EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
45
kliks
42
kliks
41
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
23
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord bitcoin.
Artikel 61 tot 65 met de

betekenis van het woord BITCOIN

Geplaatst op: maandag 17 september 2018

Crypto miljardair Mike Novogratz: ‘De crypto bubbel is leeg, dit is de bodem’

Mike Novogratz, voormalig succesvol hedgefundmanager op Wall Street die terug uit pensioen kwam om in cryptomunten te investeren, ziet het einde van de crypto crash. Volgens de oprichter en CEO van Galaxy Digital Capital Management is de crypto bubbel leeg gelopen. Afgelopen week hebben we de bodem van de crash gezien, aldus Mike Novogratz.

Novogratz sloeg een tijdje geleden de handen in elkaar met Bloomberg om de Bloomberg Galaxy Crypto Index te lanceren. Dit is een index bestaande uit 10 van de grootste cryptomunten in USD, waaronder BITCOIN, Ether, Monero, Ripple’s XRP en Zcash. Volgens de crypto miljardair heeft deze index zijn bodem bereikt.

De index zette namelijk een rebound in op een technisch zeer interessant niveau.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 17 september 2018

BITCOIN toevoegen aan je investerings-portfolio: beter vroeg dan laat.

Jonathan Cheesman schreef recent een artikel waarin hij de redenen uiteenzet om te investeren in BITCOIN. Het artikel is gericht op investeerders en laat zien waarom niet-censureerbaar, onafhankelijk, digitaal geld (welke ook een of 'store of value' kan zijn) waarde heeft. De behoefte aan deze vorm van geld wordt steeds groter in een tijdperk waar centrale banken de controle over het financiële stelsel lijken te verliezen. Wat hem betreft zouden alle investeerders BITCOIN moeten opnemen in hun portfolio.

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: maandag 17 september 2018

Is BITCOIN dood? Ruim 100.000 Nederlanders stappen uit cryptocurrencies

Uit onderzoek van Kantar TNS (voorheen bekend als TNS NIPO) blijkt dat men in Nederland massaal uit BITCOIN en andere cryptocurrencies stapt. Is BITCOIN dood? Dat is de vraag die wij ons stellen met deze massale uitloop van crypto-investeerders. Het afgelopen half jaar hebben ruim 100.000 Nederlanders hun geld weggehaald bij de BITCOIN, Ethereum, Ripple en Monero's van deze wereld. Is de bear market de genadeklap geweest voor de Nederlandse BITCOIN investeerder of is er nog hoop voor de toekomst?

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: donderdag 13 september 2018

100.000 Nederlanders minder in cryptomunten

In het laatste halfjaar hebben zo'n 100.000 Nederlanders afscheid genomen van hun cryptomunten, volgens onderzoeksbureau Kantar NPS. Ongeveer 480.000 Nederlanders bezitten nu nog virtuele munten. 

Volgens het bureau is de daling te wijten aan de dalende koersen. Toen de BITCOIN en andere munten vorig jaar in korte tijd veel meer waard werden, trok dat beleggers aan.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 13 september 2018

BITCOIN in 2018 lijkt veel op BITCOIN in 2015 … en dat is goed nieuws

De prijs van BITCOIN in 2018 is op zijn minst gezegd zwak te noemen. ’s Werelds grootste cryptomunt piekte in december 2017 nog rond $20.000 maar zit al maanden in een stevig verval. De daling van 2018 kan je voor een groot deel vergelijken met de daling van 2015. En dat is goed nieuws.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs