Nieuws / Artikelen met het woord

bitcoin

1332 artikelen gevonden. Artikel 691 tot 695
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 8 april 2015

Opnieuw een BITCOINplatform dat de deuren sluit

Buttercoin, een BITCOIN exchange-startup die werd ondersteund door Y Combinator en Google Ventures sluit deze maand zijn deuren nadat het erin is gefaald om nieuwe investeringen op te halen.

‘Buttercoin zal stoppen met zijn diensten op 10 april’, zei het bedrijf in een bericht op zijn website. ‘Zorg ervoor dat je je BITCOINs overzet naar een andere dienst en verwijder ook je dollarbalans bij ons voor vrijdag 10 april.’ Al worden niet geclaimde bedragen ook teruggestort naar de accounts waar ze vandaan kwamen, voegde het bedrijf eraan toe.

Bron: BitcoinSpot.nl
Geplaatst: maandag 6 april 2015

Abn-Amo startup friday - Blockchain: realising its full potential

BITCOIN en de blockchain beginnen langzaam maar zeker meer bekend en bemind te worden en organisaties zien dat de technologie niet langer te negeren is en gaan zich er meer in verdiepen. In dat kader organiseerde de Abn-Amro recent hun "startup friday" welke deze maal geheel gericht was op de Blockhain. Zoals ze het zelf omschrijven "Er wordt in toenemende mate gezien dat de technologie achter BITCOIN, de blockchain, de potentie heeft om betaalverkeer en misschien zelfs de hele financiele infrastructuur echt vanaf de grond af te kunnen veranderen."

Bron: HLN.be
Geplaatst: vrijdag 3 april 2015

Gent wordt eerste "BITCOINstad" in België

In Gent kan al in een twintigtal zaken met de digitale munt BITCOIN betaald worden. Het succes is te wijten aan de toenemende kennis over BITCOIN en de inspanningen van de vrijwilligers van Gent BITCOINstad, die naar analogie met de Nederlandse stad Arhem op 18 april "Gent BITCOINstad" lanceren.

Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 1 april 2015

[...], Grieken voeren BITCOIN in

De Greek Reporter weet te melden dat Griekenland overweegt de BITCOIN in te voeren. Terwijl de geldschieters de druk opvoeren om hervormingen en bezuinigingen door te voeren, zou de Griekse minister van Financiën Yanis Varoufakis een nieuw plannetje hebben.

"We hebben er genoeg van, we voeren de BITCOIN in", citeert de Greek Reporter de Zuid-Europese minister. Ambtenaren binnen het ministerie treffen in het geheim voorbereidingen voor het geval Griekenland geen overeenstemming bereikt met de Eurogroep over nieuwe noodhulp.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 1 april 2015

“Het is verrassend genoeg tijd om zilver te kopen”

‘Ik wilde een bericht gaan schrijven over dat beleggers zilver nu zouden moeten verkopen, zelfs tegen de huidige lage prijzen. Tegen de tijd dat ik klaar was met mijn artikel was ik echter van gedachten veranderd. Het kan wel eens tijd zijn om zilver te kopen’, dat zegt Dominic Frisby, auteur van Life After The State en BITCOIN: the Future of Money.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$