Nieuws / Artikelen met het woord

bitcoin

1339 artikelen gevonden. Artikel 881 tot 885
Bron: emerce.nl
Geplaatst: donderdag 10 april 2014

Industriegroep wil nieuw symbool voor BITCOIN

Het bekende symbool voor de BITCOIN zou weleens kunnen verdwijnen. Sinds de geboorte van de BITCOIN is een aantal symbolen en logo’s gebruikt, maar geen van hen is een unicode.

Unicode is een internationale standaard voor de codering van binaire codes naar grafische tekens en symbolen, vergelijkbaar met de ASCII-standaard. De standaard voorziet alle tekens en symbolen van alle geschreven talen van een nummer.

Bron: deadvocatenwijzer.nl
Geplaatst: maandag 7 april 2014

Belastingaangifte voor BITCOINs? Hoe zit dat?

De Amerikaanse Internal Revenue Service (IRS) heeft geoordeeld dat BITCOINs in de VS geen valuta, maar bezit zijn,  meldde Nu.nl. Hierdoor zullen Amerikanen de waarde van de munt in dollars (op de datum waarop de BITCOINs zijn ontvangen) moeten aangeven. Bij ons is vandaag de laatste dag (tenzij je uitstel hebt aangevraagd) om je belastingaangifte te kunnen doen, dus: hoe zit dat bij ons?

Bron: emerce.nl
Geplaatst: maandag 7 april 2014

UBS vindt BITCOINs een klein beetje interessant

BITCOINs zijn weliswaar innovatief, maar niet beter dan de meeste bestaande alternatieven in het betalingsverkeer. Deze conclusie trekt de Zwitserse bank UBS in het eind maart gepubliceerde rapport BITCOINs and Banks. Betekent die conclusie dat de bank de digitale munteenheid al meteen bijzet in het museum van mislukte vernieuwingen? Toch niet. Althans, dat doet de ondertitel van het rapport ‘Problematische valuta, interessant betalingssysteem’ vermoeden.

Bron: parool.nl
Geplaatst: vrijdag 4 april 2014

De gulden is terug, als virtuele munt

De andere helft kan worden 'gemined' met een computer. Dat houdt simpel gezegd in dat de computer het geld genereert door berekeningen te maken. De E-Gulden is al op 30 maart in stilte gelanceerd, maar nu pas officieel geïntroduceerd omdat het inmiddels wordt geaccepteerd op verschillende markten.

De E-Gulden is net als bekendere cryptovaluta als BITCOIN en Dogecoin een virtuele munteenheid die niet door de overheid of door banken wordt beheerd. De introductie van de Nederlandse 'digivaluta' is begeleid en wordt ondersteund door Mr. Mark Teurlings van Teurlings en Ellens Advocaten.

Bron:
Geplaatst: dinsdag 1 april 2014

Energiebaas Arash Azami over onafhankelijkheid in energie en geld

Paul Buitink praat met Arash Aazami over zijn bedrijf Bas Nederland dat als eerste energiebedrijf wereldwijd BITCOIN accepteert. Paul en Arash gaan uitgebreid in op de voordelen van een vrije markt in energie en het financiële wezen om zo vrijheid en een betere wereld te krijgen.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$