EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord bitcoin.
Artikel 836 tot 840 met de

betekenis van het woord BITCOIN

Geplaatst op: dinsdag 28 juli 2015

Andreas Antonopoulos over Plan B(itcoin) voor Griekenland

In deze Week van BITCOIN praten we met de nummer 1 BITCOIN voorvechter wereldwijd Andreas Antonopoulos. Andreas is Grieks dus praten we uitgebreid over de situatie daar, het pensioen van zijn ouders en de mogelijkheid voor BITCOIN om als plan B te fungeren. Ook analyseren we de houding van banken ten aanzien van BITCOIN en de blockchain en nog veel meer.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: zondag 26 juli 2015

Met BITCOIN heb je voor losgeld geen zak met biljetten meer nodig

Er wordt vandaag aandacht besteed aan BITCOIN op de frontpage van de New York times, dat is altijd mooi. Het onderwerp echter belicht een wat meer duistere kant van BITCOIN. Door de geschiedenis heen heeft elke baanbrekende technologie namelijk al snel een doelgroep gevonden: criminelen. Zo werden de eerste auto's voornamelijk gebruikt als vluchtauto's en BITCOIN is in dit geval geen uitzondering. Cybercriminelen hebben al snel ontdekt dat BITCOIN een uitstekend vehikel is om mensen (online) mee af te persen. Lees het volledige artikel hier. Twitter

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: maandag 20 juli 2015

Beleggers 50 miljoen kwijt aan nepmunt

 Vijftigduizend beleggers zijn zeker voor 50 miljoen euro het schip in gegaan bij een grootscheepse oplichting met Spaanse 'BITCOINs'. De Spaanse politie maakte deze week de arrestatie bekend van twintig medewerkers van een organisatie die internationaal de 'unete' op de markt bracht, een virtuele munt waarmee zogenaamd kon worden betaald en belegd, maar die slechts diende om beleggers echt geld af te troggelen.

[...]

Lees verder op Volkskrant.nl
Geplaatst op: maandag 20 juli 2015

Interview met Bitmymoney.com

In deze aflevering interview ik Robert Reinder Nederhoed over de ontwikkelingen van www.bitmymoney.com (PS: Gratis BITCOIN aan het einde van de video!)

[...]

Lees verder op The Bitcoin Report
Geplaatst op: vrijdag 17 juli 2015

Coinkings: BITCOIN en Blockchain voor de gamecrowd

BITCOIN begint (of is nog steeds) langzaam maar zeker door aan het dringen tot in alle hoekjes van het internet. Ook de mensen van Gamekings hebben besloten om aandacht aan BITCOIN en cryptocurrency te gaan besteden. Onder de naam Coinkings zijn er nu al twee afleveringen online waarin presentator Boris het met Dennis Binnekade en Paul Buitink heeft over BITCOIN, geld, de Blockchain en alles wat erbij komt kijken.

Lees verder op BitcoinSpot.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs