EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
45
kliks
42
kliks
41
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
23
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord bitcoin.
Artikel 731 tot 735 met de

betekenis van het woord BITCOIN

Geplaatst op: woensdag 16 november 2016

BITCOIN stijgt naar $860 in India!

De Indische overheid heeft zich serieus misrekend met haar laatste monetaire ingreep. Het bannen van biljetten van 500 en 1000 roepie drijft steeds meer mensen naar BITCOIN.

De Indische overheid heeft zich serieus misrekend met haar laatste monetaire ingreep. Het bannen van biljetten van 500 en 1000 roepie drijft steeds meer mensen naar BITCOIN.

80% van de cash die in omloop was werd vorige week van de ene moment op de andere ongeldig. Met desastreuze gevolgen.

Wie geen wisselgeld had kon geen medicijnen kopen, geen busticket betalen, eten kopen…

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 10 november 2016

Is de Amerikaanse legalisatie van Cannabis een kans voor BITCOIN?

Afgelopen dinsdag werd er in Amerika niet alleen een president gekozen maar werd er ook gestemd over cannabis. Het gevolg daarvan is dat het nu in acht staten legaal is om de drug "recreationeel" te gebruiken. Legaal of niet, banken hebben nog steeds de gewoonte om geen zaken te willen doen met de softdrugs-verkopende ondernemers. BITCOIN zou misschien een oplossing kunnen betekenen in deze kwestie ook al zijn er een hoop uitdagingen aan verbonden.

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: donderdag 10 november 2016

BITCOIN blijkt veilige toevluchtshaven in tijden van onzekerheid

Het bericht dat Donald Trump de volgende president van de Verenigde Staten wordt, heeft ook op de financiële markten de nodige deining veroorzaakt. Een aantal investeerders ontvluchtte daarbij de markten voor aandelen en obligaties en ging op zoek naar veilige alternatieven.

In tijden van onrust biedt goud meestal een uitgelezen vluchtweg, maar na de verkiezing van Trump werd ook naar andere oplossingen gezocht. Daarbij bleken opvallend veel partijen naar de virtuele munt BITCOIN te kijken als bestemming voor hun operaties.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: vrijdag 4 november 2016

BITCOIN heeft werkelijk niets te vrezen

Afgelopen dinsdag, 1 november, was het 8 jaar geleden dat BITCOIN’s eerste white paper op het internet gepubliceerd werd.

Afgelopen dinsdag, 1 november, was het 8 jaar geleden dat BITCOIN’s eerste white paper op het internet gepubliceerd werd.

Het verjaardagsfeestje was behoorlijk, de cryptovaluta steeg van 614 dollar op 1 oktober naar 742 dollar afgelopen woensdag.

Die prijsstijging werd in grote mate gestuwd door Chinese investeerders. Omdat de Chinese munt de yuan in de ‘offshore’ handel – de handel buiten China – flink in waarde is gedaald zien veel Chinezen BITCOIN als alternatief.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 3 november 2016

Draagt de inflatie in Venezuela bij aan de stijgende BITCOIN koers?

Zoals bij elke BITCOIN rally is het zoeken naar de redenen waarom en zoals gewoonlijk is het waarschijnlijk weer een combinatie van factoren. Denk bijvoorbeeld aan speculatie, kapitaalvlucht, brexit, dark-markets, drugs/gokken/porno en ransomware. In meerdere landen echter gaat het ook niet best met hun nationale munteenheden en laat nu daar de handel in BITCOIN de laatste tijd omhoog geschoten zijn. Dit lijkt op zijn beurt weer effect te hebben op de BITCOIN koers. Laten we bijvoorbeeld eens kijken naar Venezuela.

Lees verder op BitcoinSpot.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs