EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
67
kliks
35
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord bitcoin.
Artikel 756 tot 760
Geplaatst op: zaterdag 14 maart 2015

Charles Hoskinson over zwakheden BITCOIN en oplossingen

In De Week van BITCOIN spraken we gisteren met wiskundige, TED-spreker en oud-CEO van Ethereum, Charles Hoskinson. Hij spreekt zijn bezwaren uit over BITCOIN en legt uit waarom we verschillende soorten blockchains, geldsoorten en protocollen moeten hebben om zo te komen tot een decentralere wereld. Iets waar met name armen mensen zonder bankrekeningen en documenten van zullen profiteren.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 12 maart 2015

Chinese BITCOINbeurs gaat schade diefstal vergoeden

De Chinese BITCOINbeurs Bter gaat de 7170 geroofde BITCOINs (zo'n 2 miljoen euro) terugbetalen aan zijn gebruikers. Dat laat het bedrijf weten in een verklaring op de eigen website.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 10 maart 2015

Moet Griekenland dan maar de BITCOIN invoeren?

Een opmerkelijk pleidooi: de BITCOIN zou de Griekse economie een oppepper kunnen geven. Over inflatie van de digitale munt hoeven we ons geen zorgen te maken.

Stel, de Europese Centrale Bank heeft het definitief gehad met Griekenland en draait de geldkraan dicht. Staatsbankroet, Griekenland uit de euro? Zo ver hoeft het niet te komen, betoogt columnist Wolfgang Münchau, oprichter van Financial Times Deutschland, op Spiegel.de. De Griekse regering moet gewoon BITCOIN als parallel betaalmiddel invoeren.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: vrijdag 6 maart 2015

Investeerder Trace Mayer: “regulering is de grote wild card bij BITCOIN

In De Week van BITCOIN 65 is Trace Mayer te gast. Trace is investeerder in exchange Kraken, wallet service Armory en merchant processor Bitpay. Trace is erg positief over BITCOIN maar waarschuwt dat regulering, met name in de VS, een wild card is en negatief kan uitpakken. Trace gaat uitgebreid in op het BITCOINecosysteem en alle kansen en uitdagingen die er liggen.

Lees verder op Beurs.com

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs