Nieuws / Artikelen met het woord

bitcoin

1332 artikelen gevonden. Artikel 886 tot 890
Bron: bitcoinweb.nl
Geplaatst: donderdag 20 maart 2014

BITCOIN boulevard geopend in Den Haag

Vandaag is de zogenaamde BITCOIN Boulevard in Den Haag officieel van start gegaan. Om 17:57, het begin van de astronomische lente, rekende de nachtburgemeester van Den Haag, René Bom, de eerste consumptie aan de boulevard af. De BITCOIN boulevard is gelegen aan de Wereldgracht, ook wel bekend als de Avenue Culinaire.

Aan de BITCOIN boulevard bieden tien horecagelegenheden de mogelijkheid om je rekening te betalen met BITCOINs. Peter Klasen, woordvoerder van BITCOIN Boulevard: “Met een smartphone, voorzien van de juiste app of een online wallet kan iedereen betalen. Wel eerst wat BITCOIN kopen natuurlijk.” Dit kan onder andere bij het restaurant Eten bij Werelds, een van de tien deelnemende horecagelegenheden. In dit restaurant is een BITCOIN-automaat geplaatst waar bezoekers op eenvoudige wijze BITCOINs kunnen kopen.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: woensdag 19 maart 2014

Dutch Gold & Silver Event 2014

Op zaterdag 29 maart vindt in ‘t Veerhuis te Nieuwegein het Goud & Zilver Event 2014 plaats. Een viertal zeer boeiende presentaties vormen de hoofdmoot van dit event. Internationaal bekende sprekers zullen spreken over goud, geld, zilver, BITCOIN en de economie.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 17 maart 2014

Buffett: “BITCOIN in een luchtkasteel”

Warren Buffett is een value belegger, dat weet iedereen. Het hoeft dan ook niet te verbazen dat Buffett BITCOIN een luchtkasteel noemt, want hij koopt enkel wat hij kent en snapt. Technologie is nooit Buffett’s specialiteit geweest.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: maandag 17 maart 2014

BITCOIN een monetair Nirwana ?

Mocht u nog niet weten wat BITCOIN is, kijk dan maar eens rond op het internet en daar zult u genoeg informatie vinden. In het kort komt het erop neer dat BITCOIN in het leven is geroepen als een ‘medium of exchange’ (uitruilmiddel), zonder dat er een Centrale Bank of andere uitgevende bank aan te pas komt. Verder zouden BITCOIN transacties privé, d.w.z. anoniem moeten zijn. En wat heel opmerkelijk is, is dat BITCOINs niet echt fysiek bestaan; zij bestaan alleen in de computersoftware als een soort van virtuele realiteit. Het algemene idee erachter is dat BITCOINs worden gemijnd – een heel interessante benaming – door middel van het oplossen van een toenemend moeilijker op te lossen wiskundige formule. Dat betekent dat het steeds moeilijker wordt nieuwe BITCOINs aan het totaal uitstaande aantal toe te voegen. Voor computerfanaten een interessant probleem.

Bron: bitcoinweb.nl
Geplaatst: zaterdag 15 maart 2014

MoneyBird over BITCOIN

In de serie “Kennismaken met…” krijgen bedrijven die iets met BITCOIN doen de kans om zichzelf te presenteren aan de lezers van BITCOINWeb. Deze keer is het de beurt aan MoneyBird, een bedrijf gespecialiseerd in financiële software voor ZZPérs en MKBérs. Joost Diepenmaat, co-founder van Moneybird, legt uit hoe zij de administratie met betrekking tot het versturen en ontvangen van facturen in BTC vereenvoudigen.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$