EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
51
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
41
kliks
35
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
21
kliks
20
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord bitcoin.
Artikel 836 tot 840 met de

betekenis van het woord BITCOIN

Geplaatst op: woensdag 13 januari 2016

De blocksize soap heeft weer een nieuwe aflevering genaamd: BITCOIN Classic

We hebben het hier op BITCOINspot.nl al eens gehad over de blocksize discussie. Heel in het kort gaat het erom dat er meer BITCOIN transacties per seconde verwerkt moeten kunnen worden om de groei van het netwerk op te vangen. Het is alleen de manier waarop waar men het niet over eens lijkt te kunnen worden. De nieuwste toevoeging aan de discussie is de BITCOIN Classic client van ,onder andere, Gavin Andresen.

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: woensdag 13 januari 2016

Zaterdag 16 januari: BITCOINmiddag in Arnhem BITCOINstad

Zaterdagmiddag de 16e januari is het weer BITCOINmiddag te Arnhem. Tussen 13:00 en 16:00 kan je terecht bij Iveau Burgers & Wijnbar, Kleine Oord 78 in het centrum van Arnhem. Er wordt begonnen met een lunch, maar je kan op ieder moment aanschuiven. Kom gerust langs om vragen te stellen over BITCOIN, de technologie achter BITCOIN, andere ontwikkelingen Of natuurlijk gewoon voor de gezelligheid om met andere BITCOIN gebruikers te praten. Je kan je hier inschrijven.

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: dinsdag 12 januari 2016

Ook (bijna) al je electronica kan je nu afrekenen met BITCOIN

Opvallend is dat steeds grotere partijen BITCOIN gaan invoeren als betaalmiddel

Opvallend is dat steeds grotere partijen BITCOIN gaan invoeren als betaalmiddel

We kregen vandaag een mooie tip! Je kan namelijk nu ook met BITCOIN afrekenen bij Electronicazaken alternate.nl en sossolutions.nl. Als je als betaalmethode voor Afterpay als betaalmethode kiest kan je kiezen voor afrekenen met BITCOIN. Deze twee webshops gaan we uiteraard ook weer zo snel mogelijk toevoegen aan onze lijst met BITCOIN acceptanten. laten we hopen. Afterpay heeft blijkbaar nog niet voor al haar acceptanten de optie aangezet maar we houden je op de hoogte. Twitter

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: zondag 10 januari 2016

Universiteit Wenen: BITCOIN hoort thuis in ideale beleggingsportefeuille

BITCOIN is allang niet meer de virtuele munt die niemand kent. Na 7 jaar is het welbekend bij banken, beleggers en universiteiten. BITCOIN toont ook steeds meer zijn potentieel.

BITCOIN is allang niet meer de virtuele munt die niemand kent. Na 7 jaar is het welbekend bij banken, beleggers en universiteiten. BITCOIN toont ook steeds meer zijn potentieel.

Een toepassing die steeds beter onderbouwd wordt, is het gebruik van BITCOIN als middel om je beleggingsportefeuille te diversifiëren.

BITCOIN wordt immers steeds meer gezien als een aparte activaklasse. Een investering die volledig los staat van vastgoed, aandelen, edelmetalen, obligaties en cash.

Marc Faber merkte het dezer dagen nog op: “Als je vraagt naar de vooruitzichten voor dit jaar, 2016, dan moet ik opmerken dat in 2015, met uitzondering van BITCOIN, alle activaklassen het slecht hebben gedaan.”

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: zaterdag 9 januari 2016

The BITCOIN report #31: Interview met Bobby Lee

In deze aflevering van The BITCOIN Report een interview met wij Bobby Lee, de oprichter en CEO van BTCC (voormalig BTC China) BTCC is een van de grootste BITCOIN exchanges ter wereld. Wij praten over het mijnen van BITCOIN en de centrale mining rol van China. Ook bespreken wij de nog steeds aanhoudende blocksize discussie, Full nodes en de vooruitzichten van BITCOIN in 2016.

Lees verder op BitcoinSpot.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs