EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord bitcoin.
Artikel 86 tot 90 met de

betekenis van het woord BITCOIN

Geplaatst op: zaterdag 29 september 2018

Wat wordt de beste en snelste cryptocurrency?

Van groot belang voor de toekomst van cryptocurrencies is de snelheid waarmee transacties kunnen worden gedaan en de schaalbaarheid van de totale blockchain. Er worden momenteel verschillende nieuwe technologieën ontwikkeld om onder andere de BITCOIN blockchain en het Ethereum netwerk te verbeteren en te optimaliseren. We gaan het hebben over BITCOIN Lightning, Sharding, Plasma en nog een aantal andere projecten.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 27 september 2018

Kritieke BITCOIN bug was zó ernstig, dat ontwikkelaars het geheim hielden

Soms zijn er dagen dat we met onze neus op de feiten worden gedrukt: De ontwikkeling van BITCOIN staat nog in de kinderschoenen. De recent opgeloste BITCOIN bug was zó serieus, dat er door ontwikkelaars niet in volledige details over gesproken mocht worden. Het was een stuk ernstiger dan men het eerder deze week nog deed lijken. Een kwetsbaarheid in de code kon in potentie een flink deel van het BITCOIN netwerk plat leggen. Gelukkig is dit voorkomen, maar iedereen met nodes moet deze wel direct updaten!

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: donderdag 27 september 2018

Crypto Expert: ‘BITCOIN is klaar om terug te groeien’

2017 was het jaar waarin de kleine belegger over elkaar liep om BITCOIN te kopen. Eind 2018 en vooral begin 2019 zal de periode worden waar de grote, institutioneel beleggers over elkaar gaan lopen om BITCOIN te kopen. Er heerst een institutionele FOMO op dit moment. Binnen afzienbare tijd zullen systemen klaar zijn om de markt te betreden waardoor BITCOIN terug kan groeien.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 25 september 2018

Willem Middelkoop: BITCOIN gaat naar $100.000,-

In ‘Cryptocast’, een podcast die te horen is op BNR, was Willem Middelkoop recent te gast. In de cryptoshow wordt het laatste BITCOIN en crypto nieuws besproken. Daarna wordt de wekelijkse gast aan de tand te gevoeld over de laatste ontwikkelingen.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 20 september 2018

Opnieuw 6.000 BITCOINs gestolen

De Japanse cryptobroker Zaif komt voor de tweede keer dit jaar op een negatieve manier in de media. Eerder zorgde een systeemfout al voor een bijzondere situatie waarbij men zo veel BITCOINs kon kopen als men wou … gratis. Nu moet de cryptobroker een hack opbiechten waarbij zo’n 6.000 BITCOINs (en meer) werden gestolen. Goed voor een hack van $60 miljoen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs