EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
35
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
35
kliks
31
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
29
kliks
23
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord bitcoin.
Artikel 741 tot 745 met de

betekenis van het woord BITCOIN

Geplaatst op: woensdag 4 november 2015

BITCOIN stijgt 50% in drie dagen

De prijs van een BITCOIN is in de afgelopen drie dagen met 50% gestegen. Schommelde de koers zondag nog rond de $320, op het moment van schrijven wisselt de virtuele munt voor $480 van eigenaar. Sinds het begin van dit jaar schommelt de waarde van de virtuele munt rond de $250, maar door deze plotselinge koersstijging is de prijs weer terug op het hoogste niveau sinds september vorig jaar.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: woensdag 4 november 2015

BITCOIN wordt zesde grootste munt in 2030

BITCOIN heeft de potentie om in 2030 de zesde grootste handelsmunt ter wereld te worden, nu banken bereid zijn meer dan $1 miljard te investeren in de blockchain technologie waar BITCOIN op gebaseerd is. Dat schrijft consultancybureau Magister Advisors in een nieuw rapport over virtuele munten.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: dinsdag 3 november 2015

Let op! BITCOIN breekt uit

Na een fantastisch jaar 2013 viel de digitale munt BITCOIN in 2014 helemaal door de mand. Sindsdien beweegt BITCOIN tussen $200 en $300,… tot nu. BITCOIN boekt de sterkste winstreeks sinds 2013 en breekt uit.

Na een fantastisch jaar 2013 viel de digitale munt BITCOIN in 2014 helemaal door de mand. Sindsdien beweegt BITCOIN tussen $200 en $300,… tot nu. BITCOIN boekt de sterkste winstreeks sinds 2013 en breekt uit.

Het faillissement van Mt. Gox begin 2014 betekende volgens waarnemers het einde van BITCOIN. Maar sindsdien breiden de toepassingen rond BITCOIN verder uit en de prijs begint dit nu ook in te cijferen.

De koers van BITCOIN stijgt nu al 7 weken op rij, de sterkste stijging sinds november 2013. $300 was sinds januari 2015 een sterke weerstand voor de cryptomunt, tot het recent door deze grens brak en verder door stijgt.

Er zijn 3 redenen voor de sterke stijging.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 3 november 2015

BITCOIN koers passeert de 300 euro grens. Is het tij gekeerd?

Vandaag ging de BITCOIN-koers door de 300 euro grens heen, hiermee werd het tot nu toe hoogste prijs nivo bereikt van 2015. Het is waarschijnlijk toeval maar na de tegenlicht-special "Het BITCOIN evangelie" van zondagavond leek de koers een eindspurt te maken en brak deze door de 300 euro. Koersstijgingen zijn altijd lastig te voorspellen en uit te leggen. Toch kan ik het niet laten om een poging wagen om te kijken waar de recente rally vandaan komt en of de top onderhand bereikt is?

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: maandag 2 november 2015

Tegenlicht: Het BITCOIN evangelie

Wat als wij zonder banken zelf geld zouden kunnen creëren? Geld dat niet te vervalsen is, in waarde niet áf- maar juist toeneemt en zonder transactiekosten wereldwijd kan worden verstuurd. Het bestaat en wordt door sommigen ook wel gezien als de digitale versie van goud: BITCOIN

Lees verder op Marketupdate
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs