EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord bitcoin.
Artikel 756 tot 760 met de

betekenis van het woord BITCOIN

Geplaatst op: vrijdag 9 december 2016

Saxo Bank: BITCOINprijs kan verdriedubbelen in 2017!

De tijd dat BITCOIN een obscuur financieel instrument was ligt definitief achter de lucht. Steeds meer traditionele financiële instellingen experimenteren met de digitale munt en analisten maken prijsvoorspellingen.

Het Deense Saxo Bank, een van de grootste brokers ter wereld, heeft goed nieuws voor wie geïnvesteerd heeft in de cryptomunt. Volgens hen kan de prijs verdriedubbelen in 2017 tot $2.100!

De bank publiceerde haar gewaagde voorspelling in haar rapport “Gedurfde voorspellingen voor 2017”.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 8 december 2016

BITCOIN kan verDRIEvoudigen onder Trump

De prijs van BITCOIN steeg dit jaar al 75% en is daarmee een van de beste beleggingen. Tijdens de ambtstermijn van Donald Trump zou daar volgens experten nog eens 165% bij kunnen komen. Er zijn er zelfs die een BITCOINprijs van $2.100 voorspellen, een verdrievoudigingen ten opzichte van het huidige niveau.

Het Deense Saxo Bank staat erom bekend om out-of-the-box te denken. Het beleid van Donald Trump speelt volgens de bank in de kaarten van BITCOIN en andere cryptomunten.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 8 december 2016

Ben jij een echte BITCOINer? doe dan de BITCOIN quiz

Het hoeft niet altijd zo serieus en daarom vandaag even tijd voor een quiz, een BITCOIN quiz uiteraard. Een feest van herkenning waarschijnlijk voor de oudgedienden en een mooie kans voor de nieuwkomers om wat bij te leren over de geschiedenis van BITCOIN. met dank aan Bitwala.

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: vrijdag 2 december 2016

BITCOIN naar hoogste niveau in bijna drie jaar

De prijs van een BITCOIN is deze week gestegen tot $770, het hoogste niveau in bijna drie jaar tijd. Sinds het begin van dit jaar is de waarde van de virtuele munt met 77% gestegen. De alternatieve munt profiteert van economische onzekerheid en een toenemende financiële repressie. Steeds meer mensen hechten waarde aan BITCOIN, omdat het aanbod beperkt is en omdat de virtuele munt zonder tussenkomst van een derde partij verhandeld kan worden.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: vrijdag 2 december 2016

De oorlog tegen cashgeld maakt BITCOIN populair in India

Het idee van de "War on cash", de wens van regeringen wereldwijd om gebruik van cashgeld aan banden te leggen, is al jarenlang gaande. We zijn al grotendeels beland in een cashloze maatschappij maar blijkbaar gaat het niet snel genoeg want er worden nu hardere maatregelen getroffen door bijvoorbeeld Spanje Italie en in meerdere mate India. Maar zullen mensen zich hier simpelweg bij neerleggen of zullen ze alternatieven gaan zoeken zoals ruilhandel of je raadt het al: BITCOIN.

Lees verder op BitcoinSpot.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs