Nieuws / Artikelen met het woord

bitcoin

1192 artikelen gevonden. Artikel 66 tot 70
Bron: BitcoinSpot.nl
Geplaatst: maandag 23 oktober 2017

Segwit2x: Een overbodige, gevaarlijke, poging om BITCOIN te controleren

Segwit2x: De zoveelste poging tot vijandige overname van BITCOIN Segwit2x is een overeenkomst, gesloten tussen grote spelers in de BITCOIN wereld. Hierdoor kan er binnenkort weer een nieuwe BITCOIN-kloon ontstaan. Er is een hoop ruis rondom segwit2x maar wat ons betreft is het simpel: Segwit2x is overbodig en een vijandige overname van BITCOIN welke de open, decentrale en censuur-bestendige natuur van BITCOIN ernstig in gevaar zal brengen. Naast alle nadelen toch een potentieel voordeel: er vallen misschien, net zoals bij BITCOIN Cash, wel weer wat nieuwe BITCOINs mee te verdienen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 18 oktober 2017

BITCOIN opnieuw op recordhoogte na hoopgevend bericht uit China

Wat een rollercoaster op de cryptomarkt… van hero naar ‘zero’ en opnieuw naar hero. Beleggers in BITCOIN, en andere digitale munten, moeten over stalen zenuwen beschikken want de koers zakt en daalt ontzettend hard. Onlangs nog kreeg de BITCOIN met een crash te maken maar nu noteert de munt weer aan een recordkoers van 5.700 dollar per stuk.

Bron: nu.nl
Geplaatst: maandag 16 oktober 2017

Veel meer Nederlandse beleggers stappen in BITCOIN

De populariteit van digitale munteenheden als BITCOIN neemt fors toe bij Nederlandse beleggers. Het aantal huishoudens waar in de virtuele munten wordt belegd is in de afgelopen twaalf maanden verdubbeld, becijferde onderzoeksbureau Kantar TNS.

Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 12 oktober 2017

BITCOIN bereikt mijlpaal van 5.000 dollar

De BITCOIN heeft voor het eerst de grens van 5.000 dollar doorbroken. De bekendste digitale munt werd in een paar uur tijd een paar honderd dollar duurder, gestuwd door aanhoudend enthousiasme over zogeheten cryptovaluta.

Bron: Express.be
Geplaatst: donderdag 12 oktober 2017

BITCOIN blijft, want je kan er nu staatsburgerschap mee kopen

Vanuatu, een eilandstaat in de Stille Oceaan, is het eerste land ter wereld waar het staatsburgerschap in BITCOIN kan worden gekocht. Dat betekent een nieuwe opsteker voor de cryptovaluta, die de voorbije periode uit diverse hoeken werden bekritiseerd.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$