EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
45
kliks
42
kliks
41
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
24
kliks
22
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord bitcoin.
Artikel 716 tot 720 met de

betekenis van het woord BITCOIN

Geplaatst op: maandag 26 december 2016

BITCOIN op weg naar nieuwe recordhoogtes

BITCOIN is sterk op weg het sterkste weekresultaat van het jaar op de tabellen te zetten. De grens van $800 is nog maar net overschreden of BITCOIN vliegt al over de grens van $900. BITCOIN was veruit de beste belegging van 2016.

Oplopende geopolitieke spanningen en een stijgende vraag naar alternatieve beleggingen zetten de wind in de zeilen voor de cryptomunt. Deze week staat de winst al op 15%, voor heel 2016 staat er een winst van meer dan 100% op de tabellen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zondag 25 december 2016

BITCOIN is dé jackpot van 2016!

De gemeden beleggingen, zijn vaak de meest winstgevende. De reden is simpelweg: hoe minder gegadigden, hoe meer potentieel. Ergens logisch. Maar toch jammer dat weinig beleggers hierop inspelen. Immers, de rendementen zijn meestal imposant. Dat mochten we dit jaar aan den lijve ondervinden, met ons positief advies op BITCOIN.

We namen de digitale munt in het eerste kwartaal van 2016 op in het Technologie Rapport.

Sindsdien ziet de grafiek van BITCOIN er als volgt uit:

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 22 december 2016

Koersupdate: 1 BITCOIN is nu meer dan 800 Euro waard

Op BITCOINspot.nl houden we al sinds 2011 de BITCOIN koers voor je in de gaten en vannacht hadden we weer een historisch momentje. De koers ging vannacht weer door de 800 euro, de eerste keer sinds november 2013. Deze keer even geen achtergronden of voorspellingen. Voor de nieuwkomers onder ons: Lees zeker het artikel "De BITCOIN kruipt waar gewoon geld niet gaan kan" wat recent verscheen op ftm.nl. Op naar de 900? we gaan het weer meemaken.

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: woensdag 21 december 2016

BITCOIN breekt door de 800 dollar

BITCOIN presteert dit jaar beter dan welke valuta dan ook. De prijs van een BITCOIN ging gisteren ook nog eens door de 800 dollar heen.

BITCOIN presteert dit jaar beter dan welke valuta dan ook. De prijs van een BITCOIN ging gisteren ook nog eens door de 800 dollar heen.

Marco Krohn, cfo van Genesis Mining – een bedrijf dat BITCOINs mined, ziet de prijs in de toekomst enkel toenemen. Krohn:

“My personal expectation is that BITCOIN will at least gain another 100 percent”

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 20 december 2016

Met 750 euro staat de BITCOIN koers op het hoogste punt sinds januari 2014. hoe nu verder?

What goes up must come down maar voorlopig lijkt de BITCOIN rally van de afgelopen 14 maanden niet te stoppen. De koers passeerde eind vorige week de 750 euro, de laatste keer dat we in deze regionen zaten was in januari 2014 toen de koers piekte op 735 euro. Vlak daarvoor, in begin 2014, was de koers begonnen op een lange weg naar beneden vanaf 850 euro die uiteindelijk in januari 2015 zijn dieptepunt zou bereiken op 185 euro. Ik denk we dat het einde van deze rally voorlopig nog niet bereikt is en wel om 5 factoren: Onrust, behoefte, bekendheid,infrastructuur en kuddegedrag. Laten we eens verder kijken.

Lees verder op BitcoinSpot.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs