Nieuws / Artikelen met het woord

bitcoin

1192 artikelen gevonden. Artikel 716 tot 720
Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 17 juni 2014

Grote technologiebedrijven testen het gebruik van BITCOIN

In een zeer interessant interview spreekt Tuur Demeester over de toekomst van ons monetair systeem en de plaats die BITCOIN zal innemen. BITCOIN maakte zijn opmars vorig jaar nadat de bail-in van Cyprus bekend werd. Bail-ins zullen in de toekomst nog gebeuren waardoor BITCOIN steeds populairder zal worden.

Bron: z24.nl
Geplaatst: dinsdag 17 juni 2014

BITCOIN-goeroe lokt miljonairs naar Caribisch belastingparadijs

Roger Ver werd rijk door vroeg te investeren in BITCOIN en staat sindsdien bekend als BITCOIN Jesus. Ver is een nieuwe business begonnen: bij hem kun je met BITCOIN het staatsburgerschap van het Caraïbische belastingparadijs Saint Kitts and Nevis kopen.

Als je onroerend goed ter waarde van 400.000 dollar koopt, krijg je daar een paspoort voor, waarmee je zonder visum naar 120 landen kunt reizen. Saint Kitts kent geen inkomens- en vermogensaanwasbelasting, en een ruimhartig bankgeheim.

Bron: bitcoinweb.nl
Geplaatst: zaterdag 14 juni 2014

FBI veilt 12 miljoen euro aan BITCOINs

De US Marshals Service (USMS) heeft bekend gemaakt dat het de BITCOINs gerelateerd aan de digitale zwarte markt Silk Road gaat veilen. Het gaat hierbij om bijna 30.000 BITCOINs met een waarde van in totaal ongeveer 12 miljoen euro. De BITCOINs waren door de FBI in beslag genomen bij het onderzoek naar Silk Road.

Bron: emerce.nl
Geplaatst: zaterdag 14 juni 2014

‘Nederland is testmarkt voor BITCOIN

De grootste BITCOINgoeroes Erik Voorhees en Roger Ver, en de voormalige topman van Swedbank, hebben in totaal 600.000 dollar gestoken in het Zweedse BITCOIN-wisselkantoor Safello. Opgezet en geleid door de Nederlander Frank Schuil.

Ooit was hij rapper en stond Schuil met ‘Lief Liedje’ in de Nederlandse hiphoplijsten. Maar het was zijn startup Qubulus (indoor-gps-oplossingen) die hem naar het Zweedse Malmö bracht. Daar ontmoette Schuil ook zijn Zweedse vriendin, met wie hij zich in Stockholm vestigde. “Ik investeerde in aandelen en heb uit pure interesse eens BITCOINs gekocht”, zegt hij. “Naarmate ik er meer over las, realiseerde ik me dat dit de toekomst van internet was.” En dus besloot hij na een korte oriëntatie een speciaal op Europa gericht wisselkantoor uit de grond te stappen, ruim voordat het roemruchte Amerikaanse BITCOINbeurs Mt. Gox in de problemen kwam.

Bron: apparata.nl
Geplaatst: donderdag 12 juni 2014

Tiener verdient 100.000 dollar met BITCOIN

Met een slimme investering wist de 15 jarige Erik Finman ruim een ton te verdienen. Het geld gebruikte hij om een eigen bedrijf te starten.

Erik Finman kreeg in 2012 een cheque van zijn oma met een waarde van 1000 dollar. Hij investeerde dat in BITCOIN en anderhalf jaar later verkocht hij deze investering voor 100.000 dollar. Met het geld begon hij het bedrijf Botangle omdat hij niet blij was met het opleidingssysteem in Amerika.

[...]Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$