EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord beleggen.
Artikel 31 tot 35 met de

betekenis van het woord BELEGGEN

Geplaatst op: maandag 15 oktober 2018

‘Cryptomarkt is zoals de Nasdaq in 1974’

Het is een opmerkelijke uitspraak van Teeka Tiwari, uitgever van o.m. Palm Beach Confidential, een Amerikaanse beleggers-adviesbrief. Hier hoort en ziet u hem aan het woord over BELEGGEN in cryptomunten. De beurscrash van 1973-1974 was een van de ergste in de moderne geschiedenis. De economie wereldwijd was al enkele jaren in recessie. Met het Nixon effect, de oliecrisis, het Bretton Woods systeem dat instuikte en de dollar gedevalueerd. Hoog tijd om in de cryptomarkt te BELEGGEN dus, zegt Tiwari. Roekeloos of net uiterst intelligent? Want de Nasdaq index ging wel maal 133 van 1974 tot 2018…

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 11 oktober 2018

Is het tijdperk van aandelen voorbij?

De economische zorgen in de wereld worden steeds groter. Zo vormt Italië inmiddels een bedreiging voor het voortbestaan van de Eurozone, ondervindt de Chinese economie de nare gevolgen van de handelsoorlog en zitten de Amerikaanse rentes in de lift. Allemaal elementen die roet in het eten kunnen gooien voor beleggers. Het tijdperk van aandelen nadert mogelijk haar einde.

Al decennialang is het interessant om in aandelen te BELEGGEN. Met name de afgelopen jaren waren ‘goudenjaren’ gezien de lage rente en de alsmaar stijgende beurskoersen. Daarnaast keerden veel beursgenoteerde bedrijven ook nog eens een bevredigend dividend uit. In de VS begint sparen echter steeds interessanter te worden. Door de stijgende rentestanden ontvangen de Amerikanen nu weer een mooi rendement op hun spaargeld. En dat vormt uiteraard concurrentie voor aandelen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zondag 7 oktober 2018

De cryptomarkt is meer dan ooit ‘the place to be’ voor beleggers

Je zou het niet verwachten na een daling van 80%. De sceptici die beweerden dat de cryptomarkt niets meer was als een gigantische bubbel, wrijven zich vandaag in de handen. Daarbij vergeten ze echter dat de cryptomarkt vandaag nog steeds groter is als 12 maanden geleden. En meer dan 10 keer groter dan begin 2017. Nu de bodem in zicht is, is er geen betere plaats om te BELEGGEN dan op de cryptomarkt.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 5 oktober 2018

6 tips om (juist) te BELEGGEN in cryptomunten

In 2017 kon je eender welke cryptomunt kopen en er geld mee verdienen. Wie de beste cryptomunten kocht, verdiende echter nog een pak meer. De crash van 2018 zorgde voor ontnuchtering maar ook voor opportuniteiten. Wie nu op de juiste manier kan BELEGGEN in cryptomunten, zal in de toekomst opnieuw kunnen genieten van uitzonderlijke rendementen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 17 september 2018

Tim Draper: ‘Cryptomarkt van $80.000 miljard in 15 jaar is niet onmogelijk’

Succesvol BELEGGEN in cryptomunten is een kwestie van geduld, … veel geduld. Maar dat geduld kan dan ook voor een gigantische beloning zorgen. Momenteel staat de cryptomarkt op een waardering  van zo’n $200 miljard. Over 15 jaar kan dit stijgen naar $80.000 miljard, zegt durfkapitalist Tim Draper. Het moet nog allemaal beginnen.

En er is nog een (groot) voordeel aan de toekomst van de cryptomartk.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs