EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
44
kliks
42
kliks
41
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
34
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
22
kliks
21
kliks
21
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord bitcoin.
Artikel 856 tot 860 met de

betekenis van het woord BITCOIN

Geplaatst op: vrijdag 4 december 2015

Hackers viseren Griekse banken en vragen BITCOINs als losgeld

3 Griekse banken zijn getroffen door een groep hackers. Verschillende dagen lang terroriseerde de groep verschillende internettoepassingen van de banken. Als losgeld om te stoppen met hun activiteiten vroegen ze 20.000 BITCOINs per bank. Dit komt overeen met een eis van ongeveer €7 miljoen per bank.

De groep noemt zichzelf het ‘Armada Collectief’ en begon vorige week 3 banken te viseren in Griekenland. De eerste dag legde ze de websites van de banken plat, de tweede dag werd het betalingssysteem eventjes verstoord.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 4 december 2015

Enquete: Doelgroep onderzoek BITCOIN

Mijn naam is Iris Schuller, student media en entertainment management aan Hogeschool Inholland te Rotterdam. Momenteel ben ik bezig met afstuderen en mijn onderwerp is “De doelgroep van BITCOIN en de daarbij passende internetstrategie”. Om deze reden doe ik onderzoek naar wie de doelgroep van BITCOIN is en ga ik op zoek naar de passende internetstrategie voor deze groep. In dit kader zou ik je willen vragen de door mij samengestelde enquete in te vullen.

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: woensdag 2 december 2015

Goldman Sachs probeert patent te krijgen op bestaande crypto & blockchain-technologie

Goldman Sachs heeft een patentaanvraag ingediend voor SETLcoin. SETLcoin is een methode voor het cryptografisch afhandelen van effecten-transacties via blockchain technologie. Klinkt bekend?, ja precies wat nu dus ook al kan via bijvoorbeeld BITCOIN en Ripple maar dan met wat extra opties waar regeringen en banken van houden. Zoals bijvoorbeeld de optie om bepaalde soorten effecten of munten op het SETL netwerk te laten uitgeven & controleren door een centrale instantie zoals het ministerie van financien.

Banken en financiele instanties beginnen de kracht van de blockchain te erkennen, hier schreven we eerder al uitgebreid over in het artikel "Negen grote banken gaan aan de slag met de blockchain, maar waarom eigenlijk?"

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: woensdag 2 december 2015

Voegt deze centrale bank BITCOIN aan haar reserves toe?

De virtuele munt BITCOIN wordt alsmaar vaker aanvaard in de bankwereld. Zodanig zelfs dat we gisteren op de site van een centrale bank een rapport aantroffen dat de toevoeging van BITCOIN aan de valutareserves onderzoekt.

De virtuele munt BITCOIN wordt alsmaar vaker aanvaard in de bankwereld. Zodanig zelfs dat we gisteren op de site van een centrale bank een rapport aantroffen dat de toevoeging van BITCOIN aan de valutareserves onderzoekt.

Het gaat om de centrale bank van een klein eiland, maar het is desalniettemin groot nieuws. Een jaar geleden was het nog ondenkbaar dat een centrale bank nog maar zou overwegen BITCOINs als reserve aan te houden.

Nu heeft de centrale bank van Barbados blijkbaar een rapport besteld over de effecten van de opname van de cryptocurrency in zijn reserves.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 1 december 2015

The BITCOIN report #28: Wat zijn de nadelen van BITCOIN?

In deze aflevering van The BITCOIN Report bespreken wij een aantal nadelen van BITCOIN. We hebben het over het internet, beveiliging en de prijsschommelingen. Als jullie nog onderwerpen hebben waardoor jullie BITCOIN niet zouden gebruiken of aanbevelen, laat het even weten in de comments.

Lees verder op BitcoinSpot.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs