EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
15
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord bitcoin.
Artikel 96 tot 100 met de

betekenis van het woord BITCOIN

Geplaatst op: zaterdag 16 juni 2018

Goed nieuws voor BITCOIN en Ethereum: het zijn geen effecten

William Hinman van de Amerikaanse Security and Exchange Commission heeft wat meer duidelijkheid verschaft over de identiteit van cryptomunten. Volgens Hinman zijn BITCOIN en Ethereum geen effecten. Andere cryptomunten kunnen dat wel zijn. Cryptomunten die aanzien worden als effecten, zullen onderworpen worden aan veel strengere regels.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 14 juni 2018

AFM twijfelt aan kwaliteit bij crypto-ondernemingen

De Autoriteit Financiële Markten (AFM) heeft ernstige twijfels of beheerders van beleggingsinstellingen in cryptomunten wel allemaal kunnen voldoen aan de vergunningeisen. 

Volgens de toezichthouder is er de laatste tijd veel interesse bij bedrijven om iets met crypto's als de BITCOIN te gaan doen, maar weten ondernemers vaak niet waar ze aan beginnen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 14 juni 2018

Tot hoe ver kan de BITCOIN dalen?

Voor het eerst sinds relatief lange tijd werd de BITCOIN weer eens geconfronteerd met de nodige paniekbewegingen. Zondagavond was het raak toen bekend werd dat het Zuid-Koreaanse cryptoplatform (Coinrail) getroffen was door een hack. Als gevolg daarvan duikelde de BITCOIN onder de grens van 7.000 dollar. Moeten we vrezen voor een diepere daling?

Het jaar 2018 is voorlopig nog niet bepaald een gelukkig jaar voor de cryptobeleggers. Sinds het begin van dit jaar staan de koersen van de grootste cryptomunten al onder druk en de afgelopen dagen is die situatie alleen maar verder verslechterd. Steeds meer beleggers raken zich bewust van de risico’s die er gepaard gaan met een belegging in cryptocurrencies.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 11 juni 2018

Koers BITCOIN daalt flink na hack in Zuid-Korea

De koers van de digitale munt BITCOIN is scherp gedaald na een hack bij een handelsplatform voor cryptomunten in Zuid-Korea, genaamd Coinrail. Ook andere digitale valuta's zoals ethereum en ripple leverden flink aan waarde in.

De koers van de BITCOIN zakte met wel 12 procent tot circa 6800 dollar, de sterkste duikeling sinds medio maart. Dit jaar is de waarde van dit BITCOIN al met meer dan 50 procent gezakt. In december bereikte de koers van de BITCOIN nog een piek van 20.000 dollar.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zondag 10 juni 2018

Zal de BITCOIN ooit nog herstellen? Want vroege investeerders hebben optimaal geprofiteerd van de cryptohype

Amper een jaar geleden was de BITCOIN nog iets voor niche-investeerders, maar ondertussen heeft de virtuele munt een extreem hobbelig parcours afgelegd. Na een recordhoogte van meer dan 20.000 dollar in januari zakte de BITCOIN terug naar ongeveer 7.000 dollar. Wie heeft optimaal kunnen profiteren? Wie is het grootste slachtoffer? En vooral: zal de BITCOIN ooit nog herstellen?

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs