EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord bitcoin.
Artikel 66 tot 70 met de

betekenis van het woord BITCOIN

Geplaatst op: vrijdag 13 april 2018

Pantera Capital: “BITCOIN heeft bodem bereikt”

De laatste twee dagen op de cryptomarkt waren spectaculair en de derde positieve dag is alvast ingezet. Volgens Pantera Capital, één van de grotere crypto hedgefondsen, is het nu een goed moment om BTC te kopen. Ze zijn ervan overtuigd dat de bodem is bereikt en dat de waarde van BTC alleen maar kan gaan stijgen de komende maanden. De opwaartse trend is ingezet.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 12 april 2018

Koersen virtuele munten schieten omhoog: BITCOIN wint in amper een uur tijd 900 dollar

Geld Haast vanuit het niets zijn de koersen van veel virtuele munten vandaag fors gestegen. Zo won de BITCOIN in ruim een uur tijd ongeveer 900 dollar; van ruim 6.800 dollar naar ruim 7.700 dollar. Dat is een stijging van ongeveer 13 procent.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 10 april 2018

Miljoenen Colombiaans drugsgeld witgewassen met BITCOINs

Een bende heeft een BITCOINbeurs gebruikt om geld wit te wassen voor Colombiaanse drugscriminelen. Het geld dat de smokkelaars verdienden, werd uitgegeven aan BITCOINs, die meteen werden doorverkocht voor Colombiaanse peso's, die in Colombia konden worden opgenomen.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 9 april 2018

Ook Rockefellers betreden de cryptomarkt

We kunnen het niet met 100 procent zekerheid zeggen, maar er staat precies wat te gebeuren op de cryptomarkt. Eerst lazen we dat George Soros in crypto gaat investeren en nu ook Venrock, een ‘venture capital’ bedrijf in het bezit van de Rockefeller familie. Zou het kunnen dat crypto stilaan een nieuwe injectie gaat krijgen waardoor de prijzen opnieuw omhoog zullen schieten?

De ‘boom’ vorig jaar op de cryptomarkt kwam voornamelijk dankzij de populariteit van de BITCOIN en de grote instroom van het kapitaal van particuliere beleggers. Maar de afgelopen maanden heeft de cryptomarkt heel wat van zijn waarde verloren. De tijd lijkt rijp voor institutionele beleggers om zich ook aan een gokje te wagen nu zo goed als alle cryptomunten fors gedaald, en dus ‘goedkoop’ zijn.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 9 april 2018

Investeringsfonds George Soros gaat ook aan de cryptocurrency

Investeringsfonds George Soros gaat ook aan de cryptocurrency Het investeringsfonds van George Soros, Soros fund management, gaat ook investeren in cryptocurrencies. George Soros, voor de mensen die hem nog niet kennen, is een investeerder en één van de rijkste mensen ter wereld. Er wordt druk gespeculeerd wat dit fonds gaat doen. Of ze dus gaan investeren met een lange-termijn visie of dat ze gaan proberen om BITCOIN kapot te speculeren. Als je ziet wat Soros ooit gedaan heeft met de Britse pond dan stemt dat niet heel erg positief.

Lees verder op BitcoinSpot.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs