Nieuws / Artikelen met het woord

bitcoin

1192 artikelen gevonden. Artikel 56 tot 60
Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: maandag 6 november 2017

Marktkapitalisatie cryptocurrencies bereikt $200 miljard

Als je 7 jaar geleden voor $5,- aan BITCOIN zou hebben gekocht (en hebben gehouden), zou je nu multimiljonair zijn.

De grootste cryptocurrency BITCOIN heeft momenteel een dominantie van ruim 65% in de totale marktkapitalisatie van meer dan 200 miljard dollar.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 1 november 2017

BITCOIN stijgt naar $12.000… in Zimbabwe

De waarde van BITCOIN wordt dikwijls in twijfel getrokken. Het zou om een enorme zeepbel gaan die op punt staat uiteen te spatten. Maar Zimbabwe toont aan dat er wel degelijk waarde schuilt achter de cryptomunt.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 1 november 2017

BITCOIN blijft records aan elkaar rijgen

Onwezenlijk, zo mag je het wel noemen. Het parcours van de populairste digitale munt ziet er fenomenaal uit. De BITCOIN lijkt wel niet te stuiten en sloopt het ene record na het andere. Woensdag sprong de koers omhoog en doorbrak met gemak de 6.500 dollar-grens, alweer een all-time high voor de meest verhandelde cryptomunt op dit moment.

Bron: BitcoinSpot.nl
Geplaatst: woensdag 1 november 2017

Negen jaar geleden kwam een zekere Satoshi Nakamoto met een revolutionair idee

Acht jaar geleden kwam een zekere Satosho Nakamoto met een revolutionair idee Hiep Hiep! BITCOIN is vandaag een beetje Jarig. 31 oktober 2008 publiceerde Satoshi Nakamoto namelijk zijn plannen voor een peer-to-peer electronisch geld systeem in de inmiddels beroemde BITCOIN whitepaper. De whitepaper is eerder al vertaald in het Nederlands, een aanradertje voor iedereen die geinteresseerd is in BITCOIN. Te lui om te lezen? dan kan je de hele whitepaper ook luisteren in de onderstaande video aangezien Stefan Molyneux deze al eens helemaal voorgelezen heeft.

Bron: Express.be
Geplaatst: woensdag 25 oktober 2017

Echte 'Wolf of Wall Street' wil niet weten van BITCOIN

Investeringen in cryptomunten vertegenwoordigen de grootste oplichting in de financiële geschiedenis. Dat heeft de voormalige beurshandelaar Jordan Belfort, die zelf voor frauduleuze constructies werd veroordeeld, gezegd.

[...] Belfort (55) – op dit ogenblik voordrachtgever en boekenauteur – waarschuwt dat vele beleggers echter met belangrijke verliezen zullen moeten rekening houden.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$