EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord bitcoin.
Artikel 796 tot 800 met de

betekenis van het woord BITCOIN

Geplaatst op: vrijdag 23 oktober 2015

Europese hof stelt: BITCOIN is vrij van BTW. Is BITCOIN nu ook geld?

Het Europese hof van justitie heeft vandaag uitspraak gedaan dat BITCOINs BTW-vrij mogen worden verhandeld. Ondernemers die BITCOINs omwisselen tegen andere valuta hoeven dus geen btw af te dragen en het kopen van BITCOINs is dus ook vrij van belasting. Volgens de Europese btw-richtlijn moeten de lidstaten vrijstelling verlenen bij transacties met wettige betaalmiddelen. Is BITCOIN nu dus een "wettig betaalmiddel" en is dit nu perse goed nieuws?

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: donderdag 22 oktober 2015

EU-Hof: BITCOIN is wettig betaalmiddel en dus vrijgesteld van btw

De virtuele valuta BITCOIN is een wettig betaalmiddel en moet dus vrijgesteld worden van btw. Dat zegt het Europees Hof van Justitie vandaag in een nieuw arrest.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 20 oktober 2015

Peter de Ruiter: Experimenteren met BITCOINtechnologie bij de Rabobank

Peter de Ruiter wordt onderhand vaste prik op BITCOINspot.nl. Hij schreef al eerder een aantal artikelen over BITCOIN en Blockchain en bracht ook laatst zijn eigen app BlockHead uit, een gratis app over BITCOINs en blockchains. Vandaag is hij weer terug met een interview met Harrie Vollaard, hoofd Innovatie bij de Rabobank, over onder meer betaalapps en geprogrammeerd geld. Alle artikelen van (en over) Peter kan je hier vinden. Twitter

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: maandag 19 oktober 2015

Deze bankier ziet niets in pogingen van banken om de blockchain te accepteren

Banken zijn zeer geïnteresseerd in de blockchain op het moment, de technologie die de digitale munteenheid BITCOIN onderbouwt. De techniek heeft het potentieel om geldoverdrachten sneller en goedkoper te laten verlopen en kan tevens voor revolutionaire toepassingen gaan zorgen voor allerlei applicaties.

22 van de grootste investeringsbanken in de wereld hebben sinds kort een partnerschap gevormd om te kijken hoe de blockchain kan worden gebruikt in traditionele bancaire zaken. Onder de stichtende leden bevinden zich Goldman Sachs, JPMorgan, Credit Suisse en Barclays.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 16 oktober 2015

Je Paypal rekening aanvullen met BITCOIN via Coinimal

Vanaf nu kan je een paypal account aanvullen met BITCOIN via Coinimal. Volgens het Oostenrijkse bedrijf heeft Paypal zijn voorwaarden aangepast waardoor het nu mogelijk is om BITCOINs te kopen en verkopen met paypal. Paypal levert echter geen kopersbescherming wat het wel doet bij fysieke goederen. Volgens coinimal rekenen ze geen kosten voor het aanvullen van je paypal account met BITCOINs. Bij Paypal echter blijft er flink wat aan de strijkstok hangen.

Lees verder op BitcoinSpot.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs