EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
35
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
35
kliks
31
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
29
kliks
23
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord bitcoin.
Artikel 86 tot 90 met de

betekenis van het woord BITCOIN

Geplaatst op: woensdag 18 april 2018

"BITCOINs minen zal in toekomst haast niets meer opleveren voor kleinere spelers"

Het wordt steeds moeilijker om geld te verdienen aan het minen van BITCOINs. Als de koers langdurig onder de 8.000 dollar zit, worden de grote delvers gedwongen om de handen ineen te slaan. Dat gaat ten koste van liefhebbers die vanuit hun slaapkamer geld willen verdienen. Zij worden dan uit de markt gedrukt. Dat voorspelt Bill Tai, topman van het Amsterdamse bedrijf Bitfury, tegenover persbureau Bloomberg.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 18 april 2018

Ook Christine Lagarde van het IMF ziet de potentie van BITCOIN en blockchain.

Ook Christine Lagarde van het IMF ziet de potentie van BITCOIN en blockchain. Regeringen en internationale instituties kunnen tegenwoordig niet meer om BITCOIN en 'crypto-assets' heen. Zo kwam er laatst een advies naar buiten van het FSB waarin ze aangaven dat BITCOIN op dit moment geen bedreiging is voor het globale financiele systeem. Ook bij het IMF staan crypto-assets tegenwoordig op de agenda. Het Hoofd van de IMF, Christine Lagarde, heeft recent twee artikelen geschreven die de voors en tegens van deze revolutionaire technologie onder de loep nemen.

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: woensdag 18 april 2018

Nigel Green (CEO deVere Group): Ripple, niet BITCOIN, is de cryptomunt van de toekomst

deVere Group is een van de grootste onafhankelijke organisaties voor financiële diensten. De CEO, Nigel Green, verwacht dat Ripple de cryptomunt zal worden die de cynici kan overhalen, niet BITCOIN. Ripple maakt de brug tussen cryptomunten en het traditionele financiële systeem en zal daardoor veel toegankelijker zijn.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 17 april 2018

Komt er een cryptocurrency door de centrale bank? Christine Lagarde ziet mogelijkheden in het crypto-verhaal

Moeten overheden overwegen om zelf in te zetten op cryptocurrency? Christine Lagarde, voorzitster van het Internationaal Monetair Fonds, is niet onmiddellijk tegen. Lagarde ziet vooral veel mogelijkheden in cryptocurrencies, maar merkt ook op dat er momenteel nogal wat nadelen zijn aan investeren in BITCOIN of eretheum.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: dinsdag 17 april 2018

Brian Kelly: ‘BITCOIN vandaag is zoals het internet in de jaren ‘80’

Op CNBC’s Fast Money zegt Brian Kelly dat de ontwikkeling van BITCOIN nog in een bijzonder vroeg stadium zitten. Het is moeilijk om BITCOIN met iets te vergelijken, maar je kan de ontwikkeling van de technologie vergelijken met het internet van de jaren ’80. BITCOIN zal nog lang bestaan en de wereld veranderen, aldus Kelly.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs