Nieuws / Artikelen met het woord

bitcoin

1332 artikelen gevonden. Artikel 706 tot 710
Bron: z24.nl
Geplaatst: dinsdag 10 maart 2015

Moet Griekenland dan maar de BITCOIN invoeren?

Een opmerkelijk pleidooi: de BITCOIN zou de Griekse economie een oppepper kunnen geven. Over inflatie van de digitale munt hoeven we ons geen zorgen te maken.

Stel, de Europese Centrale Bank heeft het definitief gehad met Griekenland en draait de geldkraan dicht. Staatsbankroet, Griekenland uit de euro? Zo ver hoeft het niet te komen, betoogt columnist Wolfgang Münchau, oprichter van Financial Times Deutschland, op Spiegel.de. De Griekse regering moet gewoon BITCOIN als parallel betaalmiddel invoeren.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 6 maart 2015

Investeerder Trace Mayer: “regulering is de grote wild card bij BITCOIN

In De Week van BITCOIN 65 is Trace Mayer te gast. Trace is investeerder in exchange Kraken, wallet service Armory en merchant processor Bitpay. Trace is erg positief over BITCOIN maar waarschuwt dat regulering, met name in de VS, een wild card is en negatief kan uitpakken. Trace gaat uitgebreid in op het BITCOINecosysteem en alle kansen en uitdagingen die er liggen.

Bron: BitcoinSpot.nl
Geplaatst: woensdag 4 maart 2015

BNR De nieuwe onderneming: BITCOIN 2.0: The Internet of Money

Vorige week donderdagavond stond BNR's de nieuwe onderneming geheel in het teken van BITCOIN. Sander Duivestein van sogeti, Patrick van Zuijlen van BITCOIN Cold Storage en Karsten Nilsen van Clevercoin kregen de kans om hun visie op BITCOIN en "BITCOIN 2.0" toe te lichten. Ook ging Verslaggever Jigal Krant op bezoek in Arnhem waar Arnhem BITCOINstad ervoor gezorgd heeft dat deze stad meer BITCOIN acceptanten heeft per vierkante km dan enige andere stad te wereld. De aflevering kan je hier beluisteren.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 24 februari 2015

En, is het dan zo’n gek idee dat Griekenland BITCOIN gebruikt als munt?

Het is een beetje cynisch dat een munt die voor meer samenhorigheid had moeten zorgen nu juist het tegenovergestelde doet. Het verhaal over het kleine Griekenland dat ten strijde trekt tegen Duitsland leest als een soap die heel wat scriptschrijvers te schande brengt. Als de deal tussen de twee monetaire Europese protagonisten toch nog zou afspringen, lijkt een Grexit onvermijdelijk.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 23 februari 2015

Waarom horen we al tijden niets meer over BITCOIN?

Een paar geleden was BITCOIN dagelijks in het nieuws. De prijs ging skyhigh. Er doemden verhalen op van mensen die plotsklaps erachter kwamen dat ze op hun computer ooit BITCOIN munten ‘gemijnd’ hadden, zonder dat er zozeer bewust van waren. Diegene die ooit BITCOIN munten voorLive koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$