EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord bitcoin.
Artikel 776 tot 780 met de

betekenis van het woord BITCOIN

Geplaatst op: vrijdag 26 juni 2015

Ook traditionele banken wagen nu de stap richting BITCOIN

De Britse bank Barclays lanceert een testprogramma om de mogelijkheden van virtuele valuta te verkennen. Dat heeft de Britse bank bekend gemaakt. Barclays sloot voor het programma een samenwerkingsovereenkomst met het Zweeds-Nederlandse bedrijf Safello, beheerder van een platform voor transacties met de virtuele BITCOIN.

Frank Schull, chief executive van Safello, merkt op dat de beslissing van Barclays een duidelijk verandering in de traditionele financiële wereld weerspiegelt. “Dat een marktleider zoals Barclays een overeenkomst met een BITCOIN-bedrijf sluit, is een belangrijk signaal,” stipt Schull aan. “De houding van de financiële wereld tegenover virtuele valuta kent een duidelijke verschuiving. Die verandering gaat ook bijzonder snel.”

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: vrijdag 26 juni 2015

Is BITCOIN de oplossing voor Griekenland?

In De Week van BITCOIN praten we deze week met Forbes schrijver en Founding Director of the BITCOIN Foundation, Jon Matonis. We spreken over de huidige grootte van BITCOIN, het verleden van de Foundation en hoe BITCOIN mainstream kan gaan. Ook behandelen we Griekenland en in hoeverre BITCOIN daar een rol kan spelen om uit de crisis te komen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 26 juni 2015

BITCOIN conferentie 2015: veel Blockchain, weinig BITCOIN.

Gisteren streken bankiers BITCOINers en bedrijfsleven neer in de ING te Amsterdam voor een dagje BITCOINcongres. De naam was misschien enigzins misleidend omdat de dag voornamelijk gericht was op de Blockchain, u weet wel: de Blockchain, het digitale kasboek waarop BITCOIN gebaseerd is. De vraag voor mij was dus: wat vinden de aanwezigen van de Blockchain en gaan ze de BITCOIN blockchain, of een variant ervan, ook daadwerkelijk gebruiken?

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: donderdag 25 juni 2015

Technologie achter BITCOIN gaat samenleving veranderen

De blockchain, de onderliggende technologie van BITCOIN, heeft de potentie om alle facetten van onze samenleving radicaal te veranderen. Dat zegt Verkenninginstituut Nieuwe Technologie (VINT) van Sogeti in het derde rapport in de vierluik van trendrapporten over disruptie, dat woensdag werd gepresenteerd op het Nationaal BITCOIN Congres in Amsterdam.

[...]

Lees verder op emerce.nl
Geplaatst op: dinsdag 23 juni 2015

24 juni - Nationaal BITCOIN Congres te Amsterdam

24 juni zal weer het Nationaal BITCOIN Congres plaatsvinden. Het Nationaal BITCOIN Congres is in het leven geroepen en speciaal samengesteld om de voorhoede van het Nederlandse bedrijfsleven en (semi)overheidsinstellingen in 1 dag bij te praten over BITCOIN technologie. Ditmaal is de ING de hosting partner en zorgt de KPMG voor de livestream zodat je het hele event thuis kan volgen. Erbij zijn is uiteraard leuker maar dan moet je heel snel zijn want er zijn letterlijk nog maar enkele kaarten beschikbaar.

Lees verder op BitcoinSpot.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs