Nieuws / Artikelen met het woord

bitcoin

1345 artikelen gevonden. Artikel 761 tot 765
Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 5 januari 2015

BITCOIN zakt door $300 barrière. $260 is nieuwe steun.

Veel paniek vandaag, BITCOIN is door de $300 dollar gezakt en heeft steun gevonden bij $260. De prijs stabiliseert nu rond $270.

BITCOIN zit sinds zijn record van $1100 in november 2013 in een dalende trend. In juni 2014 is er nog een heropleving geweest naar $660.

Er zijn een heleboel redenen waarom er neerwaartse druk staat op de prijs, het heeft weinig te maken met BITCOIN:

Bron: emerce.nl
Geplaatst: woensdag 31 december 2014

Het Jaar van BITCOIN

Het was een positief en negatief jaar voor BITCOIN. Enerzijds werd de cryptomunt breder geaccepteerd, anderzijds waren er diverse schandalen, die de koers van BITCOIN uiteindelijk flink onder druk hebben gezet en de munt maakten tot de slechtste investering van 2014.

Euforisch ging de BITCOIN het nieuwe jaar in. Nadat de koers eind 2013 zijn hoogste punt had bereikt leek er weinig meer mis te gaan. Totdat eind februari BITCOINbeurs Mt. Gox plotseling uit de lucht werd gehaald zonder nadere uitleg. Diverse BITCOINpartijen besloten vervolgens een gezamenlijke verklaring uit te geven waarin zij zich distantieerden van het Japanse bedrijf.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: zondag 28 december 2014

The internet of money, goud en BITCOIN

BitGold heeft $3 miljoen bij elkaar weten te sprokkelen om begin 2015 een nieuw financieel platform in de lucht te krijgen. Oprichters zijn Josh Crumb – voormalig senior metals strateeg bij Goldman Sachs – en Roy Sebag – chief executive officer bij Natural Resource Holdings Ltd., een Israëlisch investeringsbedrijf.

Bitgold probeert het komende half jaar zo’n $15 miljoen bij elkaar te krijgen via een openbaar aanbod (IPO). BitGold’s eerste financieringsronde werd mede mogelijk gemaakt door investeringen van PortVesta Holdings, Soros Brothers Investments, PowerOne Capital en Sandstorm Gold.

Oprichter en CEO Roy Sebag vroeg zich als investeerder af waarom er geen gemakkelijke manier bestond om goud aan te houden en uit te geven op een legale, transparante manier. Met deze onderneming denkt hij een markt te hebben aangeboord die het beste van 2 werelden combineert.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: woensdag 24 december 2014

Market Update (24 december 2014)

Market Update (24 december 2014) - Rusland roept grote bedrijven op dollars te verkopen, Saoedi-Arabie probeert fracking de nek om te draaien, BITCOIN was een slechte belegging en goudvoorraad in ETF's opnieuw gedaald.

Bron: Beursplein6.nl
Geplaatst: dinsdag 23 december 2014

BITCOIN in 2015, kansen of gevaren?

Bobby Lee, CEO en mede-oprichter van BTC China is het eens met deze stelling. ‘De reden dat de koers van de BITCOIN zo bewegelijk is, is dat de waarde van de hoeveelheid BITCOINs die in omloop zijn nog vrij laag is. Theoretisch gezien kan de waarde van het aantal circulerende BITCOINs, mits breed geaccepteerd, met 100 of zelfs 1000 maal toenemen.’ Dat betekent echter ook dat de prijs drastisch moet dalen, wat voor de komende jaren een erg hoge volatiliteit betekent, legt de CEO uit.

[...]Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$