EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
6
kliks
Warning: mysql_result(): Unable to jump to row 5 on MySQL result index 32 in /home/goudportal/domains/goudportal.nl/public_html/gp3_def/includes/top24h.php on line 33 Warning: mysql_result(): Unable to jump to row 5 on MySQL result index 32 in /home/goudportal/domains/goudportal.nl/public_html/gp3_def/includes/top24h.php on line 34 Warning: mysql_result(): Unable to jump to row 5 on MySQL result index 32 in /home/goudportal/domains/goudportal.nl/public_html/gp3_def/includes/top24h.php on line 35 Warning: mysql_result(): Unable to jump to row 5 on MySQL result index 32 in /home/goudportal/domains/goudportal.nl/public_html/gp3_def/includes/top24h.php on line 36
5
kliks
Bron:
Warning: mysql_result(): Unable to jump to row 6 on MySQL result index 32 in /home/goudportal/domains/goudportal.nl/public_html/gp3_def/includes/top24h.php on line 33 Warning: mysql_result(): Unable to jump to row 6 on MySQL result index 32 in /home/goudportal/domains/goudportal.nl/public_html/gp3_def/includes/top24h.php on line 34 Warning: mysql_result(): Unable to jump to row 6 on MySQL result index 32 in /home/goudportal/domains/goudportal.nl/public_html/gp3_def/includes/top24h.php on line 35 Warning: mysql_result(): Unable to jump to row 6 on MySQL result index 32 in /home/goudportal/domains/goudportal.nl/public_html/gp3_def/includes/top24h.php on line 36
5
kliks
Bron:
Warning: mysql_result(): Unable to jump to row 7 on MySQL result index 32 in /home/goudportal/domains/goudportal.nl/public_html/gp3_def/includes/top24h.php on line 33 Warning: mysql_result(): Unable to jump to row 7 on MySQL result index 32 in /home/goudportal/domains/goudportal.nl/public_html/gp3_def/includes/top24h.php on line 34 Warning: mysql_result(): Unable to jump to row 7 on MySQL result index 32 in /home/goudportal/domains/goudportal.nl/public_html/gp3_def/includes/top24h.php on line 35 Warning: mysql_result(): Unable to jump to row 7 on MySQL result index 32 in /home/goudportal/domains/goudportal.nl/public_html/gp3_def/includes/top24h.php on line 36
5
kliks
Bron:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord bitcoin.
Artikel 706 tot 710 met de

betekenis van het woord BITCOIN

Geplaatst op: donderdag 5 november 2015

BITCOIN: 79 x doodverklaard maar opnieuw springlevend

BITCOIN werd de voorbije jaren al zo vaak doodverklaard, dat het onmogelijk is om de tel bij te houden.

BITCOIN werd de voorbije jaren al zo vaak doodverklaard, dat het onmogelijk is om de tel bij te houden.

Gelukkig heeft 99BITCOINs.com het voor ons gedaan.

Via de “BITCOIN Obituaries” werd bijgehouden hoe vaak de media sprak over het einde van de virtuele munt.

De teller staat inmiddels op 79 doodverklaringen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 4 november 2015

De Heer is waarlijk opgestaan!

Hallelujah, BITCOIN is uit de doden opgestaan. Op twee dagen tijd is de waarde met bijna 60% gestegen. Sinds januari is de waarde zelfs ruim verdubbeld (113%).

Nu het Europees Hof van Justitie beslist heeft dat BITCOIN een munt is en geen dienst en er dus geen BTW op kan worden geheven, is het vertrouwen in crypto fors toegenomen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 4 november 2015

De BITCOINspot.nl: BITCOIN, Blockchain & Cryptocurrency agenda is weer helemaal up to date!

  De meest complete BITCOIN, Blockchain en Cryptocurency agenda van Nederland is weer helemaal up to date. Zo is er onder andere vanavond een tegenlicht meetup in het kader van "het BITCOIN evangelie" welke afgelopen zondag uitgezonden werd. Ook is er 18 november een "BITCOIN4beginners" meetup in het hofje van wijs en  De complete agenda kan je hier bekijken, heb jij een event die je op de agenda wil zien? laat het ons weten!

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: woensdag 4 november 2015

BITCOIN stijgt 50% in drie dagen

De prijs van een BITCOIN is in de afgelopen drie dagen met 50% gestegen. Schommelde de koers zondag nog rond de $320, op het moment van schrijven wisselt de virtuele munt voor $480 van eigenaar. Sinds het begin van dit jaar schommelt de waarde van de virtuele munt rond de $250, maar door deze plotselinge koersstijging is de prijs weer terug op het hoogste niveau sinds september vorig jaar.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: woensdag 4 november 2015

BITCOIN wordt zesde grootste munt in 2030

BITCOIN heeft de potentie om in 2030 de zesde grootste handelsmunt ter wereld te worden, nu banken bereid zijn meer dan $1 miljard te investeren in de blockchain technologie waar BITCOIN op gebaseerd is. Dat schrijft consultancybureau Magister Advisors in een nieuw rapport over virtuele munten.

Lees verder op Marketupdate
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs