EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
71
kliks
24
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
21
kliks
19
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord bitcoin.
Artikel 721 tot 725 met de

betekenis van het woord BITCOIN

Geplaatst op: zondag 22 november 2015

Gaat de EU BITCOIN verbieden?

Er was de afgelopen dagen veel te doen over het feit dat de Europese Unie anonieme betalingen op het internet aan banden wil gaan leggen. Dit dan weer om te voorkomen dat terroristen via, onder andere, cryptocurrencies of anonieme credit cards hun praktijken kunnen financieren. Maar laten we eerlijk zijn, de meeste terroristen gebruiken de dollar en dat dan weer in de vorm van Cash. Maar om de afschaffing daarvan wordt uiteraard niet geroepen. Gebruikte ISIS BITCOINs voor de aanslag in Parijs en wat zijn de feiten? Laten we eens wat verder kijken. Cash en de banken: en dodelijke combinatie Volgens een document, tot nu toe blijkbaar alleen gezien door Reuters, zouden een onbekende hoeveelheid ministers vandaag samen komen in Brussel. Deze meeting zou opgezet zijn vanwege de terroristische aanslag in Parijs. Volgens het document zullen de ministers er bij de EU op aan dringen om non-bancaire betalingsmethoden aan banden te gaan leggen. We hebben het dan over virtuele munteenheden (zoals bijv. BITCOIN), goud & andere edelmetalen en prepaid credit cards. Kortom: alles wat ze niet gemakkelijk in de gaten kunnen houden. In dat kader is het dan toch wel op zijn minst ironisch te noemen dat, volgens een rapport van de Britse regering, het traditionele bankensysteem een hoog risico vormt wat betreft geld witwassen en financiering van terrorisme. Samen met Cash is dit lijkbaar de meest gebruikte route om illegale praktijken mee te financieren. Volgens het rapport vormen digitale munteenheden trouwens het laagste risico van alle onderzochte vormen van betaling.

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: zondag 22 november 2015

EU wil BITCOIN verbieden vanwege ‘terrorisme’

De EU wil het gebruik van BITCOIN en andere anonieme betalingen aan banden leggen, zo bericht Reuters. Door de terreurdreiging na Parijs vindt de EU het blijkbaar gerechtvaardigd de vrijheden van burgers nog wat verder in te perken. Anonieme betalingen middels BITCOINs zouden in het slechtste geval immers gebruikt kunnen worden om terrorisme te financieren…

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: donderdag 19 november 2015

ING sluit zich aan bij bankeninitiatief dat BITCOINtechnologie bekijkt

ING heeft zich als eerste Nederlandse bank aangesloten bij het internationale initiatief dat de technologie achter de virtuele munt BITCOIN geschikt wil maken voor toepassingen in de financiële sector.

ING heeft zich als eerste Nederlandse bank aangesloten bij het internationale initiatief dat de technologie achter de virtuele munt BITCOIN geschikt wil maken voor toepassingen in de financiële sector.

Het consortium werkt samen met technologische start-up R3 uit New York. De banken willen gezamenlijk de mogelijkheden van de zogeheten blockchain-technologie onderzoeken.

De BITCOIN zorgde eerder nog voor veel bezorgde blikken bij financiële instellingen, omdat die munt ook veel werd gebruikt in het criminele circuit.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 18 november 2015

Stoomcursus cybercriminaliteit met BITCOINs

BITCOINs worden meer en meer gebruikt als betaalmiddel. En of we het nou leuk vinden of niet, criminelen maken er ook gebruik van. Op welke schaal is nog grotendeels giswerk maar blijkbaar toch wel zo substantieel dat TNO BITCOIN uitvoerig behandelt in zijn cursussen cybercrime. Peter de Ruiter was aanwezig bij deze cursus en hij praat je, in zijn artikel op FTM.nl, bij over wat je moet weten om als cybercrimineel en consument veilig aan de slag te kunnen. 

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: dinsdag 10 november 2015

Waarom iedereen NU BITCOIN moet kopen

Een technologie is “verwoestend” wanneer het een nieuwe markt creëert die daarna alle oude technologieën doet verdwijnen. De eerste iPhone is een typisch voorbeeld van een “verwoestende” nieuwe technologie. BITCOIN is dat mogelijk ook. Er zijn dan ook tal van redenen waarom iedere belegger BITCOIN in zijn portefeuille moet hebben.

Een technologie is “verwoestend” wanneer het een nieuwe markt creëert die daarna alle oude technologieën doet verdwijnen. De eerste iPhone is een typisch voorbeeld van een “verwoestende” nieuwe technologie. BITCOIN is dat mogelijk ook. Er zijn dan ook tal van redenen waarom iedere belegger BITCOIN in zijn portefeuille moet hebben.

BITCOIN heeft het potentieel om een “verwoestende” technologie te worden. Dat deze technologie de wereld van geld, banken en financiën op zijn kop kan zetten, maakt het mogelijk de meest belangrijke opportuniteit van deze eeuw.

BITCOIN is technologie van de 21e eeuw: open source, mobiel, peer-to-peer, cryptografisch beschermd, privacy gericht  en eigen aan het internet. Dit zorgt voor een ongeziene efficiënte en veilige manier voor financiële transacties.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs