EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
6
kliks
Warning: mysql_result(): Unable to jump to row 4 on MySQL result index 32 in /home/goudportal/domains/goudportal.nl/public_html/gp3_def/includes/top24h.php on line 33 Warning: mysql_result(): Unable to jump to row 4 on MySQL result index 32 in /home/goudportal/domains/goudportal.nl/public_html/gp3_def/includes/top24h.php on line 34 Warning: mysql_result(): Unable to jump to row 4 on MySQL result index 32 in /home/goudportal/domains/goudportal.nl/public_html/gp3_def/includes/top24h.php on line 35 Warning: mysql_result(): Unable to jump to row 4 on MySQL result index 32 in /home/goudportal/domains/goudportal.nl/public_html/gp3_def/includes/top24h.php on line 36
5
kliks
Bron:
Warning: mysql_result(): Unable to jump to row 5 on MySQL result index 32 in /home/goudportal/domains/goudportal.nl/public_html/gp3_def/includes/top24h.php on line 33 Warning: mysql_result(): Unable to jump to row 5 on MySQL result index 32 in /home/goudportal/domains/goudportal.nl/public_html/gp3_def/includes/top24h.php on line 34 Warning: mysql_result(): Unable to jump to row 5 on MySQL result index 32 in /home/goudportal/domains/goudportal.nl/public_html/gp3_def/includes/top24h.php on line 35 Warning: mysql_result(): Unable to jump to row 5 on MySQL result index 32 in /home/goudportal/domains/goudportal.nl/public_html/gp3_def/includes/top24h.php on line 36
5
kliks
Bron:
Warning: mysql_result(): Unable to jump to row 6 on MySQL result index 32 in /home/goudportal/domains/goudportal.nl/public_html/gp3_def/includes/top24h.php on line 33 Warning: mysql_result(): Unable to jump to row 6 on MySQL result index 32 in /home/goudportal/domains/goudportal.nl/public_html/gp3_def/includes/top24h.php on line 34 Warning: mysql_result(): Unable to jump to row 6 on MySQL result index 32 in /home/goudportal/domains/goudportal.nl/public_html/gp3_def/includes/top24h.php on line 35 Warning: mysql_result(): Unable to jump to row 6 on MySQL result index 32 in /home/goudportal/domains/goudportal.nl/public_html/gp3_def/includes/top24h.php on line 36
5
kliks
Bron:
Warning: mysql_result(): Unable to jump to row 7 on MySQL result index 32 in /home/goudportal/domains/goudportal.nl/public_html/gp3_def/includes/top24h.php on line 33 Warning: mysql_result(): Unable to jump to row 7 on MySQL result index 32 in /home/goudportal/domains/goudportal.nl/public_html/gp3_def/includes/top24h.php on line 34 Warning: mysql_result(): Unable to jump to row 7 on MySQL result index 32 in /home/goudportal/domains/goudportal.nl/public_html/gp3_def/includes/top24h.php on line 35 Warning: mysql_result(): Unable to jump to row 7 on MySQL result index 32 in /home/goudportal/domains/goudportal.nl/public_html/gp3_def/includes/top24h.php on line 36
5
kliks
Bron:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord bitcoin.
Artikel 731 tot 735 met de

betekenis van het woord BITCOIN

Geplaatst op: woensdag 23 september 2015

Zaterdag 26 september: Reinvent.money te rotterdam. Geld, maar dan anders.

Aanstaande zaterdag gaat het gebeuren, dan vindt in Rotterdam Reinvent.money plaats, een conferentie voornamelijk gericht op het opnieuw uitvinden van geld en ons financiele systeem. Sinds we organisator Paul Buitink afgelopen augustus spraken heeft hij niet stil gezeten. De agenda is nu helemaal rond en ik moet zeggen dat de line-up indrukwekkend is. Van onze hollandse Willem Middelkoop en Joris Luyendijk tot BITCOIN guru Andreas Antonopoulos en enfant terrible van de financiele wereld Max Keiser.

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: maandag 21 september 2015

Tweespalt in BITCOINland

De voorbije weken vond een kleine revolutie plaats in de BITCOINwereld. Ontevreden softwareontwikkelaars, die willen dat de opmars van de virtuele munt sneller gaat, hebben een nieuwe versie van de kernsoftware gecreëerd. De BITCOINgemeenschap is in tweeën gesplitst en het consensusmodel staat op de helling. Wat nu?

De voorbije weken vond een kleine revolutie plaats in de BITCOINwereld. Ontevreden softwareontwikkelaars, die willen dat de opmars van de virtuele munt sneller gaat, hebben een nieuwe versie van de kernsoftware gecreëerd. De BITCOINgemeenschap is in tweeën gesplitst en het consensusmodel staat op de helling. Wat nu?

De BITCOINprijs staat onder lichte druk en verloor sinds midden augustus al zo’n 10 %. De BITCOINgemeenschap maakt zich zorgen omdat het consensusmodel dat sinds de oprichting van de munt heerst, barsten vertoont.

Twee softwareontwikkelaars vinden immers dat de ontwikkeling van de munt sneller moet gaan en hebben een nieuwe versie van de originele software gelanceerd, de BITCOIN XT. Deze laatste biedt de mogelijkheid om de capaciteit van het aantal BITCOINtransacties, de zogenaamde blocksize, te vergroten.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 21 september 2015

Hoe ziet ons geldsysteem van de toekomst eruit?

Moeten we de geldcreatie aan de markt overlaten, of moet de overheid dit naar zich toetrekken? Wat is geld eigenlijk? In ons huidige fiatgeldsysteem, met banken als belangrijkste scheppers van geld geholpen door de overheid, is geld schuld. Of is geld altijd te zien als schuld, als vordering op toekomstige welvaart? En wat kunnen we verwachten van nieuwe technieken als BITCOIN? Al deze vragen en hoe de toekomst van ons geldsysteem eruit gaat zien, worden behandeld tijdens het event reinvent.money. Deze bijeenkomst vindt plaats op 26 september in Rotterdam aan de Erasmus Universiteit. Er is een unieke line-up van sprekers present zoals nummer één BITCOIN spreker Andreas Antonopoulos, RT journalist Max Keiser, de president van Liberland Vit Jedlicka, Joris Luyendijk, Willem Middelkoop en nog veel meer. En het mooie is, er zijn nog kaarten beschikbaar. Vanuit beurs.com zullen Jean-Pierre Buntinx, Brecht Arnaert en Maarten Verheyen ook aanwezig zijn.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 18 september 2015

BITCOIN officieel aangemerkt als grondstof

De Amerikaanse toezichthouder CFTC heeft donderdag een aanklacht ingediend tegen een beurs die de handel in opties op BITCOIN faciliteert. Daarmee laat de toezichthouder blijken dat ze de virtuele munt aanmerkt als een grondstof. De Commodities Futures Trading Commission, waar de afkorting CFTC voor staat, maakt op deze manier een einde aan een lange discussie over wat de BITCOIN eigenlijk is.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: vrijdag 18 september 2015

Negen grote banken gaan aan de slag met de de blockchain, maar waarom eigenlijk?

Negen van 's werelds grootste banken, waaronder Goldman Sachs en Barclays hebben een partnerschap gevormd om verder te gaan samenwerken op het gebied van Blockchain technologie. Ze gaan met de firma R3 een model opzetten om te kijken hoe de blockchain technologie gebruikt kan gaan worden voor onder andere bankieren en de handel in aandelen. Maar u zult misschien denken: banken die investeren in BITCOIN en Blockchain?, waren deze technologieen juist niet bedoeld om de banken buitenspel te zetten?

Lees verder op BitcoinSpot.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs