EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord bitcoin.
Artikel 881 tot 885 met de

betekenis van het woord BITCOIN

Geplaatst op: woensdag 20 mei 2015

Beursbedrijf VS gaat waarde BITCOIN volgen

Het Amerikaanse beursbedrijf NYSE, uitbater van onder meer de effectenbeurs in New York, gaat de koers bijhouden van de virtuele munt BITCOIN ten opzichte van de dollar. Dat maakte het bedrijf dinsdag bekend.

Het Amerikaanse beursbedrijf NYSE, uitbater van onder meer de effectenbeurs in New York, gaat de koers bijhouden van de virtuele munt BITCOIN ten opzichte van de dollar. Dat maakte het bedrijf dinsdag bekend.

Volgens topman Thomas Farley van NYSE wordt het voor de klanten van het beursbedrijf steeds belangrijker om over een betrouwbare waardering van de BITCOIN te beschikken. Op basis daarvan kunnen zij bepalen of zij zaken doen in wat de bestuurder ,,een beleggingscategorie in opkomst” noemt.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: dinsdag 19 mei 2015

BITCOIN en goud samen op weg naar een cashless society

Er is een ware hype ontstaan rondom BITCOIN in combinatie met goud, waarschijnlijk door de vraag wat nu daadwerkelijk de onderliggende waarde is van BITCOINs.

Zo is er Serica – een bedrijf uit San Francisco – dat eerder bekend stond als DigitalTangible. Zij staan bekend als de pionier in de bitgoud markt. Zij lanceerden vorig jaar al als eerste een online goud / BITCOIN trading platform.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 18 mei 2015
Geplaatst op: vrijdag 15 mei 2015

Banken steeds meer geïnteresseerd in BITCOIN technologie

Een interessant gesprek met Nederlandse topinvesteerder Marc van der Chijs, mede-oprichter Tudou (Chineze Youtube) en nu partner bij Cross Pacific Capital, en met Moe Levin, oud-directeur Bitpay en organisator van Keynote 2015. Beiden bevestigen de steeds grotere interesse van banken in BITCOIN en de achterliggende blockchain technologie. Moe is adviseur bij ABN Amro en geeft een kijkje in de keuken. Marc zal einde van de maand een event met Richard Branson bijwonen waarin wordt gesproken over de mogelijkheden die de blockchain biedt om met name armere landen te helpen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 14 mei 2015

Eerste BITCOIN exchange onder toezicht

Een netwerk van digitaal geld op een systeem dat van niemand en iedereen is, dat door niemand gecontroleerd en gereguleerd wordt. Geen toezicht en onderzoekers naar fraudepraktijken komen telkens weer op een dood spoor terecht. Het lijkt allemaal geen goede basis voor een succesvol geldsysteem.

Toch doen de meest recente ontwikkelingen rondom BITCOIN deze negatieve denkbeelden langzaam maar zeker in rook opgaan. Zo investeerde Goldman Sachs onlangs miljoenen in een ‘online wallet service’ en gaat de Nasdaq het netwerk van BITCOIN gebruiken om transacties vast te leggen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs