Nieuws / Artikelen met het woord

bitcoin

1345 artikelen gevonden. Artikel 66 tot 70
Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 25 januari 2018

Groot-Brittanië en VS uiten bezorgdheid over crimineel gebruik BITCOIN

[...]

Ze is niet alleen. Ook de Amerikaanse minister van Financiën Steven Mnuchin uitte zijn bezorgdheid over het crimineel gebruik van cryptomunten. Volgens hem is dat de grootste zorg van de Amerikaanse regering als het gaat om digitale valuta. In China en Zuid-Korea, twee landen waar de BITCOIN erg populair is als beleggingsinstrument, gingen er de jongste weken steeds meer stemmen op om de handel in cryptomunten te reguleren.

Bron: nu.nl
Geplaatst: donderdag 25 januari 2018

Britse premier wil serieus kijken naar cryptovaluta

De Britse premier Theresa May vindt dat serieus moeten worden gekeken naar mogelijk crimineel gebruik van digitale munten zoals BITCOIN. Ze waarschuwt dat in dat geval actie kan worden genomen tegen cryptomunten.

Bron: BNR.nl
Geplaatst: woensdag 24 januari 2018

06-BITCOIN

De Autoriteit Financiële Markten wil riskante beleggingen verbieden. 'Dat is allemaal weer een jaar te laat', stelt BNR-macro econoom Kees de Kort.

'Het kwaad is al geschied. Ze hebben hier eerder al eens wat over gezegd, maar ze hadden hier natuurlijk met twee benen gestrekt in moeten gaan. Mijn punt is: van mij mag je kopen wat je wil. Het is jouw geld, dat moet je allemaal zelf weten. Alleen, weet wat je koopt en wat de consequenties en risico's zijn. Als je daarvan doordrongen bent: ga je goddelijke gang maar. Maar met die cryptocurrencies is het allemaal een kwestie van “dat wil ik ook”. Wat koop je dan? Weet ik niet. Wat zijn de consequenties? Weet ik ook niet. Wat hoop je? Dat het meer waard wordt.'

Bron: Express.be
Geplaatst: woensdag 24 januari 2018

Japanse BITCOINbeurs BitFlyer opent in Europa

De Japanse BITCOINbeurs BitFlyer breidt zijn activiteiten uit naar de Europese markt. Het platform heeft van de financiële regulator in Luxemburg een licentie ontvangen. Dat heeft Yuzo Kano, chief executive van BitFlyer, bekendgemaakt.

Bron: nu.nl
Geplaatst: dinsdag 23 januari 2018

Zuid-Korea scherpt regels voor handel in BITCOIN aan

Zuid-Korea heeft strengere regels opgesteld voor de handel in cryptomunten als de BITCOIN. Met ingang van 30 januari is het in het Aziatische land onder meer verboden om bij deze handel anonieme bankrekeningen te gebruiken. Dat moet het lastiger maken voor criminelen om geld wit te wassen via digitale valuta.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$