EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord beleggen.
Artikel 31 tot 35 met de

betekenis van het woord BELEGGEN

Geplaatst op: zondag 8 juli 2018

Een vloedgolf aan institutioneel geld is mogelijk op weg naar de cryptomarkt

Maandag 2 juli was een goede dag voor de cryptomarkt waar cryptomunten gemiddeld 11,4% hoger sloten. De reden: Coinbase opende zijn ‘custodial crypto service’. Deze dienst moet voornamelijk institutioneel geld laten BELEGGEN in cryptomunten. Na deze adrenalineshot is nu de vraag wat de toekomst gaat brengen nu mogelijk een vloedgolf aan institutioneel geld onderweg is naar de cryptomarkt.

Er staat duidelijk veel geld te wachten om de cryptomarkt te betreden, maar daar moeten toch nog een aantal zaken voor worden opgelost.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 21 juni 2018

Dit is hoe u gespreid in cryptocurrencies kunt BELEGGEN

Door je beleggingen te spreiden, verdeel je het risico, en jawel: dit kan ook als je in cryptocurrencies investeert. Althans, als we de studenten van de Italiaanse universiteit Bocconi mogen geloven, verenigd in de Bocconi Students Investment Club. Het lijkt een open deur intrappen, maar dat is het toch net niet. Omdat crytomunten nog geen tien jaar bestaan (een miniem bliepje in de eeuwenlange geschiedenis van beleggingen), is de studie ervan nog veelal onontgonnen terrein. Hoe kan je op een gespreide manier in cryptocurrencies belggen? Een artikel uit 2017 is zeker lezenswaard. Het biedt stof tot serieus nadenken over crypto investments. We gaan er wel nog een snuifje uit eigen beleggerservaring aan toevoegen om te komen tot een mélange die uw (crypto) rendement omhoog kan tillen.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 19 juni 2018

BELEGGEN als de beste belegger van de wereld

De Amerikaan Warren Buffett (1930) mag dan ‘slechts’ de derde rijkste man op aarde zijn, hij is wel de beste belegger van de wereld. Hij geeft ons nu de tips om zijn werkwijze te kopiëren, te imiteren. Ze zijn eigenlijk heel makkelijk te volgen. Maar tegelijkertijd oh zo moeilijk.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: zondag 10 juni 2018

Dingen vinden die je niet leuk vindt

Onrust op de emerging markets van Argentinië en Turkije. 'Dat begint een groot verhaal te worden. Een tijdje geleden werden die markten gezien als de groeimotor. Er is ook een tijdje lang, omdat BELEGGEN in andere landen niet aantrekkelijk was, vrij veel geld richting die landen gestroomd. Maar nu beginnen beleggers te kijken: waar hebben we nu eigenlijk geld in gestoken? Als je gaat kijken ga je dingen vinden en ga je dingen vinden die je niet leuk vindt. Dus dan worden we nerveus en vertrekt het geld het land uit.'

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: dinsdag 5 juni 2018

Grafiek: “Goud presteert nog altijd beter dan Wall Street”

In het jaar 2011 wist de goudprijs een stevige top neer te zetten. Ondanks de herstelbeweging van de afgelopen twee jaar beweegt het gele edelmetaal nog steeds meer dan 30% onder het niveau van 2011. Toch zullen we de beleggers die al lange tijd BELEGGEN in goud niet horen klagen. En dat heeft een simpele reden.

Over de aandelenmarkten wordt vaak gezegd dat je moet BELEGGEN voor de lange termijn. Volgens analisten moet er juist in tijden van dalende beurskoersen worden in-/bijgekocht. De beleggers die al lange tijd gepositioneerd zitten binnen de goudmarkt hebben eenzelfde visie. Toch wordt de lange termijn goudvisie niet door het merendeel van de analisten gedragen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs