EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord bitcoin.
Artikel 766 tot 770 met de

betekenis van het woord BITCOIN

Geplaatst op: vrijdag 4 november 2016

BITCOIN heeft werkelijk niets te vrezen

Afgelopen dinsdag, 1 november, was het 8 jaar geleden dat BITCOIN’s eerste white paper op het internet gepubliceerd werd.

Afgelopen dinsdag, 1 november, was het 8 jaar geleden dat BITCOIN’s eerste white paper op het internet gepubliceerd werd.

Het verjaardagsfeestje was behoorlijk, de cryptovaluta steeg van 614 dollar op 1 oktober naar 742 dollar afgelopen woensdag.

Die prijsstijging werd in grote mate gestuwd door Chinese investeerders. Omdat de Chinese munt de yuan in de ‘offshore’ handel – de handel buiten China – flink in waarde is gedaald zien veel Chinezen BITCOIN als alternatief.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 3 november 2016

Draagt de inflatie in Venezuela bij aan de stijgende BITCOIN koers?

Zoals bij elke BITCOIN rally is het zoeken naar de redenen waarom en zoals gewoonlijk is het waarschijnlijk weer een combinatie van factoren. Denk bijvoorbeeld aan speculatie, kapitaalvlucht, brexit, dark-markets, drugs/gokken/porno en ransomware. In meerdere landen echter gaat het ook niet best met hun nationale munteenheden en laat nu daar de handel in BITCOIN de laatste tijd omhoog geschoten zijn. Dit lijkt op zijn beurt weer effect te hebben op de BITCOIN koers. Laten we bijvoorbeeld eens kijken naar Venezuela.

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: maandag 31 oktober 2016

Acht jaar geleden kwam een zekere Satosho Nakamoto met een revolutionair idee

Hiep Hiep! BITCOIN is vandaag een beetje Jarig. 31 oktober 2008 publiceerde Satoshi Nakamoto namelijk zijn plannen voor een peer-to-peer electronisch geld systeem in de inmiddels beroemde BITCOIN whitepaper. De whitepaper is eerder al vertaald in het Nederlands, een aanradertje voor iedereen die geinteresseerd is in BITCOIN. Te lui om te lezen? dan kan je de hele whitepaper ook luisteren aangezien Stefan Molyneux deze al eens helemaal voorgelezen heeft.

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: maandag 31 oktober 2016

BITCOIN te koop in Zwitserse treinstations

In de Zwitserse spoorstations kunnen reizigers voortaan exemplaren van de virtuele munt BITCOIN kopen. Dat heeft Schweizerische Bundesbahnen (SBB), de Zwitserse nationale spoorwegmaatschappij, bekend gemaakt.

Geïnteresseerden zullen bij de ticketautomaten in de stations Zwitserse franken tegen de BITCOIN kunnen worden ingeruild. De maatschappij benadrukt wel dat het niet mogelijk zal zijn om de aankoop van treintickets met BITCOINs te regelen.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 31 oktober 2016

BITCOIN blijft stijgen: 3 mogelijke verklaringen

Ondanks een jaar van diefstal en een onopgeloste interne oorlog blijft de prijs voor BITCOIN het goed doen. BITCOIN overleeft niet alleen, het is zelfs springlevend. In oktober steeg BITCOIN al 20%, sinds begin dit jaar staat er al bijna een verdubbeling op de tabellen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs