EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
32
kliks
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
15
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord bitcoin.
Artikel 741 tot 745 met de

betekenis van het woord BITCOIN

Geplaatst op: maandag 2 mei 2016

Eindelijk onthuld: dit is de man die BITCOIN uitvond

Eindelijk weten we het: de Australische tech-ondernemer Craig Wright heeft vanmorgen in een interview bevestigd dat hij de uitvinder is van de virtuele munt BITCOIN. Zijn bekentenis aan de BBC, The Economist en GQ maakt een einde aan jarenlange speculatie. Wright zit dus achter de naam Satoshi Nakamoto, de schuilnaam die jarenlang werd gebruikt voor de BITCOIN-uitvinder.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 27 april 2016

Handelen in kleine hoeveelheden goud binnenkort mogelijk

Goud verhandelen zonder derde persoon en dus ook zonder extra meerkosten? Dat is weldra allemaal mogelijk dankzij de startup Digix. Het Singaporese bedrijf maakt gebruikt van het Ethereum-platform waardoor investeerders slimme contracten met elkaar kunnen afsluiten zonder de tussenkomst van bv. een notaris.

Net zoals bij de BITCOIN zal er gebruikt worden gemaakt van de blockchain-technologie. Een grote openbare database waarin alle orders en transacties worden bijgehouden in blokken, die het mogelijk maakt om alles wat er ooit verhandeld is geweest terug te koppelen naar de desbetreffende partijen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 27 april 2016

Digitaal handelen in milligrammen goud: deze startup maakt het mogelijk met ‘BITCOIN-technologie’

De startup Digix maakt het rendabel om digitaal te handelen in kleine hoeveelheden goud. Daarbij maken ze gebruik van Ethereum, een gedecentraliseerd platform dat slimme contracten kan afsluiten.

Ethereum maakt gebruik van dezelfde technologie als de virtuele munt BITCOIN: de blockchain. Dit is een openbaar, decentraal register waarin alle transacties staan die ooit zijn gedaan. Deze technologie maakt het mogelijk om zonder tussenkomst van een derde partij een betrouwbare transactie uit te voeren.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: dinsdag 26 april 2016

De BITCOIN koers gaat weer door de 400 euro. Wat is er aan de hand?

De BITCOIN koers gaat weer door de 400 euro. Wat is er aan de hand? De BITCOIN koers is deze week door de 400 Euro grens heen gebroken, de totale marktwaarde van de BITCOIN is nu meer dan 6 Miljard in Euro's. Vanaf november 2015 schommelde de prijs al vaker rond de 400 euro om er in begin 2016 daadwerkelijk even overheen te gaan. Daarna maakte de prijs weer een flinke terugval. Het is uiteraard ook dit keer weer de vraag of de trend zich zal voortzetten en waarom we uberhaupt zo'n snelle stijging zien in de koers. Laten we eens kort kijken wat er zoal aan de hand is.

Zoals je misschien al her en der hebt gelezen is het de laatste maanden blockchain wat de klok slaat. Iedereen lijkt op de trend te duiken en zelfs politici en bankiers laten zich positief uit over de technologie achter BITCOIN. Deze aandacht voor de Blockchain heeft ook het gevolg dat er meer mensen kennis maken met de BITCOIN waardoor er weer meer potentiele kopers zijn.

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: woensdag 6 april 2016

Openbazaar: de eerste globale decentrale marktplaats is klaar voor gebruik!

Het kon even duren maar nu is het dan eindelijk zover, openbazaar is live. Openbazaar is een globale decentrale peer-to-peer marktplaats zonder tarieven en restricties. En wat helemaal mooi is, je kan er ook met BITCOIN betalen. Of Openbazaar de hooggespannen verwachtingen waar gaat maken, we gaan het meemaken. Meedoen is in ieder geval simpel, gewoon de openbazaar client downloaden vanaf de site en je kan aan de slag!

Lees verder op BitcoinSpot.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs