Nieuws / Artikelen met het woord

bitcoin

1339 artikelen gevonden. Artikel 816 tot 820
Bron: emerce.nl
Geplaatst: maandag 6 oktober 2014

Koers BITCOIN zakt onder de 300 dollar

De koers van BITCOIN zakt steeds verder weg en staat nu op 308 dollar. Afgelopen dagen kwam de koers zelfs al even op 296 dollar.

Experts vragen zich af of daarmee een nieuwe ondergrens is bereikt. Nadat PayPal een dezer dagen ondersteuning voor BITCOIN aankondigde, vloog de koers heel even omhoog, om uiteindelijk weer weg te zakken.

Bron: BitcoinSpot.nl
Geplaatst: zaterdag 4 oktober 2014

Jelmer Baukema over BITCOINregulering in EU en NL

De Week van BITCOIN 46 is advocaat Jelmer Baukema van Van Doorne te gast om te praten over BITCOINregulering op Nederlands en Europees niveau. Ook schuift Aaron van Wirdum aan om de BITCOIN Wednesday avond na te bespreken waar over het BITCOIN is Geld initiatief is gesproken en gestemd. En over de toekomst van Stichting BITCOIN Nederland. Tuur Demeester begint de uitzending met een uitgebreide fundamentele analyse van de prijs.

Bron: BitcoinSpot.nl
Geplaatst: zaterdag 4 oktober 2014

Het BITCOIN-is-geld debat: and the winner is?

Afgelopen woensdagavond was het dan zover, BITCOIN wednesday #16. Een avond die grotendeels gewijd was aan de vraag: is BITCOIN geld, en belangrijker nog: moeten we dat wel willen? Terugkijkend was het een nuttige avond waar de standpunten van beide zijden goed naar voren zijn gekomen en waarbij veel ruimte is geweest voor debat. Aan de andere kant zijn wat mij betreft de beide partijen niet veel verder tot elkaar gekomen en gaat de rechtszaak gewoon door.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: zaterdag 4 oktober 2014

BITCOIN kan verzekerd worden

Een groot nadeel voor het gebruik van BITCOIN is nog altijd de volatiliteit. Dit is nog altijd een beperkende factor voor de handelaars. Het speelt ook mee in de goedkeuring van verschillende overheidsinstanties. De overheid is eerder afwachtend wegens de sterke fluctuatie die kan optreden. Handelaars zijn het op dit moment hun zaak nog verplicht om hun BITCOINs direct om te zetten in dollars wegens de grote schommelingen, zeker als het om grote bedragen gaat. Deze praktijk werkt de volatiliteit nog meer in de hand.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 3 oktober 2014

Bill Gates noemt BITCOIN opwindend:”Ze toont aan hoe goedkoop valuta kan zijn”

In een interview op het programma ‘StreetSmart’ van Bloomberg heeft de rijkste man ter wereld BITCOIN ‘opwindend’ genoemd. Dat blijkt alvast uit een artikel van CoinDesk. Bill Gates zou in het gesprek meer uitleg geven over zijn organisatie, de welbekende ‘Bill & Melinda Gates Foundation’ maar dat is dus anders uitgedraaid.

Het volledige antwoord van Bill Gates is dat BITCOIN als munt opwindend is omdat ze  aantoont hoe goedkoop valuta en hoe laag de transactiekosten kunnen zijn.

Op de vraag van de presentator wat BITCOIN als technologie kan opleveren, antwoordt Gates dat de munteenheid beter is dan eender welk andere valuta:”Je moet niet fysiek op dezelfde plaats zijn als je geld. Al kan die wel eens lastig zijn als je grote transacties wilt doen.”Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$