Nieuws / Artikelen met het woord

bitcoin

1345 artikelen gevonden. Artikel 806 tot 810
Bron: BitcoinSpot.nl
Geplaatst: zaterdag 1 november 2014

Hoera! De BITCOIN whitepaper is vandaag 6 jaar.

Hiep Hiep! BITCOIN is vandaag een beetje Jarig. 1 november 2008 publiceerde Satoshi Nakamoto namelijk zijn plannen in de inmiddels beroemde BITCOIN whitepaper. De whitepaper is eerder al vertaald in het Nederlands, een aanradertje voor iedereen die geinteresseerd is in BITCOIN. Binnenkort is er weer wat te vieren want op 3 januari vieren we de geboorte van de Blockchain, met het zogenaamde genesis block. Twee keer per jaar jarig zijn, wie wil dat nou niet?

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 31 oktober 2014

Grafiek: Verrassende gelijkenis tussen Zilver en BITCOIN.

De grafiek tussen BITCOIN en zilver is treffend. De gelijkenis is hallucinant. Zilver is terechtgekomen in een dalende trend en van BITCOIN kun je hetzelfde zeggen. Zilver zit in een bearmarket sinds zijn top van mei 2011, BITCOIN zit ook in dalende lijn sinds eind 2013. Daarom is het interessant om de trend van beide te vergelijken.

De gelijkenis van de bewegingen is opmerkelijk. Zilver maakt zojuist nieuwe dieptepunten, zal BTC volgen of gaan voorlopen. Merk ook op hoe de bewegingen in BITCOIN 3 keer sneller gebeuren. Dus volgend jaar zou BITCOIN de richting van zilver kunnen voorspellen. Zilver heeft het voorbeeld gegeven en BITCOIN is in tijd aan het accelereren.

Bron: BitcoinSpot.nl
Geplaatst: dinsdag 28 oktober 2014

Fincen: Exchanges en betalingsproviders zijn Money Transmitters

Fincen, de Amerikaanse instantie belast met het tegengaan van financiering van terrorisme en witwassen, heeft nieuwe richtlijnen uitgebracht mbt BITCOIN. Het komt erop neer dat BITCOIN exchanges en BITCOIN betalingsproviders voor de Amerikaanse wet gezien kunnen gaan worden als zogenaamde Money Transmitters. Gevolg hiervan is dat ze zullen moeten voldoen aan uitgebreide regelgeving welke de ontwikkeling van BITCOIN moeilijk of misschien zelfs onmogelijk zal gaan maken.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 27 oktober 2014

Wie stoot BITCOIN van zijn troon?

Ik heb het ondertussen al vaak genoeg gehad over BITCOIN, maar hoe zit het met de andere virtuele munten?

Zit daar ergens potentieel?

Als je met “potentieel” bedoelt of één van deze nieuwe cryptocurrencies in staat is om BITCOIN van zijn troon te duwen, dan vrees ik ervoor.

Daarvoor is het netwerkeffect mijn inziens te krachtig.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 22 oktober 2014

In de BITCOINwereld maken kleinere spelers geen kans meer

In de Zweedse BITCOINwereld is er iets opmerkelijks gebeurd: KnCMiner, een bedrijf dat professioneel BITCOINs ontgint en (onrechtstreeks) verantwoordelijk is voor 25% van alle ‘ontdekte’ BITCOINmunten heeft alle activiteiten stopgezet. In plaats daarvan heeft de onderneming besloten om de niet-verkochte apparatuur zelf te gebruiken om achter BITCOINs aan te gaan.

Volgens de oprichter van KnCMiner, Sam Cole, vragen steeds meer cliënten hun geld terug sinds de munt sterk in waarde is gedaald: op het hoogtepunt was een BITCOIN iets meer dan 1 000 USD waard.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$