Nieuws / Artikelen met het woord

bitcoin

1192 artikelen gevonden. Artikel 881 tot 885
Bron: bitcoinspot.nl
Geplaatst: maandag 23 december 2013

Grote bedrijven snuffelen aan BITCOIN

De afgelopen periode zijn er enkele grote toonaangevende bedrijven naar buiten gekomen wat betreft BITCOIN. Heineken, ABN Amro en Anderzorg zijn hier enkele voorbeelden van. Het geeft aan dat deze bedrijven met de toekomst bezig zijn, ook op het gebied van betalingsmogelijkheden. Naast deze berichtgeving van Nederlandse bedrijven biedt de Belgische telecomprovider Mobile Vikings de mogelijkheid beltegoed op te waarderen met BITCOIN.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: zondag 22 december 2013

Professor schiet uit de bocht over BITCOIN

Sylvester Eijffinger is een hoogleraar “financiële economie” en schreef recentelijk 2 artikelen over BITCOIN in de Metro, de grootste gratis krant van Nederland. Van iemand van zijn positie mag je verwachten dat hij zorgvuldig te werk gaat als hij een nieuw verschijnsel als BITCOIN beoordeelt. Veel Nederlanders horen sterk tegenstrijdige verhalen over BITCOIN. Het zou aan de ene kant gaan om een piramidespel, met witwassen, fraude en drugs als enige gebruikstoepassingen. Aan de andere kant worden door ander mensen de bijna kosteloze transacties wereldwijd geroemd die door de digitale valuta mogelijk worden gemaakt. ...

Bron: bitcoinkoers.org
Geplaatst: vrijdag 20 december 2013

Worldcoin (concurrent van BITCOIN) heeft grootste plannen..

Consumenten kunnen een worldcoin direct aankopen en verkopen. Daarmee zou het de eerste alternatieve coin (naast BITCOIN) zijn die direct verhandelbaar is. Quote: “the first Altcoin to sell directly to the public without having to first purchase BITCOIN.”

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 20 december 2013

Volgt BITCOIN het klassieke bubbel-model?

De bubbel BITCOIN haters staan tegenwoordig lijnrecht tegenover de BITCOIN grensverleggende technologie believers. Het patroon van de BITCOINprijs lijkt echter op een klassiek bubbel-model, aldus Jesse Colombo. Nadat de prijs maal 6 ging op enkele weken tijd en maal 90 op een jaar tijd, is de prijs ondertussen gehalveerd. Is de bubbel uiteen gespat?

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 19 december 2013

Krijgt China nog spijt voor zijn ban op BITCOINs?

China heeft duidelijk een haatliefde verhouding met BITCOIN. China wil duidelijk de controle bewaren over zijn financieel systeem. Via BITCOIN kwamen de Chinezen in de mogelijkheid om kapitaal tussen de mazen van het net uit China te krijgen. China kon dan ook niet anders dan maatregelen nemen tegen de opmars van BITCOIN. Maar daar kan het later mogelijk nog spijt van krijgen zegtLive koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$