EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
45
kliks
42
kliks
41
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
33
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
24
kliks
22
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord bitcoin.
Artikel 821 tot 825 met de

betekenis van het woord BITCOIN

Geplaatst op: dinsdag 9 februari 2016

Arnold Heertje over het economieonderwijs in Nederland

In een uitgebreid interview praat ik met emeritus hoogleraar Arnold Heertje over het economieonderwijs in Nederland, de crisis, geld, BITCOIN, de behoefte aan nieuwe architecturen en meer. Ondanks zijn hoge leeftijd (81) ontbreekt het Heertje het niet aan passie en werklust.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: zondag 7 februari 2016

The BITCOIN report #34: 1000 Youtube subscribers!

Deze week in de aflevering van The BITCOIN Report worden 1000 youtube subscribers gevierd. Er wordt terug geblikt op 2015 en vooruit gekeken naar 2016 waar weer veel interviews, specials en BITCOIN nieuws voorbij zal komen. 

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: woensdag 3 februari 2016

EU gaat scherper optreden tegen exchanges en online wallet providers #BITCOIN

De EU heeft aangegeven dat ze de rapportage verplichtingen voor Exchanges en online wallet providers gaan aanscherpen. Dit in het kader van het bestrijden van terrorisme-financiering. Dit is wel weer typisch aangezien de EU eerder deze week nog aangaf dat ze meer wilden monitoren dan aan reguleren. Ook Europol gaf recent nog aan dat BITCOIN niet in verband gebracht kan worden met het financieren van Terrorrisme. Zo zie je maar: de eu heeft meerdere instanties, allemaal met hun eigen doelen en reguleringen. Vertrouwen op de EU en haar woord lijkt me in het geval van BITCOIN redelijk zinloos. Twitter

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: dinsdag 2 februari 2016

Het Blocksize debat: oftewel het "probleem" wat misschien helemaal geen probleem is

Er wordt nu al maanden over gediscussieerd: de blocksize kwestie. In het kort wordt de kwestie neergezet als de vraag of we wel of niet naar een grotere blocksize moeten. Het effect hiervan zou dan zijn dat er meer transacties in een block kunnen en er meer transacties verwerkt kunnen worden per seconde. Dit zou dan voorkomen dat het netwerk volloopt en/of vastloopt. Maar moeten we wel perse grotere blocks hebben om meer transacties te kunnen faciliteren en is er echt een probleem als de blocks maximaal volzitten? En de hamvraag: moeten we een hard-fork gaan doen naar BITCOIN classic? Mijn korte antwoord: nee nee en nee en ik zal toelichten waarom.

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: dinsdag 2 februari 2016

Bank of America zet zwaar in op blockchain

Voor Bank of America is het menens. Het ziet heel wat potentieel in de blockchain en het vroeg reeds 35 patenten rond de technologie aan.

Voor Bank of America is het menens. Het ziet heel wat potentieel in de blockchain en het vroeg reeds 35 patenten rond de technologie aan.

Bank of America zet zwaar in op de blockchain, de technologie achter de BITCOIN. Via de blockchain worden transacties goedgekeurd door een netwerk van computers en bijgehouden in een soort van openbaar boekhoudkundig systeem waar iedere betrokkene toegang toe heeft. Dit systeem zou op termijn een revolutie kunnen teweegbrengen in de banksector omdat heel wat tussenpersonen zouden kunnen worden uitgeschakeld.

De instelling vroeg al in 2014 15 patenten rond de blockchain aan en voegt er nu een 20-tal aan toe. Hiermee lijkt het wel de volledige blockchaintechnologie te willen kapen want tot nu toe werden er nog niet zoveel patenten op aangevraagd. Geen enkele van die patenten is echter al toegekend omdat het meestal meer dan zo’n anderhalf jaar duurt vooral het licht op groen wordt gezet.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs