EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord bitcoin.
Artikel 871 tot 875 met de

betekenis van het woord BITCOIN

Geplaatst op: dinsdag 10 februari 2015

BITCOIN. De nachtmerrie van bankiers?

Wat is een BITCOIN? De elektronische valuta is nog maar een paar jaar in de omloop, maar heeft het financieel etablissement op haar grondvesten doen schudden. Hoewel het elektronische geld nog in de kinderschoenen staat, heeft het een pijlsnelle ontwikkeling ondergaan. Aanvankelijk werd de cryptovaluta alleen op kleine schaal gebruikt, maar tegenwoordig beginnen steeds meer grote bedrijven BITCOIN als betaalmiddel te accepteren. De opmars van BITCOIN is niet onopgemerkt gebleven. Verscheidene prominenten uit de financiële wereld hebben zich er al tegen uitgesproken. Waarom zien zij BITCOIN als een gevaar?

Lees verder op curiales.nl
Geplaatst op: dinsdag 10 februari 2015

Market Update (10 februari 2015)

Bezorgde Grieken kopen meer goud, China tegen Amerikaans plan om Oekraïne te bewapenen, opnieuw een BITCOIN beurs verdwenen, Citi voorziet einde van de OPEC bij deze olieprijs en Russische sancties kostten EU €21 miljard.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: maandag 9 februari 2015

Nederlands eerste BITCOINplatform is een feit!

CleverCoin. Zo heet Nederlands allereerste BITCOINbeurs. En, het platform is meteen een gedroomde partner wanneer je een betrouwbare plaats zoekt om in de virtuele munt te kunnen handelen.

Want, niet alleen krijgt het de zegen van Adam Draper van Boost VC maar wordt CleverCoin nog eens gesteund door Silicon Valley. Daar zien heel wat investeerders het potentieel van de handelsbeurs.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 5 februari 2015

Geen best jaar voor digitale valuta

Het wordt geen best jaar voor digitale valuta. Juniper Research vreest dat de waarde van BITCOIN en andere virtuele munten in elkaar zal klappen. Van 71 miljard dollar in 2014 tot 30 miljard dit jaar.

Het wordt geen best jaar voor digitale valuta. Juniper Research vreest dat de waarde van BITCOIN en andere virtuele munten in elkaar zal klappen. Van 71 miljard dollar in 2014 tot 30 miljard dit jaar.

Het vertrouwen is verdwenen na diverse schandalen zoals de roemruchte inbraak bij wisselkantoor Mt. Gox en de diefstal van virtuele munten bij BitStamp.

Begin 2014 zat er nog wel wat handel in valuta als Dogecoin, Litecoin en Auroracoin. Eind vorig jaar was daar weinig meer van over.

Lees verder op emerce.nl
Geplaatst op: maandag 2 februari 2015

'Dr. Doom' Roubini: 'Dit is wat pseudo-economen niet begrijpen over het monetaire versoepelingsbeleid'

Hyperinflatie, de instorting van de dollarkoers, recordhoge goudprijzen, het opgeven van fiat geld ten voordele van de BITCOIN... Het zijn allemaal voorbeelden van doemscenario’s ons aangereikt door pseudo-economen die amper een basiskennis van de economie hebben, schrijft Nouriel Roubini op Project Syndicate.

Lees verder op Express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs