Nieuws / Artikelen met het woord

bitcoin

1339 artikelen gevonden. Artikel 731 tot 735
Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 9 februari 2015

Nederlands eerste BITCOINplatform is een feit!

CleverCoin. Zo heet Nederlands allereerste BITCOINbeurs. En, het platform is meteen een gedroomde partner wanneer je een betrouwbare plaats zoekt om in de virtuele munt te kunnen handelen.

Want, niet alleen krijgt het de zegen van Adam Draper van Boost VC maar wordt CleverCoin nog eens gesteund door Silicon Valley. Daar zien heel wat investeerders het potentieel van de handelsbeurs.

Bron: emerce.nl
Geplaatst: donderdag 5 februari 2015

Geen best jaar voor digitale valuta

Het wordt geen best jaar voor digitale valuta. Juniper Research vreest dat de waarde van BITCOIN en andere virtuele munten in elkaar zal klappen. Van 71 miljard dollar in 2014 tot 30 miljard dit jaar.

Het vertrouwen is verdwenen na diverse schandalen zoals de roemruchte inbraak bij wisselkantoor Mt. Gox en de diefstal van virtuele munten bij BitStamp.

Begin 2014 zat er nog wel wat handel in valuta als Dogecoin, Litecoin en Auroracoin. Eind vorig jaar was daar weinig meer van over.

Bron: Express.be
Geplaatst: maandag 2 februari 2015

'Dr. Doom' Roubini: 'Dit is wat pseudo-economen niet begrijpen over het monetaire versoepelingsbeleid'

Hyperinflatie, de instorting van de dollarkoers, recordhoge goudprijzen, het opgeven van fiat geld ten voordele van de BITCOIN... Het zijn allemaal voorbeelden van doemscenario’s ons aangereikt door pseudo-economen die amper een basiskennis van de economie hebben, schrijft Nouriel Roubini op Project Syndicate.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 29 januari 2015

“Fors gedaalde BITCOIN biedt mooi koopmoment”

Investeerders die geïnteresseerd zijn in de BITCOIN moeten zich niet laten ontmoedigen door de scherpe daling van de digitale valuta. Dat zegt ten minste de Winklevoss tweeling.

BITCOIN, de online valuta die wordt ‘gemijnd’ door computers die ingewikkelde wiskundige puzzels oplossen, heeft zijn waarde fors zien dalen op een reeks schandalen en tegenslagen. De munt handelde recent via Coinbase op 271 dollar. Een stuk lager dus dan de top van november 2013 toen de digitale munt nog de 1145 dollar aantikte. Sindsdien is de munt ruim 65 procent gedaald in dus iets meer dan een jaar.

Bron: emerce.nl
Geplaatst: woensdag 28 januari 2015

BITCOIN: waarom DNB De Nuts Bank moet heten

Virtuele valuta, of cryptocurrencies, lijken een permanente plek te verwerven in de online wereld. Over deze virtuele valuta, en specifiek BITCOIN, doen verschillende verhalen de ronde vol tegenstellingen.

De verwarring begint al bij het onderscheid tussen BITCOIN (het systeem) en BITCOIN (de munt). Door misverstanden worden in discussies vaak de kansen onderbelicht. Dat is zonde, want we kunnen er veel mee doen! Zoals alles heeft ook de BITCOIN-medaille twee kanten. Enerzijds de kant die de meeste aandacht krijgt van de media: criminele toepassingen.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$