EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
67
kliks
35
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord bitcoin.
Artikel 741 tot 745
Geplaatst op: vrijdag 10 april 2015

Nu een huis kopen 1 van de kostbaarste vergissingen van uw leven

In gesprek met Eric Mecking en Elmer Hogervorst, schrijvers van 'Deflatie in aantocht' over de aankomende crash van de huizenmarkt en aandelenmarkt. Mecking zag de crisis in 2005 al aankomen. We praten ook over goud, zilver en BITCOIN.

[video]

Lees verder op nujij.nl
Geplaatst op: woensdag 8 april 2015

BITCOIN Foundation is failliet

De BITCOIN Foundation, een organisatie die de ontwikkeling van de BITCOIN wil promoten, is ‘effectief bankroet’ en heeft de meeste van zijn personeelsleden ontslagen. Dat schrijft de Belgische BITCOINmiljonair Olivier Janssens in een blogpost op het forum van de Foundation.

‘Er is zo goed als geen geld meer en we hebben 90% van het personeel moeten ontslaan. Enkele medewerkers zullen als vrijwillger aanblijven.'

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: woensdag 8 april 2015

Amerikaanse presidentskandiaat Rand Paul Accepteert BITCOIN

De Amerikaanse politicus Rand Paul gaat de geschiedenis in als de eerste Amerikaanse presidentskandidaat die BITCOIN accepteert. Het accepteren van BITCOIN lijkt goed aan te sluiten bij de opvattingen van Paul die graag minder inmenging ziet van de regering, onder andere op het gebied van monetair beleid. Het accepteren van BITCOIN kan uiteraard ook gewoon een slimme marketing tactiek zijn van Paul, die graag de tech-sector aan zijn kant wil zien.

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: woensdag 8 april 2015

Opnieuw een BITCOINplatform dat de deuren sluit

Buttercoin, een BITCOIN exchange-startup die werd ondersteund door Y Combinator en Google Ventures sluit deze maand zijn deuren nadat het erin is gefaald om nieuwe investeringen op te halen.

‘Buttercoin zal stoppen met zijn diensten op 10 april’, zei het bedrijf in een bericht op zijn website. ‘Zorg ervoor dat je je BITCOINs overzet naar een andere dienst en verwijder ook je dollarbalans bij ons voor vrijdag 10 april.’ Al worden niet geclaimde bedragen ook teruggestort naar de accounts waar ze vandaan kwamen, voegde het bedrijf eraan toe.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 6 april 2015

Abn-Amo startup friday - Blockchain: realising its full potential

BITCOIN en de blockchain beginnen langzaam maar zeker meer bekend en bemind te worden en organisaties zien dat de technologie niet langer te negeren is en gaan zich er meer in verdiepen. In dat kader organiseerde de Abn-Amro recent hun "startup friday" welke deze maal geheel gericht was op de Blockhain. Zoals ze het zelf omschrijven "Er wordt in toenemende mate gezien dat de technologie achter BITCOIN, de blockchain, de potentie heeft om betaalverkeer en misschien zelfs de hele financiele infrastructuur echt vanaf de grond af te kunnen veranderen."

Lees verder op BitcoinSpot.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs