EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord bitcoin.
Artikel 856 tot 860 met de

betekenis van het woord BITCOIN

Geplaatst op: vrijdag 6 maart 2015

Investeerder Trace Mayer: “regulering is de grote wild card bij BITCOIN

In De Week van BITCOIN 65 is Trace Mayer te gast. Trace is investeerder in exchange Kraken, wallet service Armory en merchant processor Bitpay. Trace is erg positief over BITCOIN maar waarschuwt dat regulering, met name in de VS, een wild card is en negatief kan uitpakken. Trace gaat uitgebreid in op het BITCOINecosysteem en alle kansen en uitdagingen die er liggen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 4 maart 2015

BNR De nieuwe onderneming: BITCOIN 2.0: The Internet of Money

Vorige week donderdagavond stond BNR's de nieuwe onderneming geheel in het teken van BITCOIN. Sander Duivestein van sogeti, Patrick van Zuijlen van BITCOIN Cold Storage en Karsten Nilsen van Clevercoin kregen de kans om hun visie op BITCOIN en "BITCOIN 2.0" toe te lichten. Ook ging Verslaggever Jigal Krant op bezoek in Arnhem waar Arnhem BITCOINstad ervoor gezorgd heeft dat deze stad meer BITCOIN acceptanten heeft per vierkante km dan enige andere stad te wereld. De aflevering kan je hier beluisteren.

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: dinsdag 24 februari 2015

En, is het dan zo’n gek idee dat Griekenland BITCOIN gebruikt als munt?

Het is een beetje cynisch dat een munt die voor meer samenhorigheid had moeten zorgen nu juist het tegenovergestelde doet. Het verhaal over het kleine Griekenland dat ten strijde trekt tegen Duitsland leest als een soap die heel wat scriptschrijvers te schande brengt. Als de deal tussen de twee monetaire Europese protagonisten toch nog zou afspringen, lijkt een Grexit onvermijdelijk.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 23 februari 2015

Waarom horen we al tijden niets meer over BITCOIN?

Een paar geleden was BITCOIN dagelijks in het nieuws. De prijs ging skyhigh. Er doemden verhalen op van mensen die plotsklaps erachter kwamen dat ze op hun computer ooit BITCOIN munten ‘gemijnd’ hadden, zonder dat er zozeer bewust van waren. Diegene die ooit BITCOIN munten voor Lees verder op Beurs.com

Geplaatst op: maandag 23 februari 2015

BITCOIN-special op CNN in Morgan Spurlock's: Inside man

BITCOIN kreeg de afgelopen week flink wat airtime op de zogenaamde Mainstream media. CNN zond namelijk een drie kwartier durende special uit over BITCOIN. U zult misschien denken, BITCOIN op CNN? dat is dus hoofdzakelijk waarschuwen voor drugs en terrorisme, maar verbazend genoeg niets van dit alles. Morgan Spurlock, onder andere bekend van zijn documentaire "Supersize me", wijdde namelijk een aflevering van zijn programma "

Lees verder op BitcoinSpot.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs