EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord beleggen.
Artikel 31 tot 35 met de

betekenis van het woord BELEGGEN

Geplaatst op: maandag 26 maart 2018

Beleg dan in oorlog

[...] Wil u in iets BELEGGEN dat toekomst heeft, beleg dan in oorlog. Je kan er van op aan dat we dat met Trump gaan krijgen: hij is er actief naar op zoek.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: donderdag 15 maart 2018

Waarom u ook met 500 euro al kan beginnen BELEGGEN

Consument Stel: u hebt een bedrag van 500 euro op overschot en wil daar meer uithalen dan wat een spaarboekje opbrengt. Is BELEGGEN in dan een zinvolle optie? Het antwoord is ja, al mag u geen torenhoge winst verwachten.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 9 maart 2018

We gaan vuurwerk zien

Gisteren vertelde ik u dat ik deze week fysiek zilver heb bijgekocht. Ga ik komende week weer doen.

Gisteren vertelde ik u dat ik deze week fysiek zilver heb bijgekocht. Ga ik komende week weer doen.

Van het geld dat ik in normale tijden op mijn spaarrekening zou zetten, houd ik nu een deel liever in fysiek goud en zilver aan. Een deel van mijn geld dat bestemd is om mee te BELEGGEN, gaat naar goud- en zilveraandelen.

Maar ik richt mij nu vooral op zilver. Want de indicaties voor zilver zijn voor de korte én lange termijn nu ongekend positief.

Ik laat u hieronder drie veelzeggende grafieken zien:

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: woensdag 7 maart 2018

3 scenario’s voor de toekomst van cryptomunten

De cryptomarkt is nog een zeer jonge markt. Dit zorgt ervoor dat de volatiliteit hoog is, de facto omdat de toekomst onzeker is. BELEGGEN in cryptomunten is ‘hot’, maar de toekomst van de cryptomarkt zal bepalen of jouw investeringen zal dalen naar ‘not’ of stijgen naar de top. Er zijn 3 mogelijke scenario’s.

Bitcoin is tot op heden de dominante cryptomunt. De toekomst van Bitcoin zal voor een groot deel de toekomst van de andere cryptomunten bepalen. Dat kan in 3 scenario’s. Dit is wat je de komende jaren kan verwachten.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 2 maart 2018

Belastinginspectie jaagt op bitcoin-beleggers

Internet De fiscus richt zijn pijlen op Belgen die in cryptomunten BELEGGEN. De eerste dossiers zijn geopend en de honger is nog niet gestild, berichten De Standaard en Het Nieuwsblad.

De Bijzondere Belastinginspectie (BBI) jaagt in toenemende mate op Belgen die BELEGGEN in cryptomunten, zoals de bitcoin. Momenteel zijn er drie dossiers in behandeling. Een vierde dossier is intussen zonder gevolg afgesloten.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs