EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
27
kliks
19
kliks
15
kliks
14
kliks
Bron: Goudverzekerd.nl
14
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 5 artikelen gevonden met het woord bailout.
Artikel 196 tot 200 met de

betekenis van het woord BAILOUT

Geplaatst op: dinsdag 24 april 2012

Griekenland groter probleem dan kabinetscrisis

Maar laten we vooral niet vergeten wat echt belangrijk is. Het lijkt er namelijk op dat een vertrek van Griekenland uit de eurozone steeds dichterbij komt. Ons inziens is een vertrek van Griekenland sinds mei 2010 al onvermijdelijk en steeds meer economen en onafhankelijke research instituten komen tot dezelfde conclusie. Griekenland gaat het echt niet redden met een tweede, derde of vierde BAILOUT. Het blijft uitstel van executie. Uiteindelijk zullen de Grieken de euro en de eurozone waarschijnlijk moeten gaan verlaten. Er terwijl de meeste media zich stort op onze kabinetscrisis, de bezuinigingen en 'hoe nou verder', houden wij het tijdens deze nationale politieke schermutselingen even bij Griekenland.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 20 april 2012

De staatsgreep van Goldman Sachs in de Eurozone

De staatsgreep van Goldman Sachs die in de VS mislukte is bijna succesvol afgerond in Europa - een permanente, niet te herroepen, onbetwistbare borg voor de banken, verzekerd door de belastingbetaler.

De staatsgreep van Goldman Sachs die in de VS mislukte is bijna succesvol afgerond in Europa - een permanente, niet te herroepen, onbetwistbare borg voor de banken, verzekerd door de belastingbetaler.

In september 2008 slaagde Henry Paulson, voormalige CEO van Goldman Sachs, erin de Amerikaanse regering af te persen voor een bedrag van $700 miljard. Maar om het voor elkaar te krijgen moest Paulson diep door het stof en dreigen met de volledige ineenstorting van de wereldeconomie en het afkondigen van de staat van beleg. De BAILOUT een eenmalige zaak. Paulson's smeekbede om een permanent noodfonds - het Troubled Asset Relief Program of TARP - stuitte op verzet van het congres en werd verworpen.

Lees verder op zonnewind.be
Geplaatst op: woensdag 18 april 2012

Water staat de Spaanse banken tot aan de lippen

De Euro-crisis slaat nog altijd wild om zich heen: het volgende slachtoffer dreigen de Spaanse banken te worden. We krijgen steeds sterkere vermoedens dat Madrid zich naar de buitenwereld zal moeten richten om de bankensector overeind te houden. Een onvervalste BAILOUT dus.

De Euro-crisis slaat nog altijd wild om zich heen: het volgende slachtoffer dreigen de Spaanse banken te worden. We krijgen steeds sterkere vermoedens dat Madrid zich naar de buitenwereld zal moeten richten om de bankensector overeind te houden. Een onvervalste BAILOUT dus.

De European Financial Stability Facility (EFSF) zal naar onze mening de banken uit het moeras moeten trekken waarin deze door de instorting van de onroerendgoedprijzen steeds dieper wegzinken. De property market crash slaat op het Iberisch schiereiland diepe builen. Het financieel gat is indien mogelijk nog dieper.

[...]

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 4 april 2012

TA: Goudprijs noteert rond interessant niveau

Woensdag kleuren de borden op de wereldwijde financiële markten rood. Dit komt mede door eurocommissaris Olli Rhen, die woensdag liet weten dat Portugal wellicht meer financiële steun nodig heeft. De kans op een nieuwe BAILOUT is één mogelijkheden en daar zijn de beleggers niet blij mee. Portugal kreeg in 2011 al een BAILOUT van 78 miljard euro van de EU en het IMF, maar deze miljarden zijn wellicht niet voldoende geweest, aldus Rehn.

[...]

Lees verder op GoudVergelijken.nl
Geplaatst op: zondag 1 april 2012

Griekse 1 jarige rente naar nieuw record

Papademos zelf zegt dat hij er alles aan zal doen om een derde Griekse BAILOUT te voorkomen. Toch houdt hij een stok achter de deur: " It cannot be excluded that some financial support may be necessary, but we must try hard to avoid such an outcome", aldus de Griekse president. Maar dan moet de Griekse economie wel flink verbeteren. Door de schuldencrisis in Europa is de economie in Griekenland in 2011 met 6,9% gekrompen. De jaren daarvoor is de economie in Griekenland ook niet gegroeid: -3,4% in 2010, -3,3% in 2009 en -0,2% in 2008.

Lees verder op Biflatie.nl
Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs