EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
45
kliks
42
kliks
41
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
23
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord bitcoin.
Artikel 701 tot 705 met de

betekenis van het woord BITCOIN

Geplaatst op: maandag 9 januari 2017

Koersupdate: BITCOIN prijs daalt meer dan 20% in 3 dagen

  Aan de rally van de afgelopen weken kwam donderdag (tijdelijk?) een abrupt einde. De koers ging binnen 3 dagen van het hoogtepunt van 1084 euro met 21% naar beneden naar 775 euro. Ook wij bij BITCOINspot.nl vragen ons weer af waarom. Winstnemingen zijn waarschijnlijk een grote factor. Met andere woorden: mensen die de afgelopen maanden BITCOIN gekocht hebben vonden het nu een mooi moment om wat winst te pakken en verkochten hun BITCOINs. Ook was er weer het jaarlijkse "China gaat BITCOIN verbieden" gerucht wat daarna weer traditioneel ontkracht werd. Naast deze factoren las ik een interessant artikel welke stelt dat de prijsdaling te maken heeft met het feit dat de Chinese Yuan het de afgelopen dagen goed deed. Aangezien de meeste handel uit China komt zou dit een grote invloed kunnen hebben op de BITCOIN prijs.

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: vrijdag 6 januari 2017

BITCOIN crashte 31% in enkele uren - herstel ingezet

Het sprookje van de cryptomunt BITCOIN is (voorlopig) even voorbij. Na een stijging van meer dan 100% op enkele maanden, crashte BITCOIN 31% op enkele uren. China, het beloofde land van BITCOIN, liet weten strenger op te treden tegen de kapitaalvlucht uit het land. BITCOIN was een belangrijk instrument van deze kapitaalvlucht.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 5 januari 2017

De prijs van BITCOIN verdubbelt op 6 maanden

BITCOIN was in 2016 de best presterende valuta. Wie begin 2016 BITCOINs kocht, heeft er een bijzonder succesvol jaar opzitten. En ook in 2017 is de cryptomunt nog niet aan het eind van zijn Latijn. 6 maanden geleden noteerde BITCOIN nog aan $550, nu knalt de munt door de grens van $1.100.

BITCOIN overtreft de meeste verwachtingen. Sinds het dieptepunt van $350 in 2016 verdriedubbelde de prijs reeds. Er zijn verschillende redenen te vinden waarom BITCOIN opnieuw aan populariteit wint:

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 5 januari 2017

BITCOIN crasht met 20%

De prijs van BITCOIN is vandaag met ongeveer 20% gedaald, nadat de prijs eerder deze week nog moeiteloos door de $1.000 wist te breken. In zeer korte tijd zakte de prijs van de virtuele munt van $1.150 naar ongeveer $900, om vervolgens te stabiliseren op een prijs van ongeveer $950.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: donderdag 5 januari 2017

Waarde BITCOIN breekt record

De koers van de BITCOIN is naar een recordhoogte gestegen. Eén BITCOIN was vandaag 1140 dollar waard, meldt persbureau Bloomberg. Het oude record was 1137 dollar in november 2013.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs