Nieuws / Artikelen met het woord

bitcoin

1192 artikelen gevonden. Artikel 806 tot 810
Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 11 februari 2014

De dood van Mt. Gox

70 % van de BITCOIN gebruikers bij Mt. Gox zagen hun vraag tot uitbetaling van hun BITCOINs afgewezen, 22 % kregen hun BITCOINs wel terug, maar moesten daar 1 tot 4 weken op wachten, de rest kreeg een wachttijd tussen 1 en 3 maanden. Na alles wat er gebeurd is met Mt. Gox is het een wonder dat er nog mensen zijn die deze wisselbeurs vertrouwen, aldus Coindesk.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: dinsdag 11 februari 2014

Crasht BITCOIN of crasht handelsplatform Mt Gox?

De prijs van BITCOIN zou gisteren zijn gezakt tot $500, maar dat is niet het volledige verhaal. Op de meeste handelsplatformen lag de prijs op het dieptepunt enkele tientjes hoger en op dit moment is het prijsverschil zelfs $100. Het lijkt erop dat Mt. Gox, in het verleden het belangrijkste wisselkantoor voor BITCOINs, ten onder gaat.

Bron: z24.nl
Geplaatst: dinsdag 11 februari 2014

Handel in BITCOINs tot nader order stilgelegd.

Handelsplatform Mt. Gox heeft maandag de handel in BITCOINs stilgelegd om onderzoek te doen naar geknoei met transacties.

Een mogelijke fout in de software achter de BITCOIN zet de waarde van de virtuele munt onder druk. Het handelsplatform Mt.Gox waarschuwde maandag dat de ontwerpfout het mogelijk maakt om via zijn betaalsysteem te knoeien met transacties, zo meldden verscheidene Amerikaanse media.

Bron:
Geplaatst: maandag 10 februari 2014

BITCOIN veert weer op na onjuistheden van MtGox

The issues that Mt. Gox has been experiencing are due to an unfortunate interaction between Mt. Gox’s implementation of their highly customized wallet software, their customer support procedures, and their unpreparedness for transaction malleability, a technical detail that allows changes to the way transactions are identified.

Transaction malleability has been known about since 2011. In simplest of terms, it is a small window where transaction ID’s can be “renamed” before being confirmed in the blockchain. This is something that cannot be corrected overnight. Therefore, any company dealing with BITCOIN transactions and have coded their own wallet software should responsibly prepare for this possibility and include in their software a way to validate transaction ID’s. Otherwise, it can result in BITCOIN loss and headache for everyone involved.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 10 februari 2014

Flash crash bij BITCOIN: – 80 %

BITCOIN zag een heuse flash crash op zijn bordje verschijnen. Reden: volgens handelsplatform Mt. Gox is er sprake van een bug, een kritische bug zelfs. En dat vinden BITCOIN bezitters bepaald niet leuk.

Voor BITCOIN liefhebbers zijn de druiven, in ieder geval voor nu, zuur. Eén van de grotere handelsplatforms van de cryptovaluta, het in Japan gevestigde Mt. Gox, ligt er al enkele dagen uit. Vrijdag gaf het bedrijf te kennen maandag met een verdere update te komen. Welnu, die update is gekomen en bevat zorgelijk nieuws.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$