Nieuws / Artikelen met het woord

bitcoin

1192 artikelen gevonden. Artikel 856 tot 860
Bron: marketingfacts.nl
Geplaatst: maandag 13 januari 2014

Het grote BITCOIN-misverstand

BITCOINs zijn erger dan de Tulpenmanie. Toen kreeg je tenminste nog een tulp. Nu krijg je niks.” Dit zei de voormalig president van De Nederlandsche Bank Nout Wellink recentelijk tijdens een discussiebijeenkomst met studenten van de Universiteit van Amsterdam. Ook de voormalige president van de Federal Reserve Alan Greenspan brandt de digitale munt volledig af: “Je moet wel heel veel fantasie hebben om de intrinsieke waarde van BITCOIN te zien. Het is mij niet gelukt.” Zelfs Paul Krugman, voormalig Nobelprijswinnaar in de economie, vraagt zich in een van zijn wekelijkse columns voor de New York Times af of de BITCOIN niet per definitie “slecht” is. En ook gisteren op Marketingfacts werden door Edwin Abee in zijn artikel " Waarom de BITCOIN nooit een wettig betaalmiddel zal worden" grote vraagtekens bij de digitale valuta gezet.

Bron: digitaalgeldadvies.nl
Geplaatst: maandag 13 januari 2014

Waarom meer bedrijven BITCOINs gaan accepteren.

Ondanks de strenge regulering in China afgelopen december zorgen de Amerikaanse bedrijven die BITCOINs accepteren toch voor een goede koersstijging.

Niet lang geleden heeft Zynga (met name bekend van FarmVille) aangegeven BITCOINs te accepteren voor betalingen in zeven van haar spellen.

Bron: bitkoers.nl
Geplaatst: zaterdag 11 januari 2014

Eerste BITCOIN verzekering ter wereld met steun van Lloyd's

Dataverlies is de grootste angst die onder eigenaars van BITCOINs leeft. Het zal je gebeuren dat het tegoed aan BITCOINs dat je in je wallet hebt, verloren gaat door een crash van een harde schijf, bestandscorruptie, een ondoordachte verwijdering, brand of dergelijke. Gestolen BITCOINs kunnen niet simpelweg worden teruggeboekt, want de transactie is onomkeerbaar. James Howells verloor ooit 7500 BITCOINs toen hij zijn harde schijf weggooide, waarbij hij vergat dat hij er inmiddels een groot kapitaal op had staan. De harde schijf ligt nu ergens bij hem in de buurt onder de grond met ander afval waarbij het dient als ophoging voor een bouwterrein.

Bron: jouwpagina.nl
Geplaatst: zaterdag 11 januari 2014

Het grote BITCOIN-misverstand!

BITCOIN zijn te creëren en iedereen kan het doen. Wel heb je er iets voor nodig. een goede computer en speciale software. Hieronder staan bronnen welke je zullen helpen met het creëren / mijnen van BITCOIN.

Bron: nutech.nl
Geplaatst: vrijdag 10 januari 2014

Maker fysieke BITCOINs mag geen munten meer slaan

Een man die BITCOINs omzette in fysieke munten is door de Amerikaanse overheid gedwongen om daar mee te stoppen.

Dat meldt Wired donderdag. BITCOIN is een digitale valuta. Een BITCOIN is in feite een reeks van 27 tot 34 letters en cijfers.

Mensen konden die code naar Mike Caldwell sturen, waarna hij fysieke BITCOIN-munten sloeg. Achter een speciale laag verwerkte hij die codes. Vervolgens stuurde hij ze via de post terug naar de BITCOIN-eigenaren.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$