EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
51
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
41
kliks
35
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
21
kliks
20
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord bitcoin.
Artikel 816 tot 820 met de

betekenis van het woord BITCOIN

Geplaatst op: dinsdag 23 februari 2016

BITCOIN op weg naar herstel

Nog niet zo lang geleden beweerde Mike Hearn, één van de BITCOIN-ontwikkelaars, dat de virtuele munt ten dode was opgeschreven omwille van de onenigheid over de technologie erachter. Maar deze week werd er dan toch een akkoord bereikt omtrent het technologische hekelpunt, namelijk de blocksize. De BITCOIN is nu op weg naar een herstel van 358 dollar naar bijna 440 dollar.

Het verpletterende nieuws van Mike Hearn sloeg in als een bom midden januari, de BITCOIN verloor maar liefst 90 dollar van zijn waarde en strandde uiteindelijk op 358 dollar. Sindsdien is er veel twijfel geweest of de BITCOIN nog wel zou blijven bestaan waardoor de koers zich uiterst volatiel gedroeg.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 23 februari 2016

BITCOIN timmert aan herstel

De BITCOIN is zich al een tijdje aan het herpakken na de inzinking van midden januari. De vooruitgang die er wordt geboekt rond het vergroten van de blocksize brengt duidelijk kopers op de been.

Midden januari kreeg de BITCOIN rake klappen toen de misnoegde ontwikkelaar Mike Hearn uit het project stapte en talloze van zijn grieven op tafel gooide. Er ging een schok door de BITCOIN-gemeenschap, want alles leek toch niet van een leien dakje te lopen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 22 februari 2016

De BITCOIN stond op instorten, maar de brand lijkt nu geblust

Maandenlang was het onrustig rond de BITCOIN door onenigheid over de technologie achter de virtuele munt. De gemeenschap was verdeeld in twee kampen, maar de vrede lijkt nu getekend. De BITCOIN steeg meteen ruim 5 procent in waarde.

De BITCOIN is mislukt. Met die mededeling zorgde één van de belangrijkste ontwikkelaars achter de virtuele munt begin dit jaar voor veel opschudding. De gewaardeerde programmeur Mike Hearn stopte met het project, omdat de gemeenschap naar zijn mening te verdeeld is en de achterliggende technologie wankelt.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: zondag 14 februari 2016

Clash of the nodes: Gaat BITCOIN classic het winnen van BITCOIN-core?

Afgelopen week kwam de eerste versie van de BITCOIN classic client uit die 2 Megabyte blocks mogelijk moet gaan maken. Het is nu maar afwachten of de BITCOIN-classic nodes een meerderheid gaan krijgen over de BITCOIN core nodes. Ik denk het eerlijk gezegd niet, ook al timmeren ze aardig aan de weg. Je kan de strijd tussen de clients volgen vanuit je luie stoel op coin.dance waar ze een realtime overzicht bijhouden van alle BITCOIN nodes.

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: dinsdag 9 februari 2016

Arnold Heertje over het economieonderwijs in Nederland

In een uitgebreid interview praat ik met emeritus hoogleraar Arnold Heertje over het economieonderwijs in Nederland, de crisis, geld, BITCOIN, de behoefte aan nieuwe architecturen en meer. Ondanks zijn hoge leeftijd (81) ontbreekt het Heertje het niet aan passie en werklust.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs