EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord bitcoin.
Artikel 771 tot 775 met de

betekenis van het woord BITCOIN

Geplaatst op: maandag 25 januari 2016

Banken geloven in blockchain technologie

Elf van de grootste banken werken momenteel aan een handelssysteem gestoeld op de blockchain technologie. Binnen 2 jaar kan dit systeem voor een revolutie in het bankwezen zorgen.

Heel wat banken hebben al aangegeven de virtuele munt BITCOIN maar niets te vinden. De CEO Jamie Dimon van JP Morgan is daar de belangrijkste exponent van want hij liet al meermaals optekenen dat de BITCOIN waardeloos is. Maar de banksector ziet wel heil in de blockchaintechologie waarop de BITCOIN gebouwd is.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 21 januari 2016

BITCOINspot.nl bij BNR: "Drugsbende opgerold dankzij BITCOIN technologie"

BITCOINspot.nl is te gast bij BNR nieuwsradio om wat tekst en uitleg te geven over de opgerolde drugsbende die BITCOINs accepteerde. We hebben het over de anonimiteit van BITCOIN, het darkweb, cryptolocker  en waarom BITCOINs gebruiken voor criminele doeleinden nu geen goed idee is. 

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: donderdag 21 januari 2016

BITCOIN: is de munt echt mislukt?

Enkele dagen terug gooide softwareontwikkelaar Mike Heard een klepel in het hoenderhok met zijn blog getiteld ‘Het einde van het BITCOIN experiment‘. Is het einde van de virtuele munt werkelijk in zicht? We denken van niet, Mike!

Mike Heard is niet de minste. Hij behoorde jarenlang tot een selecte groep van belangrijkste ontwikkelaars van de technologie achter de BITCOIN, de blockchain. Voor hem zijn er onoverkomelijke problemen gerezen die BITCOIN zullen versmachten. Heard verliet dan ook het schip en verkocht zijn BITCOINs.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 20 januari 2016

BITCOIN accepterende drugsbende opgepakt door Fiod

De fiscale recherche heeft op vijftien adressen invallen gedaan en tien mensen aangehouden ivm een grootschalig onderzoek. De mannen, allemaal rond begin twintig, worden ervan verdacht drugs te hebben verkocht op het zogenaamde "dark-web" in ruil voor BITCOINs. De mannen liepen tegen de lamp toen ze de BITCOINs wilden omruilen naar cash-geld. Drugs kopen en verkopen met BITCOINs wordt misschien als een ideale oplossing? in de praktijk echter is het iets lastiger, zoals ook deze mannen weer ondervonden.

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: maandag 18 januari 2016

The BITCOIN report #32: Interview met Chris Ellis van Protip

Deze week in The BITCOIN Report een interview met de maker van Protip, Chris Ellis. De Protip plugin zorgt ervoor dat je op een simpele manier BITCOIN tips kunt doneren en ontvangen. Protip zoekt op pagina's die je bezoekt of er een BITCOIN adres aanwezig is en kijkt hoe lang je op de desbetreffende pagina doorbrengt. Aan het einde van de week maakt protip automatisch een beetje BITCOIN over naar de pagina's die je het meeste bezocht hebt. Voor makers van bijvoorbeeld youtube video's is het enige wat je hoeft te doen je BITCOIN adres vermelden op de pagina waar jouw content staat. 

Lees verder op BitcoinSpot.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs