EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
51
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
41
kliks
35
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
21
kliks
20
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord bitcoin.
Artikel 706 tot 710 met de

betekenis van het woord BITCOIN

Geplaatst op: dinsdag 3 januari 2017

Wie zit er achter de stijging van de BITCOIN?

Er zijn heel wat mensen die met veel argwaan tegen de BITCOIN aankijken. De virtuele munt zou volgens sommige kenners zelfs onbetrouwbaar zijn en daarnaast zou de levensduur van deze munt niet erg lang zijn. Toch hebben deze doemdenkers vooralsnog niet het gelijk aan hun zijde.

De BITCOIN heeft er een geweldig beursjaar opzitten. De virtuele munt wist in 2016 met 120% te stijgen tot koers 952 dollar. Het lijkt een kwestie van tijd te zijn voordat de virtuele munt de magische grens van 1000 dollar weet te bereiken.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 3 januari 2017

Deze kenners laten zich uit over BITCOIN voor 2017

Alsof we tijdens oud en nieuw nog niet genoeg vuurwerk gezien hebben, galmde het vuurwerk de dag erop nog even door. BITCOIN luidt 2017 spetterend in door de $1.000 voor de tweede maal sinds zijn zo jeugdige bestaan te doorbreken.

Alsof we tijdens oud en nieuw nog niet genoeg vuurwerk gezien hebben, galmde het vuurwerk de dag erop nog even door. BITCOIN luidt 2017 spetterend in door de $1.000 voor de tweede maal sinds zijn zo jeugdige bestaan te doorbreken.

Niet enkel te doorbreken maar zich daar ook stabiel te positioneren. We gaan eindelijk zien wat overheden niet kunnen tegenhouden voor deze asset: een realistische marktwerking waarbij autoriteiten nauwelijks in staat zijn de controle hierop uit te oefenen wat zal leiden tot astronomische koersresultaten.

5 kenners laten weten wat ze van BITCOIN verwachten voor 2017

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 3 januari 2017

BITCOIN wint aan populariteit

De digitale eenheidsmunt, de BITCOIN, lijkt opnieuw in de schijnwerpers te staan. Met de evolutie van de koers van de afgelopen weken trekt de digitale eenheidsmunt de aandacht van menig beleggers en investeerders. Deze week is de BITCOIN een waarde van 1000 dollar per ‘munt’ aan het naderen.

De BITCOIN is in drie jaar niet zoveel waard geweest als nu. Een bijzonder opmerkelijke evolutie van de koers vermits deze digitale eenheidsmunt een half jaar geleden nog maar 500 dollar waard was en twee jaar geleden slechts 200 dollar.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 2 januari 2017

BITCOIN passeert $1.000 op eerste dag van 2017

De prijs van BITCOIN brak op de eerste dag van 2017 door de $1.000 en bereikte daarmee het hoogste niveau sinds november 2013. Toen schoot de prijs in ongeveer een maand tijd van minder dan $200 naar meer dan $1.000, om vervolgens ook weer hard te dalen. Onderstaande grafiek laat het koersverloop van de virtuele munt van de afgelopen jaren zien.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: donderdag 29 december 2016

Waarom BITCOIN stijgt en goud niet

Je zal je misschien hebben afgevraagd, “hoe zouden de goud- en zilverprijs erbij gestaan hebben indien de BITCOIN nooit uitgevonden zou zijn”. Immers, de ‘marktkapitalisatie’ van BITCOIN ($15 miljard) is de marktkapitalisatie kapitalisatie van zilver ($14 miljard) voorbijgegaan.

Beide assetclasses, edelmetaal en cryptogeld beschikken over veel gelijkenissen en hebben onder investeerders gelijkaardige aantrekkingskracht. Oneindig en gemakkelijk deelbaar, waardevast, het moet gemijnd worden, is een ruil- betaalmiddel, grote waarde in kleine fysieke volume, niet geliefd door overheden, nauwelijks of niet te traceren door overheden, alternatief voor cashgeld, en niet bij te drukken door centrale banken.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs