Nieuws / Artikelen met het woord

bitcoin

1192 artikelen gevonden. Artikel 891 tot 895
Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 18 december 2013

BITCOIN crasht!!

Gisteren verscherpte het US Treasury's Financial Crimes Enforcement Network nog zijn greep op BITCOIN, vandaag doet China er nog een schep bovenop. BTCChina is naar volume het grootste platform voor BITCOINs ter wereld. BTCChina wordt nu weerhouden om toe te laten Chinese Yuan te storten op de BITCOIN-rekening. Dit zorgt voor een halvering van de BITCOIN-prijs op enkele dagen tijd, zo staat op Zerohedge...

Bron: z24.nl
Geplaatst: woensdag 18 december 2013

BITCOIN crasht opnieuw na verbod Chinese overheid

De koers van de BITCOIN heeft een stevige knauw gekregen nadat de Chinese overheid de handel in de virtuele munteenheid aan banden heeft gelegd.

Betalingen aan handelsplatformen in ruil voor BITCOINs zijn vanaf nu in China verboden, meldt de Britse krant Financial Times woensdag.

De krant baseert zich op uitspraken van het hoofd van BTCChina, ‘s werelds grootste handelsplatform voor de BITCOIN, Bobby Lee. Hij stelde dat de instantie die betalingen van klanten aan BTCChina afhandelt het niet langer toestaat dat mensen geld overmaken naar de rekening van het handelsplatform.

Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 18 december 2013

Waarde BITCOIN in vrije val

De waarde van de virtuele munt BITCOIN is sinds eind november met 65 procent gezakt. De BITCOIN werd vandaag op BTC China, het belangrijkste ruilplatform van het land, verhandeld tegen een prijs van 2.551 yuan (circa 305 euro). Op 30 november, op het hoogtepunt, was de BITCOIN 7.588,88 yuan (meer dan 900 euro) waard.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 18 december 2013

RIchard Russell over goud, inflatie en China

Richard Russel, de ‘Godfarther of news letters‘ heeft in aanloop naar 2014 nog heel wat te melden over onder andere goud, China, BITCOINs, inflatie en defaults. Een must read wat ons betreft.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 17 december 2013

Of je nu wil of niet, BITCOIN is er en zal er ook blijven

Zelden waren voor- en tegenstanders over een bepaalde munt zo verdeeld. De ene voorspelt een prachtige toekomst voor BITCOINs - de andere voorspelt een ware martelgang voor BITCOINs. Zoals met alles, ligt de waarheid vermoedelijk in het midden. Of we het nu leuk vinden of niet, BITCOIN is er en zal meer dan waarschijnlijk blijven.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$