EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord beleggen.
Artikel 26 tot 30 met de

betekenis van het woord BELEGGEN

Geplaatst op: zondag 8 april 2018

Miljardair maakt van privéjet een high tech trading desk

Een miljardair/belegger gaf zijn privéjet een volledige make over zodat hij/zij – de naam werd niet bekend gemaakt – in de lucht in real time kan BELEGGEN op de aandelenmarkt. Kostprijs werd ook niet bekend gemaakt, maar de miljardair had er ook zo’n 14.000 aandelen Apple mee kunnen kopen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 29 maart 2018

ByeleX lanceert eerste aandelen ICO van Europa

Technologiebedrijf ByeleX heeft 29 maart 2018 de eerste aandelen ICO (Initial Coin Offering) in Europa gelanceerd, die investeerders dezelfde rechten en dezelfde wettelijke bescherming biedt als bij een gewone beursgang. Deze ICO 2.0 van ByeleX is uniek omdat investeerders echt aandelen in een bedrijf -en dus fysieke waarde- krijgen voor hun geld. Bovendien voldoet deze aan alle wettelijke en financieel-technische eisen. De cryptobeursgang maakt BELEGGEN veel laagdrempeliger en luidt een geheel nieuw tijdperk van bedrijfsfinanciering in.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 29 maart 2018

Bitcoin en andere cryptomunten zijn opnieuw aantrekkelijk op dit niveau

Diegene die in Bitcoin en andere cryptomunten BELEGGEN, hebben sinds begin dit jaar nog niet zoveel plezier beleefd aan hun investering. Enkele dagen ver in 2018 piekte de hype en sindsdien kleuren de koersborden donkerrood. Als snel wordt de vergelijking gemaakt met de technologiebubbel eind jaren ’90. En dat is goed nieuws.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 28 maart 2018

Bitcoinspot.nl luistert: BELEGGEN in bitcoins door Peter de Ruiter

Bitcoinspot.nl luistert: BELEGGEN in bitcoins door Peter de Ruiter De luisterdoc 'BELEGGEN in bitcoins' van Peter de Ruiter is één van de weinigen die ik het afgelopen jaar twee keer heb geluisterd. Peter doet een poging om je in twee uur bijna alles uit te leggen over Bitcoin en het BELEGGEN erin. Hoewel dit eigenlijk onmogelijk is, komt hij toch een heel eind. Talloze personen komen aan het woord en het onderwerp wordt vanuit allerlei invalshoeken benaderd. Behalve een schat aan informatie is het ook een mooie momentopname van een tijd waarin de bomen tot in de hemel leken te groeien.

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: woensdag 28 maart 2018

De goud- en zilvermijnsector is klaar voor de volgende stijgingsfase

Dit klinkt voor velen waarschijnlijk weer heftig, maar toch verwachten we bij Slim BELEGGEN behoorlijk wat prijsspektakel in het komende maanden én jaren! De volgende fase gaat volgens ons langer duren dan je zou verwachten, en naar historische gewoonte ook veel hoger klimmen. De goud- en zilvermijnsector is klaar voor de volgende stijgingsfase.

Wat dit concreet betekent?

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs