Nieuws / Artikelen met het woord

bitcoin

1192 artikelen gevonden. Artikel 776 tot 780
Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 3 maart 2014

Hoe gaat de wereld zijn schulden saneren?

Willem Middelkoop spreekt met Paul Buitink over zijn nieuwste boek "The Big Reset". Daarin komen voornamelijk de schuldencrisis en goud aan bod, maar de twee heren spreken ook over BITCOIN.

Het grootste probleem waar de wereld tegenwoordig mee te maken heeft, is dat er te veel schulden zijn. In het verleden is ook steeds gebleken dat er na een bankencrisis of kredietcrisis, steeds een sanering van de schulden werd doorgevoerd. In het boek geeft Middelkoop zijn visie over die sanering van de schulden. Het is echter de vraag of de wereld er toe komt om die sanering op een ordelijke manier te regelen.

Bron: Edelmetaal-info
Geplaatst: maandag 3 maart 2014

Wat is de meerwaarde van BITCOIN?

Wat zet mensen ertoe om geld van de bankrekening te halen en het om te zetten in een stukje code waar niemand de koopkracht van garandeert? Waarom neemt men het risico? Is BITCOIN echt een volwaardig alternatief voor geld? Of is het een speeltje voor speculanten? Lees de analyse op Edelmetaal-info.

Bron: HLN.be
Geplaatst: maandag 3 maart 2014

Mt. Gox opnieuw gehackt... door hackers die willen weten wat er gebeurde

Mt. Gox, de gigantische BITCOINbeurs die vorige week gehackt en geplunderd werd, is opnieuw het slachtoffer geworden van een digitale inbraak. Deze keer weliswaar door hackers die willen weten wat er vorige week nu net gebeurd is.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 3 maart 2014

Mt. Gox overleden maar BITCOIN springlevend op Cyprus

In de Week van BITCOIN 17 nemen Tuur en Paul de laatste ontwikkelingen rondom het drama Mt. Gox door. Ook vertelt Tuur over zijn ervaringen op Cyprus waar BITCOIN een sterke groei doormaakt.

Bron: bitcoinweb.nl
Geplaatst: zondag 2 maart 2014

Mt. Gox in voorstadium van faillisement

De afgelopen tijd is er veel rumoerigheid rondom Mt. Gox, deze week heeft het bedrijf ook nog eens uitstel van betaling moeten aanvragen. De exchange heeft een schuld uitstaan van ongeveer 45 miljoen euro en is daarnaast ongeveer 850.000 BITCOINs kwijt geraakt.

Afgelopen vrijdag liet een advocaat van de exchange tijdens een persconferentie weten dat Mt. Gox uitstel van betaling heeft aangevraagd. Tijdens de persconferentie werd ook bekend gemaakt dat de exchange 850.000 BITCOINs is kwijt geraakt, 750.000 hiervan waren eigendom van de gebruikers van Mt. Gox. Mark Karpeles, de CEO van Mt. Gox, bood tijdens de persconferentie zijn excuses aan.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$