EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
41
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
28
kliks
Bron: AmsterdamGold
16
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord bitcoin.
Artikel 721 tot 725 met de

betekenis van het woord BITCOIN

Geplaatst op: zondag 15 januari 2017

BITCOIN kan fors stijgen wanneer de BITCOIN ETF wordt goedgekeurd

Save the date: 11 maart 2017. Dat is de dag dat de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) beslist of de Winklevoss broers hun BITCOIN ETF mogen lanceren. Een goedkeuring van deze ETF zal meer dan waarschijnlijk een positief effect hebben op de prijs van de populaire digitale cryptomunt.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 13 januari 2017

BITCOIN de dieperik in

De BITCOIN zit op een roetsjbaan. Na een aanhoudende wekenlange klim, heeft de digitale munt op een week tijd een derde van haar waarde verloren. De vrees voor een sterkere regulering van de munt in China jaagt volgens handelaars de beleggers weg.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 13 januari 2017

Dit is waarom het verkeerd is om nu je BITCOINs te verkopen

Na de euforische start van het jaar, zit de klad erin bij de cryptomunt BITCOIN. Vorig jaar steeg de munt nog 120% en tijdens de eerste dagen van 2017 vloog het hek bijna letterlijk van de dam. Nu staat de grootste digitale munt ter wereld op een verlies van 15%. Toch is er geen reden tot paniek, zegt Brian Kelly.

In 2016 kende BITCOIN weinig volatiliteit. De koersbewegingen van de laatste dagen zijn voor velen misschien een verrassing, maar toch is dat vrij normaal voor deze jonge munt. Doorheen de geschiedenis ging BITCOIN door meerdere van deze periodes om daarna altijd weer te herstellen en hogere regionen op te zoeken.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 12 januari 2017

98% van alle BITCOINtransacties in het voorbije halfjaar gebeurden in 1 land

De Chinese autoriteiten hebben een aantal maatregelen genomen om te verhinderen dat de cryptomunt BITCOIN zou worden gebruikt om kapitaalvlucht te helpen organiseren.

De Chinese autoriteiten hebben een aantal maatregelen genomen om te verhinderen dat de cryptomunt BITCOIN zou worden gebruikt om kapitaalvlucht te helpen organiseren.

Er is immers vastgesteld dat 98 procent van het BITCOIN-handelsvolume de voorbije zes maanden betrekking heeft op transacties met de Chinese munt yuan.

Het opmerkelijke samengaan van de sterke koersdalingen van de yuan en de waardestijging van de BITCOIN heeft bij een aantal partijen de verdenking doen rijzen dat de cryptomunt bij de uitstroom betrokken zou kunnen zijn. Vertegenwoordigers van BITCOIN zeggen echter niet te geloven dat de virtuele valuta wordt gebruikt om grote geldsommen uit China te smokkelen.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: woensdag 11 januari 2017

BITCOIN in 2016: De cijfers en statistieken

Jameson Lopp is gek op cijfertjes en data, BITCOIN-data welteverstaan. Naast het feit dat hij een site heeft met info over zijn full-node heeft hij een interessante opsomming gemaakt van allerlei gegevens mbt BITCOIN in 2016. Zo valt er te lezen dat BITCOIN 3580 keer genoemd is in wetenschappelijke artikelen, dat de BITCOIN Blockchain 2x zo groot is geworden en dat er meer BITCOIN transacties werden verwerkt dan ooit. Het volledige artikel kan je hier vinden. Twitter

Lees verder op BitcoinSpot.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs