Nieuws / Artikelen met het woord

bitcoin

1345 artikelen gevonden. Artikel 56 tot 60
Bron: BitcoinSpot.nl
Geplaatst: donderdag 1 februari 2018

BITCOIN koers blijft dalen ondanks ontkenning cryptocurrency verbod in Zuid Korea.

BITCOIN koers blijft dalen ondanks ontkenning cryptocurrency verbod in Zuid Korea. In zuid Korea rommelt het al een tijdje. Berichten over een mogelijk verbod op BITCOIN zorgden de laatste tijd voor veel ophef. De berichten hadden ook een negatief effect op de koersen ook al werden deze berichten later weer ontkracht. De zuid Koreaanse minister van Financien heeft nu nogmaals bevestigd dat er geen crypto-verbod zal komen Er zullen wel regels ingevoerd gaan worden tegen anoniem handelen om de cryptokoorts in de hand proberen te houden.

Bron: nu.nl
Geplaatst: donderdag 1 februari 2018

Minister Hoekstra onderzoekt wenselijkheid Nederlands verbod op BITCOIN

Minister Wopke Hoekstra (Financiën) wil over een paar weken duidelijk maken of een verbod van de BITCOIN wenselijk en mogelijk is.

Diverse partijen in de Tweede Kamer dringen aan op regulering van cryptomunten en andere, soms omstreden, financiële producten.

Volgens de bewindsman gaan ''onze gezamenlijke gedachten'' in de richting dat het wenselijk is, maar dat vraagt om een toets. Dat geldt ook voor de mogelijkheid van een verbod, zei de minister. Hij hoopt de Kamer binnen enkele weken te kunnen informeren.

Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 31 januari 2018

Cryptovaluta's dalen na onderzoek autoriteiten VS

Digitale munten kregen in de nacht van dinsdag op woensdag weer een tik. Daarbij zakte de BITCOIN korte tijd weer onder de symbolische grens van 10.000 dollar.

Handelaren reageerden op berichten dat cryptobeurs Bitfinex en het bedrijf Tether door de Amerikaanse overheid onderzocht worden.

Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 30 januari 2018

Tijdbom onder BITCOIN: deze cryptomunt kan BITCOIN met 80 procent doen crashen

Experts waarschuwen investeerders voor de cryptomunt Tether, die de BITCOINprijs artificieel hoog zou houden. Mocht deze tikkende tijdbom afgaan, dan zou BITCOIN tot wel 80 procent in waarde dalen. En ook andere cryptomunten zouden zware klappen kunnen krijgen.

Tether is een cryptomunt van tradingbedrijf Bitfinex. De munt werd gecreëerd om stabiel te blijven en gelijk te lopen met de dollar. Eén tether is dus altijd ongeveer één geïnvesteerde dollar waard. Maar een blogger gooit nu de knuppel in het hoenderhok. Volgens hem maakt Bitfinex gewoon tethers bij naar believen en loopt tether dus helemaal niet gelijk met de dollar.

Bron: nu.nl
Geplaatst: dinsdag 30 januari 2018

Europa wil beter zicht op BITCOINbezitter

Instellingen die cryptovaluta zoals BITCOINs omzetten in bijvoorbeeld euro's en dollars moeten in de toekomst kunnen garanderen dat bij de transactie geen sprake is van witwassen.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$