Nieuws / Artikelen met het woord

bitcoin

1192 artikelen gevonden. Artikel 796 tot 800
Bron: emerce.nl
Geplaatst: zaterdag 22 februari 2014

Wat is er mis met de BITCOIN?

Voornamelijk vanwege problemen met de wisselbeurs Mt.Gox is de koers van de BITCOIN de afgelopen week ingestort. Die schommelt nu zelfs onder de 100 dollar, een schril contrast met de situatie enkele maanden geleden, toen de koers naar 1200 dollar klom.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 21 februari 2014

BITCOIN: Bubbel of innovatie met een tegenslag?

BITCOIN heeft veel van zijn pluimen verloren de laatste weken. Vorig jaar nog dé hype, dit jaar voor dood achtergelaten. Het is moeilijk in te schatten hoe het nu staat met BITCOIN. De virtuele munt staat alvast op een levensbelangrijk keerpunt. Is dit de kans van je leven om nog goedkoop BITCOINs te kunnen kopen? Of is het enkel nog wat spartelen voor het definitieve einde? Vief.be legt uit ...

Bron: grenswetenschap.nl
Geplaatst: donderdag 20 februari 2014

Rendeert zelf BITCOINs maken?

Hype of hysterie, dat zal de toekomst uitwijzen. Feit blijft dat BITCOIN (BTC) de laatste tijd vaak het nieuws haalt en steeds meer mensen nieuwsgierig worden naar het fenomeen. Het éne moment is de cryptomunt zó populair dat men meer dan 800 euro voor 1 BTC betaalt; het ander moment steelt de FBI de meeste munten of verbant China de nieuwerwetse valuta uit hun land en zakt de waarde eensklaps naar net boven de 500 euro. Of dan blijkt het toch niet zo secure te zijn en dropt de boel tot vlak boven de 200 euro. Enfin, dat blijft een hoop centen voor een virtuele munteenheid, dus wij vroegen ons af of we zelf BITCOINs kunnen maken? Antwoord: ja. Dus: gratis geld! Gratis geld! Toch als we de elektriciteit van de computers vergeten. Of is het toch niet zo rendabel als het allemaal lijkt? 

Bron: emerce.nl
Geplaatst: dinsdag 18 februari 2014

Ook BITCOINautomaat in Duitsland

Ook in Berlijn staat nu een wisselautomaat voor de BITCOINs. Die accepteert biljetten uit 200 landen accepteert en is te gebruiken voor wisselkantoren als Mt. Gox en Bitstamp. Een enkel wisselapparaat kost 5000 dollar.

Bron: bitcoinweb.nl
Geplaatst: dinsdag 18 februari 2014

BITCOINaanbieder Safello haalt half miljoen aan investeringen op

Safello, een Zweedse aanbieder van BITCOINs die ook actief is in Nederland, heeft vandaag bekend gemaakt 500.000 euro aan investeringen te hebben opgehaald. Daarnaast lanceerde het bedrijf een nieuwe website.

Safello staat geregistreerd bij de financiële inspectie in Zweden. In december vorig jaar lanceerde het bedrijf de eerste BITCOIN ATM. Met de nieuwe investeringen richt Safello zich op groei binnen de Europese mark. Het bedrijf wil het platform zijn waar klanten veilig BITCOINs kunnen kopen, verkopen, opslaan en gebruiken. Hiervoor heeft het bedrijf vandaag een nieuwe website gelanceerd.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$