EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord bitcoin.
Artikel 56 tot 60 met de

betekenis van het woord BITCOIN

Geplaatst op: woensdag 20 juni 2018

De populariteit van de BITCOIN daalt nog harder dan de munt zelf

De eerste vijf maanden van 2018 zijn dramatisch verlopen voor de BITCOIN. De digitale munt moest in die korte periode al meer dan de helft van haar waarde inleveren. En dat was voor velen toch wel een verrassing, aangezien de digitale munt de absolute winnaar van 2017 was. Deze koersdaling heeft overigens grote gevolgen gehad voor de populariteit van de BITCOIN.

De cryptosector verschijnt dit jaar voornamelijk negatief in het nieuws. De feestvreugde heeft plaats moeten maken voor pessimisme en dat pessimisme werd tijdens de afgelopen twee weken extra gevoed door diverse berichten over hacks. Toch is dat eigenlijk geen nieuws te noemen voor de cryptobeleggers onder ons die al wat langer meelopen. Zij weten immers hoe de vork in zijn steel steekt.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 18 juni 2018

Vergelijking tussen blockchain en internet

Cryptomunten zoals BITCOIN draaien op blockchain. De technologie wordt vaak het “web 3.0” en “het nieuwe internet” genoemd door experts. Waarom gaat die vergelijking op?

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: maandag 18 juni 2018

Wat zijn toepassingen van blockchain naast BITCOIN en andere cryptomunten?

Blockchain is tegenwoordig een vast begrip in de techwereld. Het is algemeen geweten dat BITCOIN en andere cryptomunten draaien op deze technologie, maar wat kan blockchain daarnaast eigenlijk nog?

Blockchain is de nieuwe baanbrekende technologie om transacties uit te voeren van digitale munten, zoals BITCOIN of belangrijke gegevens. (Wil je weten wat blockchain precies is? Lees dan zeker dit artikel.)

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: maandag 18 juni 2018

Grafiek: BITCOIN-bezitters moeten rekenen op meer koersgeweld

De BITCOIN heeft er een zware week opzitten. De grootste digitale munt ter wereld moest flink terrein inleveren als gevolg van de hack die plaatsvond bij het Zuid-Koreaanse cryptoplatform Coinrail. Voor de BITCOIN-bezitters onder ons die denken dat de ergste pijn voorbij is, heeft de onderstaande grafiek een passend antwoord.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 18 juni 2018

Met deze machine kan je BITCOINs verkopen: een primeur voor ons land

In een tankstation in Sint-Truiden staat er sinds vandaag een automaat waar je cryptogeld kan inruilen voor euro’s. Dat zijn digitale munten, zoals bijvoorbeeld BITCOINs. Het gaat om een primeur voor ons land.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs