Nieuws / Artikelen met het woord

bitcoin

1345 artikelen gevonden. Artikel 871 tot 875
Bron: bitcoinweb.nl
Geplaatst: zaterdag 14 juni 2014

FBI veilt 12 miljoen euro aan BITCOINs

De US Marshals Service (USMS) heeft bekend gemaakt dat het de BITCOINs gerelateerd aan de digitale zwarte markt Silk Road gaat veilen. Het gaat hierbij om bijna 30.000 BITCOINs met een waarde van in totaal ongeveer 12 miljoen euro. De BITCOINs waren door de FBI in beslag genomen bij het onderzoek naar Silk Road.

Bron: emerce.nl
Geplaatst: zaterdag 14 juni 2014

‘Nederland is testmarkt voor BITCOIN

De grootste BITCOINgoeroes Erik Voorhees en Roger Ver, en de voormalige topman van Swedbank, hebben in totaal 600.000 dollar gestoken in het Zweedse BITCOIN-wisselkantoor Safello. Opgezet en geleid door de Nederlander Frank Schuil.

Ooit was hij rapper en stond Schuil met ‘Lief Liedje’ in de Nederlandse hiphoplijsten. Maar het was zijn startup Qubulus (indoor-gps-oplossingen) die hem naar het Zweedse Malmö bracht. Daar ontmoette Schuil ook zijn Zweedse vriendin, met wie hij zich in Stockholm vestigde. “Ik investeerde in aandelen en heb uit pure interesse eens BITCOINs gekocht”, zegt hij. “Naarmate ik er meer over las, realiseerde ik me dat dit de toekomst van internet was.” En dus besloot hij na een korte oriëntatie een speciaal op Europa gericht wisselkantoor uit de grond te stappen, ruim voordat het roemruchte Amerikaanse BITCOINbeurs Mt. Gox in de problemen kwam.

Bron: apparata.nl
Geplaatst: donderdag 12 juni 2014

Tiener verdient 100.000 dollar met BITCOIN

Met een slimme investering wist de 15 jarige Erik Finman ruim een ton te verdienen. Het geld gebruikte hij om een eigen bedrijf te starten.

Erik Finman kreeg in 2012 een cheque van zijn oma met een waarde van 1000 dollar. Hij investeerde dat in BITCOIN en anderhalf jaar later verkocht hij deze investering voor 100.000 dollar. Met het geld begon hij het bedrijf Botangle omdat hij niet blij was met het opleidingssysteem in Amerika.

[...]

Bron: bitcoinweb.nl
Geplaatst: donderdag 12 juni 2014

Google en Yahoo tonen BITCOINprijzen

De toegankelijkheid van data met betrekking tot de BITCOINprijs is vandaag verder toegenomen. Allereerst voegde Yahoo! BITCOIN toe in hun financiële overzichten. Later vandaag volgde ook Google met het tonen van de BITCOINkoers in hun overzicht van valuta.

Yahoo! toont naast de huidige prijs ook andere financiële data zoals de open- en sluitprijzen, de huidige vraag- en aanbodprijzen en de prijsranges voor verschillende tijdsperiode’s. Naast deze data toont Yahoo! ook nog een overzicht van BITCOIN-gerelateerd nieuws. Met de toevoeging van BITCOINprijzen aan het overzicht van Yahoo! Finance wordt een publiek bereikt van bijna 40 miljoen unieke bezoekers per maand.

Bron: Goud-Portal.nl
Geplaatst: maandag 9 juni 2014

Dit is waarom elke andere vorm dan ons huidige financieel systeem geen optie is

Een economie, welke draait op geleend geld, is veel beter in een bepaalde richting te sturen door een klein groepje politici of machthebbers. Met een dergelijk systeem kan het bankwezen in samenwerking met policiti grote projecten financieren zoals oorlogen, bouw van atoomwapens of satelieten maar ook winning van grondstoffen... Goud en BITCOINs zijn hier de grote vijanden...

[...]Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$