EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
45
kliks
42
kliks
41
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
23
kliks
22
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord bitcoin.
Artikel 776 tot 780 met de

betekenis van het woord BITCOIN

Geplaatst op: donderdag 9 juni 2016

Bedrijven kopen voorraad BITCOIN om cybercriminelen te betalen

BITCOIN is dé revelatie in de financiële wereld de voorbije acht jaar. En hoewel de munt niet langer alleen gebruikt wordt door nerds en hackers, is het nog steeds het favoriete betaalmiddel bij deze laatste groep. Bedrijven die snel computerinbraken willen oplossen kopen nu BITCOIN om snel te voldoen aan eisen van hackers.

BITCOIN is dé revelatie in de financiële wereld de voorbije acht jaar. En hoewel de munt niet langer alleen gebruikt wordt door nerds en hackers, is het nog steeds het favoriete betaalmiddel bij deze laatste groep. Bedrijven die snel computerinbraken willen oplossen kopen nu BITCOIN om snel te voldoen aan eisen van hackers.

We hebben het over aanvallen met ‘ransomeware’: virussen die je harde schijf versleutelen en losgeld vragen om je terug toegang te geven.

Meestal gaat het om enkele tientallen euro, maar het bedrag kan hoger oplopen. De betaling moet gebeuren met BITCOIN om de hackers hun anonimiteit te bewaren.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 7 juni 2016

De prijs van BITCOIN kan binnenkort pas echt exploderen

Er bestaat een actief waar de correlatie met aandelen volledig uitgesloten is. Dit actief is BITCOIN! Op onderstaande grafiek zie je het bewijsmateriaal hiervoor. Het betreft een correlatiegrafiek, ook wel spreidingsdiagram genoemd, van BITCOIN versus de S&P 500. Dit is erg complexe materie, maar wat u dient te onthouden is het rood omcirkelde cijfer.

Een correlatie varieert tussen 0 en 1, waarbij 0 geen correlatie heeft en 1 de maximale correlatie vertoont. Met een score van 0,037 is de correlatie tussen BITCOIN en aandelen dus quasi nihil, of beter, verwaarloosbaar. Dat wil je als alternatieve belegging zien voor je portefeuille. Een actief dat wars van aandelen handelt.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 6 juni 2016

BITCOIN: terug van nooit weggeweest

BITCOIN is ontwaakt uit een lange winterslaap van bijna twee jaar. Afgelopen dagen is de prijs weer flink gestegen tot het niveau van augustus 2014.

De concurrenten van BITCOIN tekenen zelfs grotere waardestijgingen op. Zowel investeerders als critici beschouwen BITCOIN echter als een pars pro toto van de crypto-currencies, dus focussen we ons voornamelijk op deze “trailblazer”.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: zondag 5 juni 2016

Koersalarm: BITCOIN koers gaat door de 500 euro grens

Koersnieuws gaat snel vervelen maar toch: het passeren van de 500 euro grens blijft een nieuwswaardig momentje voor een zichzelf beetje respecterende BITCOIN-site. Gaan we verder omhoog of binnenkort weer naar beneden? we houden het in ieder geval voor je in de gaten.

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: donderdag 2 juni 2016

BITCOIN is een zegen voor de Chinezen

Wat er de laatste tijd met BITCOIN gebeurt, doet terugdenken aan de crisis in Cyprus. In 2013 werd BITCOIN voor het eerst bekend bij het grote publiek toen de bankencrisis in Cyprus uitbrak. BITCOIN steeg op enkele maanden tijd van $15 naar $230. Na een horrorjaar 2014 verdween de cryptomunt uit het nieuws maar nu lijkt hij helemaal terug. En deze keer is dat te danken aan China.

December 2013: China verbant het gebruik van BITCOIN voor financiële firma’s in China. Dit en andere oorzaken zorgde ervoor dat de BITCOINprijs kelderde van $1.095 naar $105 waar het bijna 2 jaar vertoefde. Maar sinds China zijn munt in augustus 2015 verrassend devalueerde, is BITCOIN opnieuw bezig aan een opmars, van $200 naar boven $500 nu. Toeval?

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs