EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord bitcoin.
Artikel 701 tot 705 met de

betekenis van het woord BITCOIN

Geplaatst op: dinsdag 10 mei 2016

Zwitsers dorp accepteert BITCOIN

De lokale overheid van het Zwitserse plaatsje Zug accepteert vanaf 1 juli BITCOIN. De 30.000 inwoners van Zug kunnen het electronisch betaalmiddel gebruiken voor uitgaven aan overheidsdiensten tot 200 frank (180 euro).

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 10 mei 2016

Errol Keyner: ik ben de werkelijke uitvinder van de BITCOIN

De Australische computerwetenschapper Craig Wright kondigde eerst aan dat hij de bedenker van de BITCOIN was, maar legde daarvoor geen bewijs op tafel. Wie is toch de bedenker van de digitale valuta? Errol Keyner bekent.

De geruchten gingen al enige tijd rond. De druk werd daarmee steeds groter voor mij om open kaart te spelen. Dat moment is nu. Toegegeven, een beetje laf is het wel om mijn stilzwijgen pas te doorbreken als velen het al vermoeden.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: vrijdag 6 mei 2016

‘Bedenker’ van BITCOIN krabbelt terug: ‘Ik ben hier niet sterk genoeg voor’

De Australische computerwetenschapper Craig Wright ziet af van zijn belofte om sluitend bewijs te leveren voor zijn claim dat hij de uitvinder is van de BITCOIN.

De Australische computerwetenschapper Craig Wright ziet af van zijn belofte om sluitend bewijs te leveren voor zijn claim dat hij de uitvinder is van de BITCOIN.

Op zijn blog gaf de Australiër donderdag aan dat hij de stap om bewijs te leveren niet meer aandurft.

Wright zei maandag nog tegen diverse media dat hij de man is achter het pseudoniem Satoshi Nakamoto, het brein achter het elektronische betaalmiddel BITCOIN. Hij onderbouwde die bekentenis op zijn eigen blog met een reeks technische gegevens. Die riepen echter vraagtekens op bij experts.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: maandag 2 mei 2016

Mysterie BITCOINoprichter opgelost?

Craig Steven Wright, een Australische ondernemer, heeft onder meer tegenover de BBC aangegeven dat hij de man is achter het pseudoniem Satoshi Nakamoto, de oprichter van de BITCOIN.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 2 mei 2016

Mysterie achter BITCOIN onthuld

De Australische ondernemer Craig Wright maakte vandaag een einde aan de jarenlange speculatie over de herkomst van de BITCOIN. In een interview met de BBC zegt Wright dat hij de ontwikkelaar is achter deze virtuele munt, die wereldwijd gebruikt wordt om anoniem en zonder tussenkomst van banken transacties te kunnen doen.

Lees verder op Marketupdate
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs