Nieuws / Artikelen met het woord

bitcoin

1192 artikelen gevonden. Artikel 816 tot 820
Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 4 februari 2014

Hoe zit het eigenlijk met BITCOIN?

BITCOIN kon een stijging van 5.000 % voorleggen vorig jaar. Een investering van $ 10.000 bracht zo een half miljoen op, en dat is na een correctie van 30 % sinds de piek van BITCOIN. De laatste tijd is het wat stil rond BITCOIN en de koers stabiliseert zelfs. Is het dan een goed moment om de stap te nemen? 

Bron: duurzaambedrijfsleven.nl
Geplaatst: dinsdag 4 februari 2014

Na de BITCOIN: Betaal in zonne-energie met de SolarCoin

Een nieuwe virtuele munteenheid is opgestaan: met de SolarCoin kan zonne-energie worden verhandeld. Het doel is om de kosten van zonne-energie omlaag te brengen.

Voirge maand is de SolarCoin in het leven geroepen, een decentrale en virtuele munteenheid die vergelijkbaar is met de BITCOIN. Bedenker Nick Gogerty, oprichter van adviesbedrijf Thoughtful Capital Group, heeft de munt in het leven roepen om mensen te belonen als ze zonne-energie opwekken.

Bron: deondernemer.nl
Geplaatst: vrijdag 31 januari 2014

BITCOIN, iets voor ondernemers?

Het is een gevaar, zegt de één. Nee het biedt juist kansen, beweert de ander. Feit is dat het maar niet stil wordt rond de virtuele munt BITCOIN. Maar moet je als ondernemer al iets met de BITCOIN?

De BITCOIN is ‘erger dan de tulpenmanie’, tekende het FD onlangs op uit de mond van de voormalig president van de Nederlandsche Bank Nout Wellink. Het is een ‘hype’, een ‘bouwwerk dat elk moment kan instorten’, citeerde de krant. Minister van Financiën Jeroen Dijsselbloem antwoordde al eerder op Kamervragen over de virtuele munt dat het ‘een speculatief karakter’ had met een ‘vooralsnog te verwaarlozen effect op de reële economie’. Virtuele munten als de BITCOIN (en de vele alternatieven als Litecoin, Worldcoin, Primecoin, Dogecoin, etc.) doen veel stof opwaaien. Ze zijn volgens sommige kenners gebakken lucht, onbetrouwbaar of zelfs gevaarlijk. Anderen zien juist oneindig veel mogelijkheden. Feit is dat het maar niet stil wil worden rond deze vreemde valuta.

Bron: Express.be
Geplaatst: vrijdag 31 januari 2014

Het verschil tussen goud en de BITCOIN...

Paul Singer staat al 37 jaar aan het hoofd van het hefboomfonds Elliott Management Corporation (dat zo'n 23,3 miljard dollar beheert). De financiële blog Zero Hedge publiceert Singers recente analyse van de twee ‘alternatieve munteenheden’ van het moment: goud en BITCOIN.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 31 januari 2014

BITCOIN boven goud verkiezen?

Er woedt al enige tijd een discussie onder beleggers over wat te prefereren: goud, of BITCOIN. Even los van het zwart/witte van deze discussie, is het een interessante vraag. En hedge fund manager Paul Singer geeft een klip en klaar antwoord.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$