Nieuws / Artikelen met het woord

bitcoin

1192 artikelen gevonden. Artikel 706 tot 710
Bron: nugeld.nl
Geplaatst: dinsdag 8 juli 2014

Waakhond raadt banken af BITCOIN te bewaren

De nationale toezichthouders moeten volgens EBA voorlopig banken en andere betalingsinstellingen ervan weerhouden om de virtuele munten te kopen, bewaren of verkopen.

De EBA adviseert de leiders van de Europese Unie tegelijkertijd snel te komen met 'stevige' richtlijnen om virtuele valuta te reguleren.

Bron: HLN.be
Geplaatst: maandag 7 juli 2014

Illegaal BITCOINplatform ontmanteld in Frankrijk: primeur voor Europa

De Franse politie heeft vorige week een einde gemaakt aan een vermoedelijke BITCOINtrafiek, voor de eerste keer in Europa. Twee mensen zijn in verdenking gesteld. De politie voerde eind vorige week ook huiszoekingen uit in Cannes, Nice, Toulouse en ook in Brussel, waar een van de verdachten een huis bezit.

Bron: HLN.be
Geplaatst: vrijdag 4 juli 2014

Banken, blijf van BITCOIN af

De Europese Bank Autoriteit (EBA) adviseert financiële instellingen hun handen voorlopig af te houden van virtuele munten zoals BITCOIN. Er is immers nog geen regelgevend kader voor handel in dergelijke betaalmiddelen.

Bron: HLN.be
Geplaatst: vrijdag 4 juli 2014

VS verkopen BITCOINs ter waarde van 19 miljoen dollar

De Amerikaanse regering heeft de veiling afgerond van 30.000 BITCOINs die eind vorig jaar in beslag werden genomen. De partij virtuele munten is ongeveer 19 miljoen dollar (ongeveer 14 miljoen euro) waard, maar het is niet duidelijk hoeveel de winnende bieder neertelde.

Bron: bitcoinweb.nl
Geplaatst: woensdag 2 juli 2014

Winnaar BITCOIN-veiling FBI bekend

In totaal werden er vrijdag 27 juni om precies te zijn 29.656,51306529 BITCOINs geveild, deze waren in beslag genomen bij het onderzoek naar Silk Road. De BITCOINs werden opgedeeld in 9 blokken van 3000 BTC en 1 blok met de resterende BITCOINs. Geïnteresseerden die zich van te voren hadden aangemeld konden afgelopen vrijdag bieden op de blokken. In totaal deden 45 partijen mee met de veiling, vandaag is bekend geworden dat Tim Draper alle blokken gewonnen heeft. De transactie van de BITCOINs is ook zichtbaar in de blockchain, voor welk bedrag de BITCOINs zijn verkocht is momenteel niet bekend.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$