EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord bitcoin.
Artikel 761 tot 765 met de

betekenis van het woord BITCOIN

Geplaatst op: maandag 20 juli 2015

Interview met Bitmymoney.com

In deze aflevering interview ik Robert Reinder Nederhoed over de ontwikkelingen van www.bitmymoney.com (PS: Gratis BITCOIN aan het einde van de video!)

[...]

Lees verder op The Bitcoin Report
Geplaatst op: vrijdag 17 juli 2015

Coinkings: BITCOIN en Blockchain voor de gamecrowd

BITCOIN begint (of is nog steeds) langzaam maar zeker door aan het dringen tot in alle hoekjes van het internet. Ook de mensen van Gamekings hebben besloten om aandacht aan BITCOIN en cryptocurrency te gaan besteden. Onder de naam Coinkings zijn er nu al twee afleveringen online waarin presentator Boris het met Dennis Binnekade en Paul Buitink heeft over BITCOIN, geld, de Blockchain en alles wat erbij komt kijken.

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: dinsdag 14 juli 2015

BNR nieuwsradio is benieuwd naar de BITCOIN koers, Griekenland en speculanten.

De BITCOIN koers heeft gisteren een scherpe daling laten zien van ongeveer 6% de koers ging daarmee van ongeveer 280 naar 255 euro. De koers echter heeft de afgelopen maand een sterke stijging laten zien van bijna 30% van ongeveer 200 naar 280 euro. Als de prijs hard stijgt of daalt dan is er blijkbaar iets aan de hand en dus vroeg BNR nieuwsradio mij of de griekse kwestie de koersfluctuaties veroorzaakt of dat er iets anders achter zit. Je kan hier het audiofragment beluisteren.

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: dinsdag 14 juli 2015

Vreemd: Banken bestellen BITCOINklonen

Heel opmerkelijk bericht in DeTijd. Een Limburgse IT-groep moet BITCOINklonen gaan bouwen voor kredietinstellingen. Blijkbaar zijn banken toch meer geïnteresseerd in de virtuele munt, dan ze aanvankelijk lieten uitschijnen.

De grootbanken zien duidelijk brood in de technologie die schuilgaat achter BITCOIN. Cegeka, een Hasseltse dienstverlener, moet betalingssystemen ontwikkelen die op het BITCOIN-systeem geïnspireerd zijn.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 13 juli 2015

Citigroup experimenteert met BITCOIN

Citigroup werkt als eerste grote bank een eigen versie van BITCOIN, zo schrijft de International Business Times. De afgelopen jaren heeft de bank een team van deskundigen samengesteld die gewerkt hebben aan de ‘Citicoin’, een virtuele munt die gebaseerd is op de broncode van BITCOIN.

Lees verder op Doijer & Kalff
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs