EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord bitcoin.
Artikel 791 tot 795 met de

betekenis van het woord BITCOIN

Geplaatst op: zaterdag 3 september 2016

Deze digitale munt explodeert in waarde door steun van schimmige drugssite

BITCOIN? Ethereum? Nee, er is een nieuwe digitale munt die de show steelt. Eentje die net de steun heeft gekregen van een bekend drugsforum. De naam is Monero.

BITCOIN? Ethereum? Nee, er is een nieuwe digitale munt die de show steelt. Eentje die net de steun heeft gekregen van een bekend drugsforum. De naam is Monero.

De site AlphaBay is een schimmige versie van Marktplaats, waar louche internetgebruikers drugs, wapens en gestolen identiteiten kunnen kopen.

Sinds vorige week accepteert AlphaBay betalingen in Monero, maakte het bedrijf bekend op internetforum Reddit. “We hebben besloten Monero toe te voegen aan onze marktplaats door de vraag vanuit onze gemeenschap”, aldus het bedrijf. “We verwachten dat dit een piek in de prijs zal veroorzaken.” En dat bleek correct. De prijs van Monero schoot omhoog naar 10 dollar.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: zaterdag 3 september 2016

Hoe BITCOIN de wereld gaat veranderen

Digitaal geld zou wel eens de de levens van miljarden mensen blijvend kunnen gaan verbeteren en dat komt dan doordat het gebruik van digitaal geld de economische vrijheid zal bevorderen met alle gevolgen van dien. Brian Armstrong heeft hier een interessant artikel over geschreven. En hoewel ik hem graag wil geloven zit ik niet echt op 1 lijn zit wat betreft het utopische gehalte van het artikel (ik zal daar binnenkort op terugkomen) Toch vond ik het de moeite waard om het artikel te vertalen omdat het een blik werpt op de potentieel positieve effecten van ondere andere BITCOIN. Het originele artikel kan je hier vinden.

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: woensdag 24 augustus 2016

Technologie BITCOIN gegeerd bij grote banken

De BITCOIN-technologie inspireert de bankenwereld om globale financiële transacties nog sneller en beter af te kunnen handelen. Grote banken zoals de Deutsche Bank, Banco Santander, UBS en Bank of NY Mellon denken eraan om een nieuwe virtuele munt te gebruiken op basis van de blockchain-technologie.

Dat blijkt een bericht uit de Financial Times, vier van ’s werelds grootste banken zijn een plan aan het beramen om het relatief dure en trage proces omtrent tansacties te verbeteren aan de hand van een nieuwe digitale munt, de Utility Settlement Coin (USC).

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 19 augustus 2016

De gelijkenis tussen Facebook en BITCOIN

$12.000 miljard overheidsobligaties met een negatieve rentevoet. Uiteindelijk moet dit in het voordeel spelen van veilige havens zoals goud en zilver … maar ook BITCOIN. BITCOIN is nog klein maar groeit nog steeds snel. Het heeft zelfs enkele gelijkenissen met de opmars van Facebook.

$12.000 miljard overheidsobligaties met een negatieve rentevoet. Uiteindelijk moet dit in het voordeel spelen van veilige havens zoals goud en zilver … maar ook BITCOIN. BITCOIN is nog klein maar groeit nog steeds snel. Het heeft zelfs enkele gelijkenissen met de opmars van Facebook.

BITCOIN is nog een jonge technologie vergeleken met Facebook, maar de gelijkenis met de groei is treffend. BITCOIN verwerft steeds meer naam en faam als veilige haven aangezien er maar maximaal 21 miljoen BITCOINs gemijnd kunnen worden.

BITCOIN is nog steeds de referentie onder de cryptomunten, net zoals Facebook altijd de referentie geweest is onder de sociale media bedrijven. Net als bij Facebook enkele jaren geleden bestaat er nog steeds het gevaar dat BITCOIN als een waardeloos project eindigt, maar die kansen dalen zienderogen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 4 augustus 2016

Hacks bij BITCOIN en Ethereum laten zien dat cryptomunten nog niet volwassen zijn

Het is weer eens hommeles in de wereld van de digitale valuta. Een hack bij een BITCOIN-handelsplatform en diefstal bij de opkomende cryptomunt Ethereum laten zien hoe volatiel elektronisch geld nog altijd is.

Ruim 16 procent daalde de BITCOIN dinsdagavond in waarde. Aan het einde van de middag was een BITCOIN nog meer dan 600 dollar waard, ’s avonds om tien uur was daar 518 dollar van over.

Lees verder op z24.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs