EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
15
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord bitcoin.
Artikel 791 tot 795 met de

betekenis van het woord BITCOIN

Geplaatst op: dinsdag 22 december 2015

The BITCOIN report #29: Interview met Trace Mayer

Deze week in The BITCOIN Report een interview met BITCOIN Journalist en investeerder Trace Mayer.

Trace is een van de eerste investeerders in o.a Bitpay en Kraken, en heeft aan de wieg gestaan van de BITCOIN revolutie.

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: vrijdag 18 december 2015

BITCOIN (weer) de best presterende munteenheid van het jaar

We kwamen vandaag een interessante grafiek tegen. Deze grafiek toont een groot aantal munteenheden en de waarde stijging/daling in procenten van deze munten. Alle munten zijn gemeten tegen de Dollar en al snel zie je een eenzame hoge kolom links van de dollar staan en aan de rechterkant een heleboel lage. U snapt misschien al waar het heen gaat, die hoge kolom is de BITCOIN en (op 1 na) zijn alle andere de andere munteenheden. Kortom de BITCOIN is dit jaar weer de best presterende munt, afgezet tegen de Dollar. Net zoals in 2010, 2011, 2012 en 2014.

In ieder geval, dat meldt dit artikel op medium.com. Volgens de bovenstaande onderstaande tabel, afkomstig uit het artikel, zie je dus dat BITCOIN op eenzame hoogte staat met ongeveer 30 procent stijging dit jaar. Ik heb dit zelf nagerekend en ik kom ergens uit op 55% stijging vanaf het begin van het jaar.

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: maandag 14 december 2015

Vermeende uitvinder BITCOIN wilde voor $85 miljoen goud kopen

Craig Wright, de vermeende uitvinder van de BITCOIN, wilde in 2013 voor $85 miljoen goud kopen. Volgens de Australian had hij met zakenman Mark Ferrier uit Perth een deal gesloten om voor tientallen miljarden dollars aan goud te kopen met BITCOINs. Ook was hij van plan geweest software te kopen met de virtuele munt, die hij nodig had om een nieuw bedrijf op te starten.

Lees verder op Hollandgold
Geplaatst op: maandag 14 december 2015

BITCOIN koers weer door de 400 grens, omdat China?

De BITCOIN koers blijft de afgelopen maanden gestaag stijgen met hier en daar wat flinke uitschieters. De huidge rally begon begin september rond de 200 euro met als uitschieter 429 euro gemiddeld op 4 november. Na deze uitschieter maakte de koers weer een flinke duikeling om daarna langzaam verder omhoog te kruipen. Gisteren werd de 400 euro grens weer even doorbroken en nu zitten we rond de 390 euro. De vraag (zoals altijd) blijft: wat gaat de koers doen en waarom stijgt deze?

De BITCOIN prijs voorstellen blijft koffiedik kijken hoewel ik moet toegeven dat ik denk dat de koers in 2016 best wel eens rare dingen kan gaan doen. Zie ook het artikel: BITCOIN koers passeert de 300 euro grens. Enkel speculatie? of is er meer aan de hand? Zoals gewoonlijk is er niet 1 reden die de koers omhoog og omlaag duwt maar het lijkt er weer eens op dat China een grote factor is.

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: woensdag 9 december 2015

Is de mysterieuze bedenker van BITCOIN dan nu eindelijk gevonden?

De Australische federale politie heeft het huis en kantoor doorzocht van een man die door techmagazine Wired enkele uren eerder was aangewezen als het vermoedelijke brein achter de virtuele munt BITCOIN. Dat gebeurde in opdracht van de belastingdienst.

De Australische federale politie heeft het huis en kantoor doorzocht van een man die door techmagazine Wired enkele uren eerder was aangewezen als het vermoedelijke brein achter de virtuele munt BITCOIN. Dat gebeurde in opdracht van de belastingdienst.

Dat schrijft persbureau Reuters woensdag.

Het idee voor de virtuele munt is in 2008 beschreven door een persoon die het pseudoniem Satoshi Nakamoto gebruikt. In BITCOINkringen kreeg hij een welhaast mythische status. Zou hij echt bestaan? Of ging het in werkelijkheid om een groep mensen die zich verschool achter die identiteit?

Lees verder op z24.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs