EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
27
kliks
19
kliks
15
kliks
14
kliks
Bron: Goudverzekerd.nl
14
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 5 artikelen gevonden met het woord bailout.
Artikel 231 tot 235 met de

betekenis van het woord BAILOUT

Geplaatst op: vrijdag 19 augustus 2011

Ophef over 'status aparte' Finland

The Slovaks, Slovenes and Dutch are apparently interested in securing their own contributions. However, Reuters quoted a source in the Greek government that Greece hadn’t discussed the collateral issue with any country apart from Finland, but that the BAILOUT could be “cancelled” if there were further requests.

Lees verder op Blik op de beurs.com
Geplaatst op: woensdag 17 augustus 2011

Euro-obligatie is enige redmiddel

Een gemeenschappelijke euro-obligatie blijft voorlopig in de koelkast. Maar vroeg of laat is de invoering ervan onvermijdelijk. Zeker nu de economische groei verzwakt, zijn drastische maatregelen nodig om de euro te redden.

Een gemeenschappelijke euro-obligatie blijft voorlopig in de koelkast. Maar vroeg of laat is de invoering ervan onvermijdelijk. Zeker nu de economische groei verzwakt, zijn drastische maatregelen nodig om de euro te redden.

Zo’n euro-obligatie kan het dure rente-tarief voor de PIIGS-landen (Portugal, Ierland, Italië, Spanje en Griekenland) doen dalen.

De afgelopen maanden zagen we de ene BAILOUT na de andere. Maar de Europese noodleningen hebben de eurocrisis niet kunnen stoppen, schrijft CNN Money. Het opkopen van obligaties van de schuldstaten blijkt ook niet hét redmiddel te zijn.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 11 augustus 2011

Merkel onder druk

Duits Bondskanselier Angela Merkel staat onder druk binnen haar eigen partij. Volgens een poll uitgevoerd op 4 en 5 augustus (dus voor de goedgekeurde interventie om Italië en Spanje te redden) zijn een meerderheid van Merkels partijgenoten tegen een BAILOUT van andere landen van de Eurozone.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: zaterdag 6 augustus 2011

Game Over eurozone? Duitsers weigeren BAILOUT Italie; Afwaardering Frankrijk dreigt

Beleggingsicoon Marc Faber: Zet u schrap voor totale instorting en oorlog.

Beleggingsicoon Marc Faber: Zet u schrap voor totale instorting en oorlog.

De toch al niet geringe crisis in Europa is vandaag een heel stuk erger geworden nu de Duitse overheid weigert om mee te werken aan een BAILOUT van Italië. De Duitsers vinden de problemen van Italië te groot voor het Europese Reddingsfonds, dat volgens hen alleen voor kleinere landen gebruikt zou moeten worden. Sowieso twijfelt de Duitse regering eraan of Italië überhaupt nog wel gered kan worden, zelfs al zou het Reddingsfonds wél verdrie- of viervoudigd worden. Daarnaast dreigt nog een andere nachtmerrie van de Duitsers werkelijkheid te worden: Na Amerika lijkt nu ook Frankrijk zijn AAA rating te gaan verliezen.

Lees verder op Xander Nieuws
Geplaatst op: dinsdag 26 juli 2011

Nog meer miljarden richting Griekenland

Het is enkel een manier om de financiële markten gerust te stellen.

Het is enkel een manier om de financiële markten gerust te stellen.

Volgens kredietbeoordelaar Moodys is de kans dat Griekenland failliet gaat vrijwel 100%. De eerste BAILOUT die Griekenland in mei 2010 ontving had een omvang van 110 miljard euro. Over de tweede BAILOUT is de afgelopen dagen de nodige verwarring ontstaan. Uit de brief van de Jager blijkt nu dat Griekenland 59 miljard tot 2014 en 109 miljard euro tot 2020 ontvangt van de EU en het IMF.

Lees verder op Biflatie.nl
Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs