Nieuws / Artikelen met het woord

bitcoin

1192 artikelen gevonden. Artikel 871 tot 875
Bron: HLN.be
Geplaatst: zaterdag 4 januari 2014

Nieuw online betaalmiddel haalt inspiratie bij Kanye

Coinye West wordt volgende week op 11 januari gelanceerd en zal op dezelfde manier werken als de bekende concurrent BITCOIN. Hoewel de makers van het nieuwe online betaalmiddel geen officiële banden hebben met Kanye West hopen ze wel op zijn erkenning. Dat meldt het Britse muziekblad NME.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 31 december 2013

BITCOIN heeft wel degelijk een waarde

Gisteren was er de post met de vraag of BITCOIN wel enige waarde heeft. De Amerikaanse dollar heeft waarde omdat je er in de Verenigde Staten belastingen mee kan betalen, goud heeft waarde omdat je er juwelen mee kan maken, grondstoffen hebben waarde omdat je ze kan gebruiken voor industriële toepassing. Maar hoe zit het met BITCOIN?

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 30 december 2013

Wie gelooft in BITCOIN, moet deze vraag eens beantwoorden

De bodemwaarde van goud kan je stellen als hetgeen er over blijft in de financiële wereld als al de rest faalt. De bodemwaarde van een Amerikaanse dollar ligt in het gebruik om er belastingen mee te kunnen betalen in de Verenigde Staten en het feit dat de Federal Reserve garant staat om dollars op te kopen en ze te vernietigen als de waarde ervan meer dan 2 % per jaar daalt.

Bron: bitcoinkoers.org
Geplaatst: vrijdag 27 december 2013

Koers BITCOIN volgt maanstand

Het lijkt er op dat de koers van de BITCOIN de maanstand volgt

Bron: emerce.nl
Geplaatst: vrijdag 27 december 2013

Het jaar van: BITCOIN

Geen fenomeen heeft dit jaar zoveel de aandacht getrokken als de virtuele munt BITCOIN. De koers steeg tot grote hoogten, maar leek net zo snel te verdampen als de handel in zeventiende eeuwse tulpenbollen.

De virtuele munt verdween afgelopen jaar nauwelijks uit het nieuws, maar dat kwam vooral door de opgwonden koers. Na de Cyprus-crisis kwam er een ware vlucht naar BITCOINs op gang. In januari kostte een BITCOIN ongeveer vijftien dollar. Op 11 april was dat al 179 dollar, wat de waarde in circulatie op twee miljard dollar bracht. Daarna was er geen houden meer aan. Heel even tipte de koers aan twaalfhonderd dollar.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$