EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
35
kliks
31
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
27
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord bitcoin.
Artikel 91 tot 95 met de

betekenis van het woord BITCOIN

Geplaatst op: woensdag 18 juli 2018

Koers BITCOIN komt weer boven de 7.500 dollar uit

De digitale munt BITCOIN stond woensdag voor het eerst in een maand tijd boven de 7500 dollar. Ook andere bekende cryptovaluta's als ripple, ethereum and litecoin vonden de weg naar boven.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 18 juli 2018

Mastercard ziet mogelijkheden in digitale valuta’s

Blockchain en crypto sijpelen graduaal door in de traditionele systemen, kijk maar naar Mastercard. Ze hebben een patent gewonnen waarmee het ‘fractionele reserves van blockchain-valuta’ kan beheren. Dat betekent dat consumenten wellicht ooit de mogelijkheid zullen hebben om hun aankopen op hun creditcards op te laden met bv. BITCOIN als valuta. 

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 18 juli 2018

HyperBITCOINization: 100 miljoen dollar voor 1 BITCOIN

De vooraanstaande cryptocurrency filosoof Daniel Krawisz is ervan overtuigd dat in het jaar 2030 één BITCOIN (BTC) maar liefst 100 miljoen dollar waard zal zijn. Het fenomeen van dominantie van BITCOIN over alle andere munten ter wereld heet HyperBITCOINization (BITCOIN-Induced Demonetization). Dit is waarin hij heilig gelooft. In 2014 schreef hij er al een goed artikel over. Krawisz dus een groot fan van BITCOIN en wordt wel de ‘BITCOIN Keizer’ genoemd. Hij is tevens mede-oprichter van het Nakamoto Institute. Hieronder een interview met hem. Filosoof of fantast? Is zijn voorspelling het zoveelste natte-vinger-werk of heeft hij toch een aantal valabele argumenten?

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 16 juli 2018

BITCOIN en co plots vijf procent meer waard door geruchten rond BlackRock

Cryptomunten als BITCOIN, ripple en ethereum wonnen vandaag meer dan 5 procent aan waarde op de verschillende handelsplatformen. Reden voor de opleving was de vermeende interesse van ’s werelds grootste vermogensbeheerder BlackRock in digitale valuta.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 16 juli 2018

TenX topman blijft ‘redelijk zeker’ dat BITCOIN dit jaar $60.000 haalt

De grootste cryptomunt ter wereld blijft in een neerwaartse trend sinds de piek van bijna $20.000 eind vorig jaar. Op dat moment voorspelde medeoprichter van TenX, Julian Hosp, dat BITCOIN in 2018 zowel $5.000 als $60.000 zou zien. Het eerste niveau hebben we zo goed als zeker gezien, maar komt het tweede deel van zijn voorspelling ook uit?

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs