Nieuws / Artikelen met het woord

bitcoin

1332 artikelen gevonden. Artikel 726 tot 730
Bron: Express.be
Geplaatst: maandag 2 februari 2015

'Dr. Doom' Roubini: 'Dit is wat pseudo-economen niet begrijpen over het monetaire versoepelingsbeleid'

Hyperinflatie, de instorting van de dollarkoers, recordhoge goudprijzen, het opgeven van fiat geld ten voordele van de BITCOIN... Het zijn allemaal voorbeelden van doemscenario’s ons aangereikt door pseudo-economen die amper een basiskennis van de economie hebben, schrijft Nouriel Roubini op Project Syndicate.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 29 januari 2015

“Fors gedaalde BITCOIN biedt mooi koopmoment”

Investeerders die geïnteresseerd zijn in de BITCOIN moeten zich niet laten ontmoedigen door de scherpe daling van de digitale valuta. Dat zegt ten minste de Winklevoss tweeling.

BITCOIN, de online valuta die wordt ‘gemijnd’ door computers die ingewikkelde wiskundige puzzels oplossen, heeft zijn waarde fors zien dalen op een reeks schandalen en tegenslagen. De munt handelde recent via Coinbase op 271 dollar. Een stuk lager dus dan de top van november 2013 toen de digitale munt nog de 1145 dollar aantikte. Sindsdien is de munt ruim 65 procent gedaald in dus iets meer dan een jaar.

Bron: emerce.nl
Geplaatst: woensdag 28 januari 2015

BITCOIN: waarom DNB De Nuts Bank moet heten

Virtuele valuta, of cryptocurrencies, lijken een permanente plek te verwerven in de online wereld. Over deze virtuele valuta, en specifiek BITCOIN, doen verschillende verhalen de ronde vol tegenstellingen.

De verwarring begint al bij het onderscheid tussen BITCOIN (het systeem) en BITCOIN (de munt). Door misverstanden worden in discussies vaak de kansen onderbelicht. Dat is zonde, want we kunnen er veel mee doen! Zoals alles heeft ook de BITCOIN-medaille twee kanten. Enerzijds de kant die de meeste aandacht krijgt van de media: criminele toepassingen.

Bron: BitcoinSpot.nl
Geplaatst: woensdag 28 januari 2015

BITCOIN wisselkantoor Anycoin Direct nu ook actief in Canada

BITCOIN wisselkantoor Anycoin Direct heeft aangekondigd dat ze een investering van €500.000 heeft gekregen en voortaan ook haar diensten gaat aanbieden in Canada. Het bedrijf streeft ernaar het kopen en verkopen van BITCOIN gemakkelijk toegankelijk te maken. Anycoin direct is actief sinds april 2013 en biedt tegenwoordig ook haar diensten aan in geheel Europa. De investering maakt het nu mogelijk om de diensten ook buiten Europa aan te gaan bieden, beginnend in Canada.

Bron: BitcoinSpot.nl
Geplaatst: woensdag 28 januari 2015

Coinbase opent de eerste gereguleerde BITCOIN exchange in Amerika

BITCOIN koers maakte vandaag een grote sprong na het nieuws dat Coinbase het eerste bedrijf is die een gereguleerde BITCOIN exchange heeft geopend in Amerika. Het in San Francisco gebaseerde Coinbase biedt al een online wallet aan waarmee je BITCOINs kan opslaan, kopen, verkopen en nu dus ook een heuse BITCOIN exchange. De exchange is momenteel goedgekeurd voor ongeveer de helft van de Amerikaanse staten.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$