EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
28
kliks
19
kliks
16
kliks
14
kliks
Bron: Goudverzekerd.nl
14
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 5 artikelen gevonden met het woord bailout.
Artikel 46 tot 50 met de

betekenis van het woord BAILOUT

Geplaatst op: maandag 23 september 2013

Griekenland zoekt derde BAILOUT

Griekenland is sinds afgelopen zondag in gesprek met internationale kredietverschaffers voor BAILOUT pakket nummer drie. Twee eerdere BAILOUTs betroffen in totaal €240 miljard. Veel geld, maar nog niet genoeg.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 16 september 2013

Tissen: ‘Wie het weet mag het zeggen’

Het wordt tijd dat de Nederlandse regering de werkelijkheid van Europa onder ogen ziet en ophoudt met het beleid van pappen en nathouden. Laten we van het slechtste scenario uitgaan en eerlijk werken aan het beste. Te midden van de inmiddels enigszins geluwde, maar hoog opgelaaide geopolitieke informatie-oorlog rondom Syrië, vielen de uitspraken van Minister Dijsselbloem van Financiën over de crisis in Europa nauwelijks tot niet op. Als was het de gewoonste zaak van de wereld sprak hij over de derde BAILOUT van Griekenland van zo’n 11 miljard euro. Hijzelf, zo beweerde hij stoïcijns, had nooit beweerd dat de eerdere steunoperaties voldoende waren om de Grieken er weer bovenop te helpen. Hij niet.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: zaterdag 24 augustus 2013

Greece may get another $13.36 billion BAILOUT, says E.U. official

BERLIN — Germany’s commissioner to the European Union says he expects a future aid package for Greece to amount to a little more than 10 billion euros ($13.36 billion) — which is much smaller than the country’s existing two rescue deals.

Lees verder op washingtontimes.com
Geplaatst op: dinsdag 13 augustus 2013

René Tissen: ‘Geef Nederland een BAILOUT met terugwerkende kracht’

Er is een ongebruikelijke, maar alleszins verdedigbare manier om de enorme druk waaronder de Nederlandse economie en de Nederlandse samenleving staat te verminderen en misschien zelfs weg te nemen. Nederland moet bevrijd worden van het schuldenjuk. Via het achteraf inroepen van Europese steun. Het plan komt er op neer dat het kabinet Rutte II alsnog aan Europa om een BAILOUT van de financiële sector moet vragen. Met terugwerkende kracht wel te verstaan. Nederland heeft op eigen kracht en vanuit eigen soevereiniteit haar banken gered en daarmee de ineenstorting van het financiële systeem in Europa voorkomen. Daar moet Europa een prijs voor betalen.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 30 juli 2013

Griekenland: gaf reeds 75% van het BAILOUTgeld uit

Eurozone taxpayers and the IMF are left wondering what their BAILOUT funds have been spent on in Greece. The Hellenic Financial Stability Fund (HFSF) has spent EUR38bn (or 75% of its total) bolstering the capital of Greece's four biggest banks (and winding down eight small lenders). The EUR50bn fund looks set to be drained further  - despite the banks comments that costs have been cut, funds raised, and assets sold - as non-performing loans continue to surge. About a quarter of all loans are non-performing and that share is likely to increase as the country's six-year recession, which has wiped out over a quarter of the economy, shows little sign of abating. Have no fear though, since stress tests will be carried out later this year to establish whether Greek banks have more capital needs. Of course the key question is - just where were these rescue funds diverted within the bank shells.

Lees verder op zerohedge.com
Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs