Nieuws / Artikelen met het woord

bitcoin

1192 artikelen gevonden. Artikel 821 tot 825
Bron: bitcoinweb.nl
Geplaatst: vrijdag 31 januari 2014

BTC China accepteert weer bankoverschrijvingen

De prominente BITCOIN exchange BTC China laat klanten weer geld storten naar hun bankrekening. Daarnaast hebben ze een promotie gestart waarbij zij mensen die een koop- of een verkooporder plaatsen een beloning geven.

Bobby Lee, directeur van de exchange, heeft bevestigd dat klanten inderdaad weer tegoed op hun account kunnen krijgen via een bankoverschrijving. Hij meldt hierover: “Eerder dachten we dat het niet mogelijk was om gewoon geld te blijven ontvangen op onze rekening. Echter nadat we nog eens goed naar de richtlijnen hebben gekeken die zijn opgesteld in december, denken we toch dat het geoorloofd is om klanten via onze bank een storting te laten doen.”

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: donderdag 30 januari 2014

We gaan niet terug naar een goudstandaard

Het vertrouwen in valuta is tanende, zie daarvoor de populariteit van alternatieven als goud, zilver en BITCOIN. Daarom verlangen sommige mensen terug naar een goudstandaard. Dit artikel van gastschrijver 24 karaat legt uit waarom de koppeling van goud aan geld niet meer zal terugkeren.

Bron: bitcoinkoers.org
Geplaatst: donderdag 30 januari 2014

PwC: “BITCOIN zeer bruikbaar in Media/Entertainment industrie”

PwC report: “Digital Disruptor: How BITCOIN is Driving Digital Innovation in Entertainment, Media and Communications”

PwC heeft een analyse gedaan en is zeer positief over de wijze waarop BITCOIN innovatie drijft in de Medie en Entertainment industrie. Dit kan met name door het gemak waarmee micro payments gedaan kunnen worden, met zowel voordelen voor de consument, technische implementatie, etc.

Bron: youtube.com
Geplaatst: woensdag 29 januari 2014

Why BITCOIN Terrifies Big Banks

Abby Martin speaks with Andreas Antonopoulos, founder of Root Eleven and co-host of let's Talk BITCOIN, discussing how BITCOIN works, and why it's so important to have a decentralized system of money.

Bron: HLN.be
Geplaatst: maandag 27 januari 2014

Voorvechter 'legale' BITCOIN zelf gearresteerd voor witwassen geld

BITCOIN-miljonair Charlie Shrem, CEO van het wisselkantoor BitInstant is in de Verenigde Staten gearresteerd voor het witwassen van geld. Hij zou een miljoen dollar aan BITCOINs hebben verkocht aan gebruikers die er drugs en illegale goederen mee kochten. De arrestaties zetten nog maar eens de dunne lijn tussen de BITCOIN en zijn crimineel imago in de verf.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$