Nieuws / Artikelen met het woord

bitcoin

1332 artikelen gevonden. Artikel 701 tot 705
Bron: emerce.nl
Geplaatst: donderdag 19 maart 2015

Engeland wil BITCOIN reguleren

Engeland wil digitale munten als de BITCOIN gaan reguleren. Dat blijkt uit een gisteren gepubliceerd rapport dat vooral gaat over het bestrijden van witwassen. Met name wisselkantoren zullen strenger in de gaten worden gehouden.

[...]

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zondag 15 maart 2015

Waarom de BITCOIN niet snel verdwijnt

Er was al bekend dat ze in China gek zijn op de BITCOIN. Een nieuw rapport toont echter aan hoé gek ze precies zijn op de digitale vaulta. Wat blijkt? Zo’n 80 procent van het BITCOINvolume vindt plaats in de Chinese yuan, zo meldt Goldman Sachs. Hierna is de Amerikaanse dollar de meest gebruikte valuta voor BITCOINtransacties, gevolgd door de euro, zo meldt de bank in een nieuw rapport.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: zaterdag 14 maart 2015

Charles Hoskinson over zwakheden BITCOIN en oplossingen

In De Week van BITCOIN spraken we gisteren met wiskundige, TED-spreker en oud-CEO van Ethereum, Charles Hoskinson. Hij spreekt zijn bezwaren uit over BITCOIN en legt uit waarom we verschillende soorten blockchains, geldsoorten en protocollen moeten hebben om zo te komen tot een decentralere wereld. Iets waar met name armen mensen zonder bankrekeningen en documenten van zullen profiteren.

Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 12 maart 2015

Chinese BITCOINbeurs gaat schade diefstal vergoeden

De Chinese BITCOINbeurs Bter gaat de 7170 geroofde BITCOINs (zo'n 2 miljoen euro) terugbetalen aan zijn gebruikers. Dat laat het bedrijf weten in een verklaring op de eigen website.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$