EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord bitcoin.
Artikel 886 tot 890 met de

betekenis van het woord BITCOIN

Geplaatst op: donderdag 14 mei 2015

BitGold stijgt met 200% op dag van opening

BitGold Inc. (XAU) – een financiële dienstverlener die de voordelen van BITCOIN en goud integreert in zijn bedrijfsopzet – kende gisteren haar eerste handelsdag op de Canadese beurs de TSX Venture Exchange. En wat voor een handelsdag, aandelen gingen 200% hoger.

Oprichters zijn Sebag en voormalig Goldman Sachs medewerker Crumb. BitGold wordt gesteund door George Soros, Sprott Inc en andere grote namen in de financieringswereld. Het bedrijf kent een huidige waardering van rond de $50 miljoen en het bedrijf wilt later dit jaar ook in Azië de beurs op.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 14 mei 2015

Wall Street gaat met BITCOIN aan de slag, niet alleen met de Blockchain

Het kwam de afgelopen dagen in het nieuws dat de Nasdaq zich ook bezig gaat houden met de blockchain. De blockchain, het digitale, decentrale kasboek waar BITCOIN gebruik van maakt, is de laatste tijd "hot" en menig financiele instantie lijkt ermee te flirten. Ook de pers stapt graag op dit treintje onder de slogan "we zijn niet enthousiast over BITCOIN maar wel over de blockchain". Maar kan BITCOIN zonder de blockchain en vice versa?

Eerst maar even een stapje terug, want wat is de blockchain ook alweer? De blockchain is eigenlijk simpel gezegd een digitaal kasboek waar iedereen in kan kijken en waar alleen data aan toegevoegd kan worden. Het is dus openbaar en permanent. Dit kasboek bevat transacties en elke transactie heeft een zender & ontvanger en een ingaand & uitgaand bedrag. Deze bedragen worden genoteerd in BITCOINs of fracties daarvan en het uitgaande bedrag moet altijd kleiner zijn dan het inkomende. Je kan dus nooit meer uitgeven dan je binnen hebt gekregen.

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: dinsdag 12 mei 2015

Nieuwe ministaat en belastingparadijs met BITCOIN als munteenheid nu al enorm populair

De plannen van een groep Tsjechen, Zwitsers, Denen en anderen om op een stuk bos van 7 vierkante kilometer tussen de Kroatische en Servische grens een belastingparadijs op te richten worden in Zagreb en Belgrado van dichtbij gevolgd. [...]

De plannen van een groep Tsjechen, Zwitsers, Denen en anderen om op een stuk bos van 7 vierkante kilometer tussen de Kroatische en Servische grens een belastingparadijs op te richten worden in Zagreb en Belgrado van dichtbij gevolgd. [...]

Op 13 april riep de 31-jarige Tsjechische politicus Vit Jedlicka een nieuwe staat uit op een stukje land dat iets groter is dan het Vaticaan, maar had nooit gehoopt dat zijn project zo'n grote, wereldwijde impact zou hebben. [...]

Liberland wil een kleine vrijstaat zijn in het midden van Europa, langs de rivier Donau, die wil experimenteren met de oprichting van een samenleving, met een op vrijwillige bijdragen gebaseerd belastingsysteem waar de BITCOIN als munteenheid zal worden gebruikt, zegt Niklas Nikolajsen, CEO van BITCOIN Suisse AG. Op 23 april werd op de website van Liberland een voorlopige grondwet gepubliceerd. Specialisten zien daarin een kopie van de Zwitserse constitutie. [... ...]

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: dinsdag 12 mei 2015

Nasdaq kiest BITCOIN netwerk voor afwikkelen transacties

Nasdaq OMX Group Inc. gaat de technologie van BITCOIN, de zogeheten blockchain, gebruiken voor het afwikkelen van transacties in de ‘Nasdaq Private Market’, een markt die begin 2014 van start gegaan is om particuliere bedrijven zoals de bekende muziekdienst Shazam of de berichtenservice Tango en investeerders wereldwijd samen te brengen.

Het zal voorlopig om een proefperiode gaan waarbij transacties worden vastgelegd in blockchain, het onaantastbare BITCOIN netwerk.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 8 mei 2015

De week van BITCOIN #73: Jeffrey Tucker over zijn liefde voor BITCOIN en hoe p2p technologie ons gaat bevrijden

In deze aflevering van de week van BITCOIN is anarchist, duizendpoot en BITCOIN evangelist Jeffrey Tucker te gast. Er wordt gepraat over Anarchie, BITCOIN en over hoe peer to peer technologie ons gaat bevrijden van de overheid. Een half uurtje is zoals gewoonlijk weer veels te kort. ondergetekende was ditmaal de co-host.

Lees verder op BitcoinSpot.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs