Nieuws / Artikelen met het woord

bitcoin

1345 artikelen gevonden. Artikel 61 tot 65
Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 30 januari 2018

Uw BITCOINs of uw leven: het gewelddadige pad van cryptocriminelen

In het pittoreske en anders zo rustige Moulsford in Oxfordshire zijn vorige week vier gewapende mannen binnengevallen in het huis van een handelaar in cryptomunten. Met een wapen tegen zijn hoofd werd de man gedwongen tot BITCOIN-transacties. Het is niet de eerste keer dat cryptocriminelen wapens bovenhalen. En het is zeker niet de laatste.

Bron: BitcoinSpot.nl
Geplaatst: maandag 29 januari 2018

Rondetafelgesprek cryptocurrencies en ICOs gemist? Geen probleem, je kan deze nog alsnog kijken of terugluisteren.

Op 24 januari 2018 vond een rondetafelgesprek plaats over cryptocurrencies en ICOs. Deze vond plaats in de Tweede Kamer onder leiding van de Commissie Financiën. Hierbij kwamen verschillende specialisten BITCOIN/Blockchain/Cryptocurrency aan het woord. Dit gesprek is een uitgelezen kans om bijna het hele spectrum van voors en tegen langs te horen komen en om te zien hoe de "gevestigde orde" tegen het onderwerp aankijkt.

Bron: BitcoinSpot.nl
Geplaatst: maandag 29 januari 2018

Jimmy song - De anti-fragiliteit van BITCOIN

Op 25 Januari 2018 gaf, BITCOIN-ontwikkelaar en entrepeneur, Jimmy Song een lezing genaamd: "De antifragiliteit van BITCOIN". Jimmy beschrijft hier BITCOIN als een antifragiel systeem met de BITCOIN ontwikkelaars als anti-lichamen. Hij benadrukt ook dat iedereen belangrijk is in het BITCOIN systeem, de rol hodlers en community members mag je ook niet onderschatten. Elke economische, sociale en technische aanval zorgt ervoor dat BITCOIN weer sterker uit de strijd komt dan tevoren. "Momenteel kan BITCOIN gezien worden als het wilde-westen destijds, inclusief alle kansen en uitdagingen die daarbij horen. BITCOIN biedt iedereen een kans om te participeren en zichzelf en de samenleving te verbeteren.

Bron: HLN.be
Geplaatst: maandag 29 januari 2018

Van gezondheidszorg tot muziekstreaming: blockchain is zoveel meer dan BITCOIN alleen

De BITCOINs vliegen je de laatste maanden om de oren. Het principe van de cryptomunt is gebaseerd op blockchain of blokketen. En dat systeem gaat véél verder dan alleen maar de BITCOIN. The Guardian maakte een overzicht van vijf andere maatschappelijk relevante domeinen waarin blockchain een belangrijke rol kan spelen.

Bron: Express.be
Geplaatst: maandag 29 januari 2018

Starbucks: “Een betrouwbare crypto-munt komt er aan, maar het is niet BITCOIN

“Ik denk niet dat de BITCOIN de munt van vandaag of morgen is. Maar ik denk wel dat er één of enkele betrouwbare digitale munten uit de blockchaintechnologie zullen voortkomen.”

Dat heeft Howard Schultz, de voormalige CEO en stichter van de Amerikaanse koffieketen Starbucks, gezegd tijdens een conference call.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$