EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord bitcoin.
Artikel 771 tot 775 met de

betekenis van het woord BITCOIN

Geplaatst op: maandag 13 maart 2017

Is er leven na de BITCOIN ETF?

Is er leven na de BITCOIN ETF? In juli 2013 besteedden wij er al aandacht aan maar Afgelopen vrijdag 10 maart was het dan zover. Het was erop of eronder voor de BITCOIN ETF van de Winklevoss broertjes. Het liep echter slecht af. Het beoogde investeringsvehikel, waarmee grote investeerders makkelijker zouden kunnen investeren in BITCOIN, werd afgekeurd door de autoriteiten. De prijs, die de weken ervoor flink was gestegen, kelderde van 1200 naar 1000 euro en wederom werd BITCOIN weer dood verklaard door allerlei zogenaamde experts.

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: maandag 13 maart 2017

BITCOIN-ETF niet goedgekeurd door Amerikaanse SEC

Afgelopen zaterdag 11 maart liep de deadline van de Amerikaanse financiële toezichthouder, de Securities and Exchange Commission (SEC), af om een beslissing te nemen omtrent een verandering in de regelgeving van ETF’s.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 13 maart 2017

BITCOIN-ETF afgewezen: prijs schiet omhoog

BITCOIN lijkt echt niet stuk te krijgen. In de aanloop naar de beslissing van de SEC omtrent een BITCOIN-ETF steeg de prijs voor 1 BTC tot boven $1.300. Nadat de ETF werd afgewezen daalde de BITCOIN prijs in een flash crash naar $1.000 om daarna in snel tempo weer te herstellen tot boven $1.200.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zaterdag 11 maart 2017

SEC keurt indextracker BITCOIN af, munt verliest 18 procent van waarde

Vrijdag was het even schrikken voor beleggers en investeerders die in het bezit zijn van de virtuele munt BITCOIN. De relatief nieuwe en digitale munt verloor maar liefst 18 procent van zijn waarde na een afkeuring van de Amerikaanse beurswaakhond Securities and Exchange Commission (SEC) om een BITCOIN-indextracker te lanceren op de financiële markten.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: zaterdag 11 maart 2017

BITCOIN zakte gister even flink in waarde

De virtuele munt BITCOIN is vrijdagavond in een klap fors minder waard geworden. De koers zakte in korte tijd wel 18 procent nadat bekend was geworden dat de Amerikaanse beurswaakhond SEC niet akkoord gaat met een voorstel voor het opzetten van een zogenoemde indextracker voor de BITCOIN.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs