EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord bitcoin.
Artikel 741 tot 745 met de

betekenis van het woord BITCOIN

Geplaatst op: dinsdag 3 januari 2017

BITCOIN wint aan populariteit

De digitale eenheidsmunt, de BITCOIN, lijkt opnieuw in de schijnwerpers te staan. Met de evolutie van de koers van de afgelopen weken trekt de digitale eenheidsmunt de aandacht van menig beleggers en investeerders. Deze week is de BITCOIN een waarde van 1000 dollar per ‘munt’ aan het naderen.

De BITCOIN is in drie jaar niet zoveel waard geweest als nu. Een bijzonder opmerkelijke evolutie van de koers vermits deze digitale eenheidsmunt een half jaar geleden nog maar 500 dollar waard was en twee jaar geleden slechts 200 dollar.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 2 januari 2017

BITCOIN passeert $1.000 op eerste dag van 2017

De prijs van BITCOIN brak op de eerste dag van 2017 door de $1.000 en bereikte daarmee het hoogste niveau sinds november 2013. Toen schoot de prijs in ongeveer een maand tijd van minder dan $200 naar meer dan $1.000, om vervolgens ook weer hard te dalen. Onderstaande grafiek laat het koersverloop van de virtuele munt van de afgelopen jaren zien.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: donderdag 29 december 2016

Waarom BITCOIN stijgt en goud niet

Je zal je misschien hebben afgevraagd, “hoe zouden de goud- en zilverprijs erbij gestaan hebben indien de BITCOIN nooit uitgevonden zou zijn”. Immers, de ‘marktkapitalisatie’ van BITCOIN ($15 miljard) is de marktkapitalisatie kapitalisatie van zilver ($14 miljard) voorbijgegaan.

Beide assetclasses, edelmetaal en cryptogeld beschikken over veel gelijkenissen en hebben onder investeerders gelijkaardige aantrekkingskracht. Oneindig en gemakkelijk deelbaar, waardevast, het moet gemijnd worden, is een ruil- betaalmiddel, grote waarde in kleine fysieke volume, niet geliefd door overheden, nauwelijks of niet te traceren door overheden, alternatief voor cashgeld, en niet bij te drukken door centrale banken.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 29 december 2016

BITCOIN op bijna 1000 dollar in vlucht naar veiligheid

De koers van de virtuele munt BITCOIN is dit jaar al meer dan verdubbeld. Ging vrijdag de koers van de virtuele munt al door de grens van 900 dollar, binnenkort lijkt de 1000 dollar per BITCOIN te worden getest. De BITCOIN noteert nu boven de 970 dollar.

Op het laagste punt begin dit jaar stond de BITCOIN nog op 370 dollar. Het maakt de virtuele munt veruit de best presterende valuta ten opzichte van de verder bijzonder sterke dollar.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 28 december 2016

Acht BITCOIN voornemens voor 2017

Van $433 op 1 januari 2016 naar bijna $960 op het moment van schrijven. Dat is de prijsontwikkeling van een BITCOIN in één jaar tijd. Tijd dus om iets zorgvuldiger om te springen met deze waardevolle asset dat in 2017 een heel grote kans maakt om waardevoller te worden dan een ounce goud. Hier volgen acht tips waarmee je de veiligheid van jouw BITCOINs voor 2017 en later aan strenge eisen laat voldoen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs