Nieuws / Artikelen met het woord

bitcoin

1192 artikelen gevonden. Artikel 836 tot 840
Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 21 januari 2014

BITCOIN landt in … Noord-Korea

BITCOIN kent geen grenzen, het grootste bewijs hiervan kan geleverd worden als BITCOIN een geïsoleerd land als Noord-Korea weet te bereiken. En daar slaagde het recent in. Begin deze maand werd er $ 100 overgeschreven met BITCOINs van Noord-Korea naar de Verenigde Staten. BITCOIN kent dus werkelijk geen grenzen meer, aldus The Next Web.

Bron: bitcoinweb.nl
Geplaatst: maandag 20 januari 2014

BTCDirect over BITCOIN

Kennismaken met … BTCDirect

In de serie “Kennismaken met…” krijgen bedrijven die iets met BITCOIN doen de kans om zichzelf te presenteren aan de lezers van BITCOINWeb. Deze keer is het de beurt aan BTCDirect. Davy Stevens, mede-oprichter van BTCDirect, gaf antwoord op onze vragen over BITCOIN en vertelt over de dienstverlening die zij aanbieden en de visie die zij hierbij hebben.

Bron: bitcoinkoers.org
Geplaatst: zondag 19 januari 2014

De ECHTE waarde van BITCOIN

Het grote BITCOIN-misverstand: Niet de valuta, maar het onderliggende platform is revolutionair. Lees op marketingfacts.nl

Waardering van BITCOIN als vervanging van producten / diensten in drie markten:

Bron: HLN.be
Geplaatst: zaterdag 18 januari 2014

Nederlandse fiscus breekt zich het hoofd over BITCOIN

De eerste paar jaar leek de virtuele munt een speeltje voor computerexperts, maar sinds de waarde vorig jaar ongeveer 80 keer over de kop ging, kan BITCOIN een serieuze bron van vermogen vormen. De Nederlandse Belastingdienst breekt zich daarom het hoofd over wat ze aan moet met de BITCOIN. Dat meldt de krant De Telegraaf.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 17 januari 2014

VS confisqueert BITCOINs

De Amerikaanse overheid heeft voor 20 miljoen euro aan BITCOINs, die het in beslag heeft genomen bij de Silk Road-marktplaats, nu officieel geconfisqueerd. De BITCOINs kunnen nu bijvoorbeeld worden geveild, maar het is nog onduidelijk of dat gebeurt - zo staat op Tweakers.net.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$