EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord bitcoin.
Artikel 721 tot 725 met de

betekenis van het woord BITCOIN

Geplaatst op: maandag 29 mei 2017

Column: BITCOIN of goud?

Vijf maanden geleden was een troy ounce goud meer waard dan een BITCOIN, maar nu is de virtuele munt bijna twee keer zo duur als het edelmetaal. Hoe kan het dat de prijs van BITCOIN verdubbelt, terwijl de goudprijs tussen de $1.200 en $1.300 per troy ounce blijft schommelen?

Lees verder op Goudstandaard
Geplaatst op: donderdag 25 mei 2017

Fidelity: wij ‘minen’ BITCOIN!

Financiële mastodont Fidelity Investments onthulde dinsdag dat het een fan is van de cryptomunt BITCOIN. De koers steeg naar recordhoogtes na de onthullingen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 24 mei 2017

1 BITCOIN is meer dan 2000 euro waard. En nu?

De BITCOIN koers lijkt niet te stoppen de laatste tijd. Het nieuwe bizarre record is dat 1 BITCOIN nu meer dan 2000 Euro waard is. We houden de BITCOIN koers hier al sinds 2011 voor je in de gaten maar dit is toch wel erg bijzonder. Voor het historisch perspectief is het leuk om eens naar de zoekpagina te gaan en dan de term "BITCOIN koers" in te voeren. Gaat de prijs omhoog/omlaag? niemand weet het. Zij die zeggen dat ze het wel zeker weten proberen je waarschijnlijk iets aan te smeren dus pas goed op. Ben je nieuw in BITCOIN? begin dan eerst met de "10 BITCOIN tips voor beginners." Twitter

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: dinsdag 23 mei 2017

Vliegtuigtickets betalen met BITCOIN

Budgetvliegtuigmaatschappij Peach Aviation wordt de eerste Japanse luchtvaartmaatschappij die klanten toelaat tickets te betalen in BITCOIN. Het bedrijf wil zo profiteren van de ononderbroken stroom van toeristen vanuit China en Zuid-Korea. Tegelijkertijd speelt het in op de hype die in Japan door de crypromunt is veroorzaakt.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: dinsdag 23 mei 2017

7 jaar geleden kocht iemand 2 pizza’s met 10.000 BITCOINs. Dat is vandaag meer dan $20 miljoen waard

Op 22 mei 2010 kocht een ontwikkelaar van het BITCOIN platform 2 pizza’s voor 10.000 BITCOINs. Op dat moment was de cryptomunt totaal niet bekend. Het zou de eerste aankoop in het echte leven zijn geweest met BITCOINs. Aan de huidige waarde van de BITCOIN zou die transactie meer dan $22 miljoen waard zijn. Het is te hopen dat de pizza’s hebben gesmaakt.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs