EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
45
kliks
42
kliks
41
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
23
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord bitcoin.
Artikel 796 tot 800 met de

betekenis van het woord BITCOIN

Geplaatst op: maandag 2 mei 2016

Mysterie achter BITCOIN onthuld

De Australische ondernemer Craig Wright maakte vandaag een einde aan de jarenlange speculatie over de herkomst van de BITCOIN. In een interview met de BBC zegt Wright dat hij de ontwikkelaar is achter deze virtuele munt, die wereldwijd gebruikt wordt om anoniem en zonder tussenkomst van banken transacties te kunnen doen.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: maandag 2 mei 2016

Deze Australiër zegt de bedenker van BITCOIN te zijn, maar spreekt hij de waarheid?

In december wees technologietijdschrift Wired hem aan als de uitvinder van BITCOIN, nu bevestigt de Australische computerwetenschapper Craig Wright dat hij inderdaad de man achter de virtuele munt is. Maar spreekt hij de waarheid?

De identiteit van Satoshi Nakamoto is bekend. Althans, zo lijkt het. De Australische ondernemer en computerwetenschapper Craig Wright zegt schuil te gaan achter het fameuze pseudoniem.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: maandag 2 mei 2016

Eindelijk onthuld: dit is de man die BITCOIN uitvond

Eindelijk weten we het: de Australische tech-ondernemer Craig Wright heeft vanmorgen in een interview bevestigd dat hij de uitvinder is van de virtuele munt BITCOIN. Zijn bekentenis aan de BBC, The Economist en GQ maakt een einde aan jarenlange speculatie. Wright zit dus achter de naam Satoshi Nakamoto, de schuilnaam die jarenlang werd gebruikt voor de BITCOIN-uitvinder.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 27 april 2016

Handelen in kleine hoeveelheden goud binnenkort mogelijk

Goud verhandelen zonder derde persoon en dus ook zonder extra meerkosten? Dat is weldra allemaal mogelijk dankzij de startup Digix. Het Singaporese bedrijf maakt gebruikt van het Ethereum-platform waardoor investeerders slimme contracten met elkaar kunnen afsluiten zonder de tussenkomst van bv. een notaris.

Net zoals bij de BITCOIN zal er gebruikt worden gemaakt van de blockchain-technologie. Een grote openbare database waarin alle orders en transacties worden bijgehouden in blokken, die het mogelijk maakt om alles wat er ooit verhandeld is geweest terug te koppelen naar de desbetreffende partijen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 27 april 2016

Digitaal handelen in milligrammen goud: deze startup maakt het mogelijk met ‘BITCOIN-technologie’

De startup Digix maakt het rendabel om digitaal te handelen in kleine hoeveelheden goud. Daarbij maken ze gebruik van Ethereum, een gedecentraliseerd platform dat slimme contracten kan afsluiten.

Ethereum maakt gebruik van dezelfde technologie als de virtuele munt BITCOIN: de blockchain. Dit is een openbaar, decentraal register waarin alle transacties staan die ooit zijn gedaan. Deze technologie maakt het mogelijk om zonder tussenkomst van een derde partij een betrouwbare transactie uit te voeren.

Lees verder op z24.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs