EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
35
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
34
kliks
28
kliks
24
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord beleggen.
Artikel 26 tot 30 met de

betekenis van het woord BELEGGEN

Geplaatst op: woensdag 9 mei 2018

Het was te denken, hierdoor daalde de bitcoin begin dit jaar

In 2017 kreeg je als belegger de mogelijk om te BELEGGEN in bitcoin aan de hand van futures. Dat leek op het eerste zicht goed nieuws, maar niets is minder waar. Grote beleggers en investeerders gebruikten dit middel om te speculeren op een daling van de populaire munt. De terugval van de bitcoin is te wijten aan shorters die massaal hadden ingezet op een daling.

Eind december 2017 noteerde de bitcoin aan een recordhoogte van 20.000 dollar. Daar blijft nu helaas niet veel meer van over. Op dit moment is één bitcoin 9.150 dollar waard, de reden voor die daling heeft wellicht te maken met het feit dat grote beleggers kunnen inspelen op een daling van de munt.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 8 mei 2018

Steeds minder mensen BELEGGEN in goud…

De goudprijs wist tijdens de afgelopen week te dalen richting de grens van $ 1.300. Als gevolg van de sterkere dollar staat de goudprijs al ruim drie weken lang onder druk. En de terugval bij de goudprijs heeft behoorlijke invloed gehad op het sentiment rondom de goudmarkt. Steeds minder mensen BELEGGEN namelijk in goud.

Al twee jaar wordt er bij de goudprijs flink gevochten rondom de grens van 1.370 dollar. Dit niveau is tijdens de afgelopen twee jaar al drie keer benaderd, maar telkens wist de stier niet door te zetten. Als gevolg daarvan wordt deze grens door de technische analisten gezien als een belangrijke weerstandszone.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 7 mei 2018

Opgelet! Deze fraudeurs gebruiken cryptohype om mensen op te lichten

De financiële waakhond FSMA waarschuwt vandaag nog maar eens voor fraudeurs die consumenten aanbieden om in cryptomunten (zoals bitcoin) te BELEGGEN. Hij heeft ondertussen een lijst van ruim 40 platformen aangelegd die vermoedelijk frauduleus zijn.

De fraudeurs beloven steevast dat ze een van de beste handelsplatforms aanbieden waarop je in een oogwenk in cryptomunten kunt handelen. Soms worden er ook spaarrekeningen aangeboden met cryptomunten als onderliggende waarde.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 2 mei 2018

Warren Buffett: “Bitcoin kopen is niet hetzelfde als BELEGGEN

De 87-jarige Warren Buffett is een van de grootste beleggers allertijden. Maar hij heeft het niet echt voor nieuwe technologieën. Apple en IBM zijn 2 van de weinige technologieaandelen die Buffett ooit kocht. Ook voor Bitcoin heeft hij het niet echt. Volgens Buffett ben je niet aan het BELEGGEN wanneer je Bitcoin koopt.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 23 april 2018

Topbankier en miljardair BELEGGEN in een nieuwe cryptomunt

Miljardair en succesvolle belegger Stanley Druckenmiller investeert samen met een van de topbankiers van Wall Street, Kevin Warsch, in een nieuwe cryptomunt. Beide heren hebben in het verleden al aangegeven dat ze geen fan zijn van Bitcoin wegens de te grote volatiliteit. Een nieuwe cryptomunt wil daar verandering in brengen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs