EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
28
kliks
19
kliks
16
kliks
14
kliks
Bron: Goudverzekerd.nl
14
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 5 artikelen gevonden met het woord bailout.
Artikel 286 tot 290 met de

betekenis van het woord BAILOUT

Geplaatst op: woensdag 12 mei 2010

Onenigheid in top ECB over BAILOUT

Het bestuur van de ECB blijkt verre van eensgezind over het Europese reddingsfonds. Nout Wellink ziet de BAILOUT als vangnet van tijdelijke aard. Bundesbank president Axel Weber is ronduit tegen het opkopen van Zuid-Europees schuldpapier.

Onderdeel van het historische reddingsplan voor de euro is het opkopen van staatsobligaties op de secondaire markt door de ECB, waarmee de deur wordt opengezet naar quantitative easing. Weber is spijkerhard in zijn oordeel. Het meerderheidsbesluit van de ECB leidt tot “serieuze risico’s voor de stabiliteit van het financiële systeem”, aldus Weber tegenover de Duitse Börsen Zeitung

Lees verder op Blik op de Beurs.com
Geplaatst op: maandag 10 mei 2010

BAILOUT-pakket van 750 miljard euro

Opmerkelijk:

Tevens zet de ECB de ‘nucleaire optie’ in, d.w.z. opkopen van staatspapier op de secundaire markt (lees quantitative easing)

Lees verder op Blik op de Beurs.com
Geplaatst op: maandag 10 mei 2010

Bijna biljoen euro aan BAILOUTgeld beschikbaar

De EU heeft zondag besloten om 500 miljard euro beschikbaar te maken om Europese landen met schuldenproblemen te helpen. Tevens draagt het IMF (Internationaal Monetair Fonds) nog eens 220 miljard euro bij. Deze 720 miljard komt bovenop de lening van 110 miljard van vorige week.

Er is dus binnen een week bijna 1 Biljoen euro aan BAILOUTgeld beschikbaar gekomen voor de schuldenproblemen van Griekenland, Spanje, Portugal, Ierland, Italië, België en wie weet voor welke landen nog meer. Van de totale 830 miljard euro zal Nederland 26 miljard euro betalen.

Tevens kondigde de Federal Reserve zondag aan dat het tientallen miljarden dollars gaat injecteren in Europese banken, juist, zelf de centrale bank van Amerika gaan de Europese banken stimuleren met nog meer geld. Zo groot zijn blijkbaar de belangen dus. De balance sheet van de FED stijgt door deze actie naar een recordhoogte van 2,3 biljoen dollar.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 3 mei 2010

Marc Faber verwacht BAILOUTs voor alle Westerse overheden

Marc Faber was vanmorgen te gast op Bloomberg TV, waar hij weer eens uitpakte met z’n gekende doom & gloom visies.

Hij praat onder meer over de Griekse maatregelen, BAILOUTs voor alle Westerse overheden, bubbels in China, positieve elementen voor de grondstoffen en politieke onrust in Thailand.

Lees verder op Beurs.com
Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs