Nieuws / Artikelen met het woord

bitcoin

1192 artikelen gevonden. Artikel 726 tot 730
Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 21 mei 2014

Financiële producten die in BITCOIN beleggen verboden

Het is vanaf 1 juli verboden om financiële producten aan te bieden die beleggen in virtueel geld, zoals BITCOINs. Dat heeft de FSMA, de autoriteit voor financiële diensten en markten, vandaag aangekondigd.

Bron: parool.nl
Geplaatst: woensdag 21 mei 2014

Rechter: BITCOIN is geen geld, maar ruilmiddel

Daardoor heeft de BITCOIN eenzelfde soort status als goud en zilver. Minister Jeroen Dijsselbloem (Financiën) zei eerder ook al dat de BITCOIN geen valuta is.

Bron: emerce.nl
Geplaatst: vrijdag 16 mei 2014

Betaaldienst Mollie integreert BITCOIN

Tienduizenden webwinkels in Nederland kunnen vandaag nog in een klap BITCOIN gaan accepteren en euro’s betaald krijgen. Betaaldienst Mollie brengt daartoe de techniek op de markt.

Gisteren tijdens het Nationaal BITCOIN Congres maakte directeur Gaston Aussems van Mollie de BITCOINintegratie in zijn betaaldienst bekend.

Bron: ad.nl
Geplaatst: donderdag 8 mei 2014

DNB: BITCOIN is geen bruikbaar alternatief voor geld.

Virtuele valuta's als de BITCOIN zijn geen bruikbaar alternatief voor het huidige geld en het is onwaarschijnlijk dat zij dat op afzienbare termijn wel zullen worden. Dat stelt De Nederlandsche Bank (DNB), die eerder al waarschuwde dat er risico's kleven aan beleggingen in digitale 'munten'.

'Virtuele valuta's staan momenteel volop in de belangstelling door hun innovatieve karakter en de vraagtekens die zij zetten bij het huidige financiële systeem', schrijft DNB. 'Maar dat maakt ze niet tot een middel dat de basisfuncties van geld vervult.' Als ruilmiddel zijn ze volgens de centrale bank tot op zekere hoogte geschikt, maar als rekeneenheid en oppotmiddel niet, omdat de waarde daarvoor te sterk fluctueert.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 18 april 2014

De hype van de BITCOIN lijkt ten einde

Afgelopen jaar was de BITCOIN één van de grootste uitschieters op de markten. De BITCOIN wist in een korte periode flink terrein te winnen. De BITCOIN explodeerde werkelijk naar torenhoge niveaus. Dat feestje lijkt op dit moment aan zijn einde te komen. Het feest is zelfs al tot het einde gekomen. Dit jaar wist de BITCOIN namelijk flink in te leveren. De waarde is nu nog maar 363 dollar terwijl de top gezet is rond de 1100 dollar. We hebben de laatste maanden dus flink moeten inleveren.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$