EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord bitcoin.
Artikel 691 tot 695 met de

betekenis van het woord BITCOIN

Geplaatst op: dinsdag 31 mei 2016

Diefstal van 5.400 BITCOINs ruïneerde online zwarte markt, de daders zijn nu bekend

Eind 2013 werden er 5.400 BITCOINs gestolen bij Sheep Marketplace, een anonieme marktplaats voor drugshandel. Uit documenten van de Amerikaanse regering blijkt nu dat de daders twee twintigers waren.

4,5 miljoen dollar, een Toyota Camry en een motorfiets van Honda. Dat namen Amerikaanse autoriteiten in het voorjaar van 2014 in beslag. Eigenaren van het geld en de voertuigen waren Nathan Gibson en Sean Mackert.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: maandag 30 mei 2016

BITCOIN zoeft met gemak door 500 dollargrens!

Het stond in de sterren geschreven dat eenmaal de BITCOIN in beweging kwam, de technische uitbraak stevig zou zijn. Welnu, dit weekend is de BITCOIN door de 500-dollargrens gebroken en niet zo’n klein beetje. We hadden het vorige vrijdag al zien aankomen…

Tijdens het weekend blijft de markt in BITCOIN 24u op 24u open. Er blijven immers ten allen tijde wereldwijd transacties plaatsvinden en de blockchain, waar alle transacties worden opgelagen, blijft altijd maar langer worden. ‘The BITCOIN never sleeps’ met andere woorden. De volumes liggen wel wat lager in het weekend dan tijdens de week zodat koersbewegingen scherper kunnen zijn.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 30 mei 2016

BITCOIN-koers stijgt vijf procent in 2 dagen en bereikt hoogste punt van 2016

De BITCOIN-koers tikte vandaag even de 425 euro aan waarmee het voorlopige hoogtepunt van dit jaar is bereikt. Velen denken dat de stijgende koers te maken heeft met de zwakke chinese munteenheid en de daarbij horende kapitaalvlucht uit China. Hier hebben we een poosje geleden al uitgebreid aandacht aan besteed. De extra aandacht voor crowdfund-sensatie "The Dao" zou misschien ook wat extra nieuwe beleggers op het pad van BITCOIN kunnen hebben gebracht.

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: vrijdag 27 mei 2016

BITCOIN breekt technisch uit

De BITCOIN probeert al sinds oktober 2015 om boven de weerstand van $475 uit te breken. Vandaag, vrijdag 27 mei, is de virtuele munt daar in geslaagd. De vraag uit China ligt grotendeels aan de basis van deze koersopstoot maar ook de verdere doorbraak van de blockchain en de groeiende populariteit van de munt zelf bij gebruikers en beleggers spelen een rol.

De virtuele munt zat al geruime tijd in een soort consolidatiefase met $450 als ankerpunt. De prijsvolatiliteit was ook al een tijdje aan het afnemen. Er leek wel een zekere rust over de BITCOIN te zijn gekomen. Dat technische fenomeen valt wel vaker te zien voor een doorbraak of stevige val.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 24 mei 2016

De grootste uitdager van BITCOIN staat dit jaar al op 1.100% winst

Ethereum is ’s werelds 2e grootste cryptomunt en sinds begin dit jaar is het zeer geliefd. Staat Ethereum voor de grote doorbraak … of is dit de zoveelste poging om BITCOIN het vuur aan de schenen te leggen? De vooruitzichten zijn alvast bijzonder positief maar er is nog veel werk aan de virtuele winkel.

Vitalik Buterin kwam in 2011 in aanraking met cryptomunten als medeoprichter van ‘BITCOIN Magazine’. In 2013 publiceerde hij zijn eerste ‘white paper’ rond het idee achter Ethereum, hij was op dat moment 19 jaar. BITCOIN werd gecreëerd als betalingssysteem maar Vitalik Buterin denkt met Ethereum veel verder dan dat.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs