EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
28
kliks
19
kliks
16
kliks
14
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
14
kliks
Bron: Goudverzekerd.nl
Er zijn 5 artikelen gevonden met het woord bailout.
Artikel 126 tot 130 met de

betekenis van het woord BAILOUT

Geplaatst op: zaterdag 15 september 2012

Spanje: Rajoy zal snel moeten kiezen

Omdat de rente van de Spaanse 10jaars obligaties rond de 5,65% noteert, wil premier Rajoy van Spanje nog niets weten van een BAILOUT. Als het aan de internationale politiek ligt heeft hij geen keus: Spanje moet snel een aanvraag doen bij het Europese noodfonds. Voorlopig weigert Rajoy echter. Hij is wellicht te bang dat hij de regie over zijn eigen land kwijt zal raken en dat nog meer harde bezuinigingen desastreus zullen zijn voor de Spaanse bevolking.

[...]

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 12 september 2012

Spanje overweegt steunaanvraag bij ECB, maar 'absoluut geen BAILOUT'

Spanje denkt erover de hulp in te roepen van het nieuwe programma van de Europese Centrale Bank waarbij staatsobligaties worden opgekocht van landen in problemen. Van een volledige ‘BAILOUT’ is geen sprake.

Dat zegt Rajoy vandaag in een interview met Finse kranten dat gisteren werd afgenomen.

Lees verder op nrc.nl
Geplaatst op: woensdag 12 september 2012

Opmaat

Doorgaan met de euro blijft grosso modo het credo. Intussen hebben we al zoveel gaten gestopt en garanties afgegeven dat we de facto niet meer terug kunnen. Vandaar de Latijnse oplossing met ‘carte blanche’ voor de ECB  (m.u.v. Duitsland) om de flappentap weliswaar na “strenge ballotage” verder ongelimiteerd open te zetten.  Dat Spanje en Italië voor ruim 30% in hun eigen BAILOUT (EFSF) dienen te voorzien, speelt in de markt kennelijk geen enkele rol.

[...]

Lees verder op Edelmetaal-Info.nl
Geplaatst op: maandag 10 september 2012

88 % van de traders ziet Spanje dit jaar BAILOUT vragen

Een recente rondvraag bij investeerders verwacht 88 % dat Spanje nog voor het einde van het jaar om een BAILOUT zal vragen. 50 % verwacht al een BAILOUT voor het einde van volgende maand. 50 % ziet ook Italië om geld smeken voor het einde van het eerste kwartaal van 2013.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 10 september 2012

De zesdaagse werkweek in Griekenland: de terugkeer van de slavernij?

Gelekte memo’s tonen aan dat de ECB en het IMF Griekenland willen verplichten een zesdaagse werkweek in te voeren als deel van een volgende BAILOUT overeenkomst. De kritiek in Griekenland is enorm hard en komt vooral uit linkse hoek. De Amerikaanse libertariërs van The Daily Bell zijn echter eveneens ontzet over de gelekte informatie.

Gelekte memo’s tonen aan dat de ECB en het IMF Griekenland willen verplichten een zesdaagse werkweek in te voeren als deel van een volgende BAILOUT overeenkomst. De kritiek in Griekenland is enorm hard en komt vooral uit linkse hoek. De Amerikaanse libertariërs van The Daily Bell zijn echter eveneens ontzet over de gelekte informatie.

Sommige Grieken beschrijven de dictaten van de ECB en het IMF als ‘kapitalisme met een das om’. De vrijemarktanalyse van The Daily Bell is even hard, maar komt vanuit een diametraal tegenovergesteld perspectief.

Lees verder op express.be
Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs