EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
45
kliks
42
kliks
41
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
23
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord bitcoin.
Artikel 871 tot 875 met de

betekenis van het woord BITCOIN

Geplaatst op: zondag 8 november 2015

The BITCOIN report #26: Interview met Roger Ver

Deze week in The BITCOIN Report een exclusief interview met Roger Ver (BITCOIN Jezus) Roger heeft in vele BITCOIN startups geïnvesteerd, en zijn grootste passie is BITCOIN We praten over zijn website BITCOIN.com, alternatieve cryptocurrencies en waarom BITCOIN het beste alternatief is om uit het huidige geldsysteem te ontsnappen.

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: vrijdag 6 november 2015

Al meer dan $1 miljard investeringen in BITCOIN en blockchain technologie

De technologie achter BITCOIN is revolutionair en het gaat steeds meer mainstream. Al meer dan $1 miljard werd geïnvesteerd in BITCOIN gerelateerde technologie startups, vooral financiële instellingen omarmen de nieuwe technologie.

De technologie achter BITCOIN is revolutionair en het gaat steeds meer mainstream. Al meer dan $1 miljard werd geïnvesteerd in BITCOIN gerelateerde technologie startups, vooral financiële instellingen omarmen de nieuwe technologie.

American Express, Bain Capital, Deloitte, Goldman Sachs, MasterCard, New York Life Insurance Company, New York Stock Exchange, … het zijn maar een paar namen die de laatste tijd honderden miljoenen dollars investeerden in firma’s die werken met de technologie van BITCOIN.

De blockchain technologie veroorzaakt een nieuwe revolutie in het financiële landschap. Deze technologie kan transacties verifiëren over heel de wereld. Het heeft een perfecte registratie van transacties. Iedere paar minuten wordt een nieuwe block transacties geregistreerd boven op de oude waardoor transacties uit het verleden niet gewijzigd kunnen worden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 5 november 2015

BITCOIN wordt ’s werelds 6e grootste reservemunt

Het gaat weer hard met BITCOIN. Begin deze week noteerde de virtuele munt nog rond $300 en gisteren bereikte het een voorlopige piek van $485 waarna de prijs terugzakte tot $375. Maar er zit nog veel meer in want volgens een expert kan BITCOIN wel eens een van de grootste reservemunten ter wereld worden.

Magister Advisors, een Brits adviesbureau dat adviseert rond overnames en fusies in de technologiesector, voorspelt dat BITCOIN tegen 2030 de 6e grootste reservemunt ter wereld kan worden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 5 november 2015

Waarde van de BITCOIN explodeert dankzij Russisch piramidespel

De BITCOIN heeft de voorbije periode opnieuw een opmerkelijke opgang gekend. Op één maand tijd won de virtuele munt ongeveer 50 procent aan waarde te hebben gewonnen en de koers bereikte weer even een niveau van meer dan 500 dollar. Het is volgens waarnemers echter niet helemaal duidelijk waarom de BITCOIN plots weer een hoge koers kent.

Sommige waarnemers maken gewag van een hernieuwde interesse vanuit China en de Verenigde Staten, maar andere analisten waarschuwen voor een Russisch piramidespel waarvan vooral Chinese beleggers het slachtoffer zouden zijn geworden. Twee jaar geleden had de BITCOIN nog een waarde van ongeveer 1.100 euro.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: donderdag 5 november 2015

BITCOIN: 79 x doodverklaard maar opnieuw springlevend

BITCOIN werd de voorbije jaren al zo vaak doodverklaard, dat het onmogelijk is om de tel bij te houden.

BITCOIN werd de voorbije jaren al zo vaak doodverklaard, dat het onmogelijk is om de tel bij te houden.

Gelukkig heeft 99BITCOINs.com het voor ons gedaan.

Via de “BITCOIN Obituaries” werd bijgehouden hoe vaak de media sprak over het einde van de virtuele munt.

De teller staat inmiddels op 79 doodverklaringen.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs