EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
45
kliks
42
kliks
41
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
24
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord bitcoin.
Artikel 881 tot 885 met de

betekenis van het woord BITCOIN

Geplaatst op: dinsdag 3 november 2015

BITCOIN koers passeert de 300 euro grens. Is het tij gekeerd?

Vandaag ging de BITCOIN-koers door de 300 euro grens heen, hiermee werd het tot nu toe hoogste prijs nivo bereikt van 2015. Het is waarschijnlijk toeval maar na de tegenlicht-special "Het BITCOIN evangelie" van zondagavond leek de koers een eindspurt te maken en brak deze door de 300 euro. Koersstijgingen zijn altijd lastig te voorspellen en uit te leggen. Toch kan ik het niet laten om een poging wagen om te kijken waar de recente rally vandaan komt en of de top onderhand bereikt is?

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: maandag 2 november 2015

Tegenlicht: Het BITCOIN evangelie

Wat als wij zonder banken zelf geld zouden kunnen creëren? Geld dat niet te vervalsen is, in waarde niet áf- maar juist toeneemt en zonder transactiekosten wereldwijd kan worden verstuurd. Het bestaat en wordt door sommigen ook wel gezien als de digitale versie van goud: BITCOIN

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: vrijdag 30 oktober 2015

Zondag 1 Nov - Vpro Tegenlicht: Het BITCOIN-evangelie

Geld ontvangen via je tv? In VPRO's Tegenlicht worden nieuwe ideeën en trends binnen de wereld van politiek, economie, sociologie en wetenschap onderzocht. In dat kader ontkomen ze er bijna niet aan om aandacht te gaan besteden aan BITCOIN en de Blockchain. En dat gaat ze dan ook doen, aankomende zondag 1 nov om 21:05, in de aflevering "Het BITCOIN evangelie". Leuk detail is dat je tijdens de aflevering ook nog eens 0.4 BITCOIN kan winnen, dus block zondagavond maar vast in je agenda.

Hadden we het u al verteld? BITCOIN is nogal revolutionair. Zo kan je namelijk binnen een mum van tijd geld sturen en ontvangen van en naar elke plek op de wereld. Het enige wat je ervoor nodig hebt is een qrcode. Leuk onderdeel van de aflevering is dus dat BITCOIN-guru Roger Ver een zogenaamde private key zal tonen. Deze private key kan je dan weer scannen met je mobiele telefoon om daarmee toegang te krijgen tot 0.4 BITCOIN. Je moet uiteraard wel snel wezen want er zitten waarschijnlijk nog een paar duizend mensen te wachten om precies hetzelfde te doen! Heb je geen idee hoe je uberhaupt een private key moet scannen om in te wisselen voor BITCOINs? kijk dan deze video van The BITCOIN Report waarin Dennis Binnekade uitlegt hoe dit in zijn werk gaat.

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: donderdag 29 oktober 2015

Europa ontziet BITCOINs

Het Europees Hof voor Justitie heeft zich uitgesproken over de virtuele munt BITCOIN. Er komt geen belastingheffing op transacties met BITCOIN, aldus het ECJ. Er gingen in de vorige maanden steeds meer stemmen op om BITCOIN te onderwerpen aan een BTW-heffing.

De discussie draait rond de definitie van de BITCOIN zelf. Gaat het hier om een munt (currency), of om een massaproduct (commodity). De definitie die – de rechters bij het Europees Hof – hanteren, maakt een groter verschil uit dan men op het eerste gezicht zou denken.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 29 oktober 2015

BITCOIN lijkt niet af te stoppen

De voorbije weken is er geen houden aan de BITCOIN. De virtuele munt is sinds begin oktober met ruim 20% gestegen tot boven de 300 dollar. Het was van juli 2015 geleden dat de BITCOIN dit niveau wist te bereiken.

De BITCOIN beweegt al sinds begin 2015 tussen de 200 en 300 dollar en telkens de ondergrens in zicht komt, treden kopers op de voorgrond en telkens de bovengrens van dit kanaal wordt bereikt, halen verkopers de bovenhand. Dit scenario lijkt zich weer te gaan afspelen. Op nauwelijks twee weken tijd veerde de virtuele munt onder stevige volumes (groene candles in grafiek) op van 250 dollar tot 300 dollar. Op woensdag 28 oktober tikte de prijs zelfs even 308 dollar aan. Maar daarna droogde het aantal geïnteresseerde kopers op en kwamen er winstnemingen op gang. Maar die duurden niet lang want op donderdag 29 oktober zette de BITCOIN zijn opmars verder. De vraag is nu of de bovengrens van het kanaal wederom als weerstand zal optreden?

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs