Nieuws / Artikelen met het woord

bitcoin

1192 artikelen gevonden. Artikel 731 tot 735
Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: woensdag 16 april 2014

BITCOIN minen nauwelijks rendabel

Het 'minen' van BITCOINs, een tijdrovend proces waar snelle computers voor nodig zijn, wordt steeds minder rendabel. Door de explosieve prijsstijging van de virtuele munt werd het lucratief om BITCOINs te minen, maar nu levert het amper voldoende op om de energiekosten te dekken. Alleen een grootschalige aanpak blijkt nog rendabel.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 10 april 2014

Bill Miller: “Warren Buffett kan beter zwijgen over BITCOIN

Bill Miller, CIO bij Legg Mason, is de nieuwste topbelegger die zich heeft vastgebeten in de cryptovaluta BITCOIN. Miller kocht zijn BITCOINs na de implosie van het handelsbeurs MtGox. Hij is het dus niet eens met de mening van Warren Buffett, die BITCOIN onlangs als een illusie omschreef.

Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 10 april 2014

China doet BITCOIN definitief in de ban

De Chinese autoriteiten proberen de handel in de virtuele munt BITCOIN verder de kop in te drukken. Handelsplatformen voor de virtuele munt in het land hebben te horen gekregen dat zij vanaf 15 april geen rekeningen bij gewone banken mogen aanhouden. Dat meldden vandaag verscheidene BITCOINbeurzen in en buiten China, zoals CoinDesk.

Bron: emerce.nl
Geplaatst: donderdag 10 april 2014

Industriegroep wil nieuw symbool voor BITCOIN

Het bekende symbool voor de BITCOIN zou weleens kunnen verdwijnen. Sinds de geboorte van de BITCOIN is een aantal symbolen en logo’s gebruikt, maar geen van hen is een unicode.

Unicode is een internationale standaard voor de codering van binaire codes naar grafische tekens en symbolen, vergelijkbaar met de ASCII-standaard. De standaard voorziet alle tekens en symbolen van alle geschreven talen van een nummer.

Bron: deadvocatenwijzer.nl
Geplaatst: maandag 7 april 2014

Belastingaangifte voor BITCOINs? Hoe zit dat?

De Amerikaanse Internal Revenue Service (IRS) heeft geoordeeld dat BITCOINs in de VS geen valuta, maar bezit zijn,  meldde Nu.nl. Hierdoor zullen Amerikanen de waarde van de munt in dollars (op de datum waarop de BITCOINs zijn ontvangen) moeten aangeven. Bij ons is vandaag de laatste dag (tenzij je uitstel hebt aangevraagd) om je belastingaangifte te kunnen doen, dus: hoe zit dat bij ons?Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$