Nieuws / Artikelen met het woord

bitcoin

1192 artikelen gevonden. Artikel 761 tot 765
Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: maandag 10 maart 2014

"BITCOIN is een piramidespel"

Volgens Nouriel Roubini is BITCOIN niets meer of minder dan een piramidespel. Als rekeneenheid is het ongeschikt, omdat de prijs zeer volatiel is. Als betaalmiddel is het ook niet geschikt, omdat er weinig transacties mee gedaan worden. Een waardeopslag is BITCOIN ook niet, omdat er geen tastbare bezittingen in BITCOIN zitten.

Bron: debitcoin.org
Geplaatst: zaterdag 8 maart 2014

Rabobank bevestigt: wil geen BITCOINbedrijven faciliteren

In december vorig jaar heb ik Rabobank, de grootste bank van Nederland, via haar perswoordvoerder Marie-Christine Reusken, 8 vragen gesteld over haar houding ten aanzien van BITCOIN. Dit naar aanleiding van het bericht over het bestaan van een ethische commissie binnen de Rabobank die adviseerde BITCOINhandel niet te faciliteren. In een artikel van 19 februari op toonaangevende BITCOINsite Coindesk geeft Nederlands grootste BITCOINwisselkantoor Bitonic aan dat Rabobank nog steeds ronduit anti-BITCOIN is. Aan de andere kant geeft de nieuwe Nederlandse exchange Clevercoin aan wel een positieve houding te zien bij de Rabobank, hoewel dit toen nog niet daadwerkelijk had geleid tot een klantrelatie. Vele emails, telefoontjes en toezeggingen later heeft de bank uiteindelijk een aantal van mijn vragen beantwoord, zonder echter toe te lichten waarom de overigen niet zijn beantwoord. Hieronder de vragen/antwoorden en daarna mijn conclusie.

Bron: HLN.be
Geplaatst: vrijdag 7 maart 2014

Man uit Japan ontkent bedenker BITCOIN te zijn

Dorian Prentice Satoshi Nakamoto, de man die volgens het Amerikaanse blad Newsweek de bedenker is van de BITCOIN, ontkent dat hij iets met de digitale munt heeft te maken. Hij zegt dit in een uitgebreid exclusief interview met persbureau AP.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 6 maart 2014

Dit is de uitvinder van BITCOIN

Het mysterie van wie nu eigenlijk de uitvinder van BITCOIN is, lijkt opgelost. De man is gevonden door Newsweek, en zijn foto circuleert al rond op internet. Zijn naam is Satoshi Nakamoto en zijn foto ziet u hierboven.

Newsweek heeft de primeur: het gezicht achter BITCOIN, eindelijk. Satoshi Nakamoto, een 64 jarige man van Japans/Amerikaanse komaf, wonend in Temple City Californië. Zijn loopbaan is deels in nevelen gehuld: hij heeft voor grote bedrijven gewerkt zoals Hughes Aircraft en bij tal van andere grote bedrijven en bij het militaire apparaat van de VS. Veelal banen met het stempel ‘classified.’

Bron: newsweek.com
Geplaatst: donderdag 6 maart 2014

Uitvinder van BITCOIN gevonden!

Satoshi Nakamoto stands at the end of his sunbaked driveway looking timorous. And annoyed.

He's wearing a rumpled T-shirt, old blue jeans and white gym socks, without shoes, like he has left the house in a hurry. His hair is unkempt, and he has the thousand-mile stare of someone who has gone weeks without sleep.

He stands not with defiance, but with the slackness of a person who has waged battle for a long time and now faces a grave loss.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$