EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord bitcoin.
Artikel 91 tot 95 met de

betekenis van het woord BITCOIN

Geplaatst op: donderdag 26 april 2018

De 17 miljoenste BITCOIN werd gemijnd

Voor het eerst sinds midden 2016 bereikt BITCOIN een nieuwe mijlpaal wat het aantal gemijnde BITCOINs betreft. Er kunnen maximaal 21 miljoen BITCOINs gemijnd worden en vandaag werd de 17 miljoenste BITCOIN gemijnd. Dit heeft zo zijn gevolgen voor de toekomst van de cryptomunt.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 25 april 2018

Ex-CEO PayPal: "BITCOIN is de grootste oplichterij in de geschiedenis"

Economie Voormalig CEO van PayPal, Bill Harris, schuwt de straffe taal niet in een opiniestuk op Recode over BITCOINs. Hij noemt de cryptomunt onomwonden "de grootste zwendel in de geschiedenis" en een "kolossaal pump-and-dump-systeem, zoals de wereld er nog nooit een heeft gezien".

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 24 april 2018

4 redenen waarom dit het jaar van BITCOIN Cash kan worden

Terwijl de cryptomarkt weer aantrekt, neemt niet BITCOIN maar vooral BITCOIN Cash een voortrekkersrol. Sinds het dieptepunt van 2018 staat BITCOIN Cash al 150% hoger en steeg de marktwaarde meer dan $16 miljard. 2018 kan dan ook wel eens het jaar van BITCOIN Cash worden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 24 april 2018

De EU wil cryptocurrencies exchanges en wallet providers verder reguleren.

De EU wil cryptocurrency exchanges en wallet providers verder reguleren. Korte herinnering: BITCOIN kan je niet reguleren, het is een protocol dat draait op het internet. Dat gezegd hebbende zijn er voor Europa wel andere manieren om te proberen crypto meer aan banden te leggen. Ze richten hun pijlen dus weer op de op- en afritten van crypto, de exchanges. Deze zullen gebruikers beter en meer moeten gaan verifieren. De EU geeft aan dat dit gedaan wordt om geld-witwassen financiering van terrorisme en belastingontduiking beter te kunnen bestrijden.

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: dinsdag 24 april 2018

BITCOIN is zoals industriële revolutie, maar dan groter”

BITCOIN en blockchain hebben al heel wat teweeg gebracht binnen ons traditioneel financieel systeem. Het is een ware revolutie zou je kunnen zeggen. Dat vindt ook Tim Draper, een Amerikaanse durfkapitaalinvesteerder. Sterker nog, hij beweert dat deze nieuwe financiële ontwikkeling groter is dan de uitvinding van het internet en de industriële revolutie.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs