EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord bitcoin.
Artikel 821 tot 825 met de

betekenis van het woord BITCOIN

Geplaatst op: donderdag 20 augustus 2015

BITCOIN beleeft koerscorrectie van 10%, blocksize debat of gewoon speculatie?

Gister ging de BITCOIN koers meer dan 10% naar beneden om weer te stabiliseren rond de 210 euro. Velen hadden het idee dat dit wel te maken zou hebben met het blocksize debat wat de gemoederen flink bezig houdt en een hoop onrust veroorzaakt. Bronnen op reddit echter geven aan dat de prijsdaling werd veroorzaakt door handelaren met diepe zakken op de Bitfinex BITCOIN exchange. En waar de prijs hierna weer heen gaat? Wie het weet mag het zeggen. De enige constante is voorlopig waarschijnlijk volatiliteit.

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: woensdag 19 augustus 2015

Programmeurs in twee kampen over toekomst BITCOIN: dreigt een splitsing?

Binnen de kerngroep van vijf programmeurs die sleutelen aan BITCOIN is een machtsstrijd gaande over de toekomst van de digitale munt. Centrale vraag is of de achterliggende software meer transacties per dag moet kunnen verwerken. 

Het draait allemaal om de grootte van een ‘block’, de naam van een batch transacties. Om dat goed te begrijpen is eerst een uitleg nodig van de technologie achter de BITCOIN.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: dinsdag 18 augustus 2015

BITCOIN biedt mogelijkheden voor digitale criminaliteit

De criminaliteit heeft een extra mogelijkheid gekregen om gemakkelijk en anoniem illegale handelingen te verrichten met een verminderde kans om gevat te worden, namelijk de BITCOIN.

Volgens de journalisten Dorinde Meuzelaar en Mick van Wely gaat het voornamelijk over bankrovers (lees: hackers), kidnappers en afpersers die via online platformen interessante opportuniteiten krijgen aangeboden.

De verschillende platformen hebben een grote aantrekkingskracht bij criminelen omwille van hun anonimiteit. Zo kunnen criminelen te werk gaan zonder dat overheidsinstanties IP-adressen kunnen natrekken, of alleszins zeer moeilijk.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 18 augustus 2015

Crimineel gaat mee met zijn tijd: hij wil BITCOINs

Digitale innovaties zoals de BITCOIN hebben aan de criminele wereld een aantal nieuwe mogelijkheden aangeboden. Dat schrijven de journalisten Dorinde Meuzelaar en Mick van Wely in de Nederlandse krant De Telegraaf. Onder meer voor bankrovers, kidnappers of afpersers krijgen door online platformen volgens de journalisten interessante opportuniteiten aangeboden.

Meuzelaar en van Wely wijzen erop dat vooral de anonimiteit van de online platformen een grote aantrekkingskracht uitoefent op de criminelen. Onder meer wordt gewezen op de activiteit van een Nederlandse bende, die drie jaar geleden vanuit Westerbork een wereldwijde xtc-handel had opgezet. De drugs werden te koop aangeboden op de online marktplaats Silk Road.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: donderdag 13 augustus 2015

Bommenlegger Jumbo eist geldbedrag in BITCOINs

De persoon die achter de incidenten bij Jumbo-supermarkten in Groningen zit, perst de keten af. Hij of zij eist “een hoeveelheid BITCOINs”.

De persoon die achter de incidenten bij Jumbo-supermarkten in Groningen zit, perst de keten af. Hij of zij eist “een hoeveelheid BITCOINs”.

Dat heeft de politie donderdag bekendgemaakt. De rechercheurs hebben informatie over de zaak vrijgegeven en vragen het publiek om mee te denken.

Met de virtuele munt BITCOIN kan een dader anoniem blijven. Transacties zijn heel moeilijk te traceren. Dat maakt het interessant voor criminelen.

Lees verder op z24.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs