EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord bitcoin.
Artikel 816 tot 820 met de

betekenis van het woord BITCOIN

Geplaatst op: zondag 13 september 2015

Nederlandse blocktrail komt met eigen BITCOIN wallet voor IOS, Android en web

Het Nederlandse Blocktrail.com, welke we als sinds 2014 kennen van hun blockchain-analyse activiteiten, heeft nu ook zijn eigen BITCOIN-wallet uitgebracht voor IOS, android en web. De mannen van Blockchain claimen dat de wallet trouw blijft aan de decentrale gedachte van BITCOIN en de gebruiker is dus in volledige controle over zijn private keys en zijn BITCOINs. Ik ga de wallet zeker uitproberen en ben benieuwd of ik zelf de overstap ga maken van mijn blockchain.info wallet.

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: vrijdag 11 september 2015

The BITCOIN Report #16: BITCOIN als investering

In deze aflevering van The BITCOIN Report worden de risico's en voordelen van het investeren in BITCOIN besproken. Is BITCOIN een veilige investering om snel geld te verdienen? Of is het een investering met hoog risico? Dennis geeft uitleg over deze vraagstukken. Vragen over dit onderwerp? Bespreek ze gerust in de comments onder deze video. 

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: woensdag 9 september 2015

12 & 13 september: BITCOINference 2015 in het science park te Amsterdam

Dit weekend zal alweer de 5e editie van de BITCOIN conferentie "BITCOINference" plaats vinden te Amsterdam. In het science park, de geboorte plek van digitaal geld, zullen twee dagen helemaal in het teken van BITCOIN staan. Op het programma staat een veelzijdige groep van sprekers. Zo zullen onder andere ontwikkelaars, (belasting)-advocaten, politici, entrepeneurs, adviseurs en politici hun kijk geven op BITCOIN en cryptocurrencies in het algemeen.

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: woensdag 2 september 2015

Bankieren met BITCOINs wordt mogelijk

Als eerste grote Westerse bank zal de Barclays Bank nog dit jaar BITCOINs accepteren. Blijven zij de enige of zullen  meerdere banken  dit voorbeeld volgen.

Barclays, een van de grootste banken van het Verenigd Koninkrijk investeerde eerder dit jaar al in de Zweedse BITCOIN-startup , zo meld Artstechnica. Na deze investering wil de bank nu ook BITCOINs gaan accepteren.

Lees verder op www.marketupdate.nl
Geplaatst op: woensdag 2 september 2015

Barclays bank gaat BITCOIN betalingen accepteren

Barclays, één van de grootste banken in de UK, heeft aangegeven dat ze later dit jaar BITCOIN zullen accepteren als betaalmiddel. Voorlopig zullen alleen goede doelen gebruik kunnen maken van deze dienst. De bank zal niet zelf de BITCOINs bewaren maar ze omzetten van BITCOIN naar bijvoorbeeld euro's of dollars via een BITCOIN Exchange. Welke exchange dit gaat worden is nog onbekend. Barclays is hiermee de eerste bank in Europa en Amerika die BITCOIN gaat accepteren.

Lees verder op BitcoinSpot.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs