EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
45
kliks
42
kliks
41
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
23
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord bitcoin.
Artikel 891 tot 895 met de

betekenis van het woord BITCOIN

Geplaatst op: vrijdag 16 oktober 2015

Je Paypal rekening aanvullen met BITCOIN via Coinimal

Vanaf nu kan je een paypal account aanvullen met BITCOIN via Coinimal. Volgens het Oostenrijkse bedrijf heeft Paypal zijn voorwaarden aangepast waardoor het nu mogelijk is om BITCOINs te kopen en verkopen met paypal. Paypal levert echter geen kopersbescherming wat het wel doet bij fysieke goederen. Volgens coinimal rekenen ze geen kosten voor het aanvullen van je paypal account met BITCOINs. Bij Paypal echter blijft er flink wat aan de strijkstok hangen.

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: donderdag 15 oktober 2015

The BITCOIN report #22: Top 5 voordelen van BITCOIN

Deze week in The BITCOIN Report de top 5 voordelen van BITCOIN. Er zijn natuurlijk veel voordelen aan BITCOIN, maar deze week gaan we wat dieper in op het beste wat BITCOIN te bieden heeft. Als je nog andere voorbeelden kunt noemen, zet ze even in de comments.

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: dinsdag 6 oktober 2015

De belofte van de Blockchain: de techniek achter BITCOIN

Wij van BITCOINspot.nl zijn, zoals je ondertussen misschien wel weet, erg enthousiast over de Blockchain en gelukkig zijn we daarin niet alleen. Ook Peter de Ruiter is al enige tijd gefascineerd door de blockchain-technologie die de financiële sector zeer ingrijpend kan veranderen. Hij vraagt zich onder andere af in hoeverre Nederlandse banken er mee bezig zijn. Hij heeft hierover een artikel geschreven op Follow the money, het artikel kan je hier vinden.

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: maandag 5 oktober 2015

The BITCOIN report #21: Terugblik Reinvent.Money 2015

Deze week een terugblik op het Reinvent Money congres welke op 26 September is gehouden in Rotterdam. We spreken over Andreas Antonopoulos en de geschiedenis van het geld, Joris Luyendijk over zijn boek "Dit kan niet waar zijn" en geven een algemeen beeld over dit evenement. 

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: vrijdag 2 oktober 2015

Knab bank directeur bevestigt dat geld op bank niet van klant is

Voor Cafe Weltschmerz interviewt Paul Buitink de directeur van Knab Bank, René Frijters, over onder meer privacy, BITCOIN, de opkomst van Silicon Valley. Ook praten ze over het feit dat het geld op de bank niet van de klant is, en of we Griekse toestanden kunnen verwachten in Nederland.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs