting voor 2013 in. Karig en schraal, vrees ik.

Als belegger houdt u hier uw feeling met Madrid: hoofdindex Ibex 35 en - vooral - hier de tienjarige Spaanse staat en de spread daarvan met Duitsland. Als u dan toch bezig bent, pikt u de Italiaanse tienjaars rente en spread ook mee, want dat land moet obligatieveilingen slijten. Wat wordt de rente?

Lees verder op iex.nl
Geplaatst op: woensdag 26 september 2012

Waarom Merkel zich plots achter Draghi's reddingsplan schaarde...

The Council of EuropeDuitsland is voor 108 miljard euro blootgesteld aan Spanje, waarvan 35 miljard aan het Spaanse bankstelsel dat nu op de rand van een BAILOUTaanvraag staat. Vrijdag kondigt Spanje aan hoeveel nieuw kapitaal de banken nodig hebben. Volgens de WSJ zal die aankondiging ook grote gevolgen hebben voor de Duitsers.

De kredietbeoordelaar Moody’s veranderde recentelijk het vooruitzicht voor Duitsland van ‘stabiel’ naar ‘negatief’ als gevolg van de hoge blootstelling van de Duitse banken aan crisislanden als Italië en Spanje. Moody’s waarschuwt ook dat de hoge risico’s kunnen leiden tot het verlies van de AAA-rating.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: woensdag 26 september 2012

Oostenrijk: ESM moet enkel geherstructureerde banken steun verschaffen

Het permanente BAILOUTmechanisme van de eurozone zou niet als eerste verantwoordelijk moeten zijn om eurozone banken te herkapitaliseren, maar kan gebruikt worden om banken te herkapitaliseren nadat ze geherstructureerd zijn, stelt het Oostenrijkse ministerie van financien woensdag.

"Herkapitalisatie mogelijkheden voor banken kunnen niet betekenen dat het European Stability Mechanism (ESM) letterlijk alle financiele ellende overneemt die voortkomt uit de bestaande problematische activa en 'bad banks' in verschillende eurozone lidstaten. Deze verantwoordelijkheid moet blijven liggen bij het desbetreffende nationale land", meldt woordvoerder Gregor Schuetze van het Oostenrijkse ministerie aan Dow Jones Nieuwsdienst.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: dinsdag 25 september 2012

Wat weet Amerika over Griekenland dat wij niet weten?

De Amerikaanse president Obama zet de Troika (ECB/EU/IMF) onder grote druk om de naar verluid dramatisch slechte cijfers omtrent de voortgang van het Griekse spaarprogramma tot na de Amerikaanse presidentsverkiezingen op 6 november geheim te houden. Obama vreest namelijk dat als voor die tijd duidelijk wordt dat Griekenland weer op een bankroet afstevent en opnieuw een miljardenBAILOUT nodig heeft, de wereldeconomie grote klappen krijgt waardoor zijn herverkiezing in gevaar dreigt te komen

Officieel zijn de inspecteurs van de Troika het nog niet eens over de conclusies over de Griekse situatie, maar zowel een EU official als Duitse vertegenwoordigers bevestigden tegenover persbureau Reuters dat de publicatie van de voortgangsrapportage op dringend verzoek van de regering Obama wordt uitgesteld tot na de verkiezingen.

Lees verder op blogspot.nl
Geplaatst op: maandag 24 september 2012

'EU komt met noodhulppakket XXL'

De EU bereidt een multinationaal noodpakket voor dat naast nieuwe hulp voor Griekenland ook een tweede BAILOUT voor Spanje en een eerste BAILOUT voor Cyprus voorziet. Dat schrijft de Financial Times Deutschland. De nieuwe maatregelen zouden worden gebundeld en in november aan de nationale parlementen worden voorgesteld.

Lees verder op Express.be
Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs