EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
45
kliks
42
kliks
41
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
23
kliks
22
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord bitcoin.
Artikel 691 tot 695 met de

betekenis van het woord BITCOIN

Geplaatst op: donderdag 9 februari 2017

BREAKING #BITCOIN over twee maanden wettig betaalmiddel

Japan heeft een nieuwe wet die de virtuele munt BITCOIN de status van wettig betaalmiddel zal geven.

Japan heeft een nieuwe wet die de virtuele munt BITCOIN de status van wettig betaalmiddel zal geven.

Vanaf april wordt de wet van kracht. Bedrijven die de cryptocurrency actief willen gaan gebruiken moeten zich daarvoor wel onderwerpen aan een lange lijst aan harde voorschriften.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 8 februari 2017

BITCOIN vecht terug!

In 2016 werd de BITCOIN voor het tweede jaar op rij verkozen tot de best presterende valuta van het jaar. Het jaar 2016 was voor de BITCOIN-beleggers een uitzonderlijk jaar, want in dat jaar wist de BITCOIN ruim 120% in waarde te stijgen. Ook tijdens de eerste dagen van dit nieuwe beursjaar wist de digitale munt goede zaken te doen door in een paar dagen tijd met 20% te stijgen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zondag 5 februari 2017

Politieke partij betaalt deelname aan verkiezingen met BITCOIN

De Piratenpartij heeft de waarborgsom van €11.250,- voor deelname aan de Tweede Kamerverkiezingen betaald uit BITCOIN donaties. De Piratenpartij is de eerste politieke partij in Nederland die van BITCOIN gebruikt maakt om deel te kunnen nemen aan de aankomende verkiezingen op 15 maart 2017. Door de BITCOIN donaties te gebruiken, spreekt de Piratenpartij vertrouwen uit in deze voor velen relatief nieuwe en onbekende manier van digitaal betalen.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: zondag 5 februari 2017

Van BITCOIN naar zilver

Een goed jaar geleden vroeg mijn zoontje (toen 9) me uitleg over BITCOIN. Hij had mij er wel ééns over bezig gehoord en wou weten hoe dat werkte.

Een goed jaar geleden vroeg mijn zoontje (toen 9) me uitleg over BITCOIN. Hij had mij er wel ééns over bezig gehoord en wou weten hoe dat werkte.

Ik omschreef het een beetje als “cash geld van het internet” en somde de voordelen op. Ik zei ‘m ook dat de prijs hard was gestegen de voorbije jaren en inmiddels van $1200 was teruggevallen naar (op dat moment) $400.

“$400? Dan staan het nu laag he papa. En als het laag staat, moet je kopen. Mag ik van jou 1 BITCOIN kopen?”. “Natuurlijk mag dat maar jij neemt dan het risico. $400 is misschien wel laag maar het kan altijd nog lager. Misschien kan zelfs je hele investering weg zijn als het niks wordt met BITCOIN

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: zaterdag 28 januari 2017

De hoge heren gaan proberen om BITCOIN te reguleren, traceren en controleren.

  In Dubai was er recent een conferentie met als titel "Global conference on countering money laundering and digital currencies". Nu kan je die titel op 2 manieren lezen maar je kan er ervan uitgaan dat ze daar niet al te enthousiast waren over BITCOIN. De conferentie, die georganiseerd was door onder andere Interpol en Europol, was erop gericht om crimineel gebruik van digitaal geld te kunnen detecteren, tegengaan en onderzoeken. De conclusies waar men aan het einde van de conferentie mee kwam lagen enigzins voor de hand: - Samenwerking, speciaal op het gebied van verdachte BITCOIN adressen.

Lees verder op BitcoinSpot.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs