EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
67
kliks
35
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord bitcoin.
Artikel 791 tot 795
Geplaatst op: vrijdag 16 januari 2015

VEB-directeur: centrale bankiers moeten BITCOIN verbieden

Centrale bankiers moeten BITCOINs niet meer toestaan. Dat zegt Paul Koster, directeur van de Vereniging van Effectenbezitters, op BNR. Hij reageert hiermee op het nieuws dat de virtuele betaalmunt een kwart minder waard is geworden en legt in gesprek met BNR's Paul van Liempt uit: “Tot nu toe heb ik niet begrepen waarom centrale bankiers überhaupt BITCOINs toelaten." zegt Koster. Bekijk

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: woensdag 14 januari 2015

BITCOIN zakt onder de $200

De gifbeker is nog niet leeg voor beleggers die het afgelopen jaar in BITCOIN zijn gestapt. De koers zakte vandaag onder de $200, terwijl die twee weken geleden nog op $314 stond. Dat is een verlies van 36%, terwijl de prijs van de virtuele munt in 2014 ook al met meer dan 58% onderuit ging. Rusland maakte bekend een aantal BITCOIN sites te blokkeren.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: woensdag 14 januari 2015

Is BITCOIN nou alweer dood? Ja voor de 29e keer om precies te zijn.

Het is weer zover, de koers van BITCOIN daalt, het geween en tandengeknars is alom en BITCOIN wordt weer dood verklaard door jan en alleman. Ik kreeg op mijn vorige artikel over de nieuwe Windows Phone Wallet een reactie: de reageerder vroeg zich af waarom de prijs maar blijft dalen terwijl de apps en mogelijkheden als paddestoelen uit de grond rijzen. Maar is de prijs van een BITCOIN wel direct gerelateerd aan het succes ervan? Volgens mij weet niemand het precies.

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: dinsdag 13 januari 2015

BITCOIN crasht verder

Het is al lange tijd stil rond BITCOIN … en niet zonder reden. De munt die in 2013 furore maakte, was in 2014 al de slechtste belegging op de financiële markten. En beleggers in BITCOIN moeten de kelk tot op de bodem ledigen, zo lijkt het althans.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 9 januari 2015

Alles is goed gedaan in 2014 met BITCOIN, behalve met de prijs

Beurs.com auteurs Tuur Demeester en Paul Buitink hebben een goed gesprek met BITCOINgoeroe Andreas Antonopoulos over een mogelijke #grexit, de BITCOINprijs versus alle positieve ontwikkelingen in BITCOINland en de verwachtingen voor het BITCOINprotocol in 2015. Verder gaan ze uitgebreid in op crypto-currency 2.0, vrouwen in BITCOIN, Ecuador, Ethereum en veel meer.

Lees verder op Beurs.com

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs