EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
67
kliks
35
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord bitcoin.
Artikel 96 tot 100
Geplaatst op: donderdag 1 februari 2018

BITCOIN koers blijft dalen ondanks ontkenning cryptocurrency verbod in Zuid Korea.

BITCOIN koers blijft dalen ondanks ontkenning cryptocurrency verbod in Zuid Korea. In zuid Korea rommelt het al een tijdje. Berichten over een mogelijk verbod op BITCOIN zorgden de laatste tijd voor veel ophef. De berichten hadden ook een negatief effect op de koersen ook al werden deze berichten later weer ontkracht. De zuid Koreaanse minister van Financien heeft nu nogmaals bevestigd dat er geen crypto-verbod zal komen Er zullen wel regels ingevoerd gaan worden tegen anoniem handelen om de cryptokoorts in de hand proberen te houden.

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: donderdag 1 februari 2018

Minister Hoekstra onderzoekt wenselijkheid Nederlands verbod op BITCOIN

Minister Wopke Hoekstra (Financiën) wil over een paar weken duidelijk maken of een verbod van de BITCOIN wenselijk en mogelijk is.

Minister Wopke Hoekstra (Financiën) wil over een paar weken duidelijk maken of een verbod van de BITCOIN wenselijk en mogelijk is.

Diverse partijen in de Tweede Kamer dringen aan op regulering van cryptomunten en andere, soms omstreden, financiële producten.

Volgens de bewindsman gaan ''onze gezamenlijke gedachten'' in de richting dat het wenselijk is, maar dat vraagt om een toets. Dat geldt ook voor de mogelijkheid van een verbod, zei de minister. Hij hoopt de Kamer binnen enkele weken te kunnen informeren.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 31 januari 2018

Cryptovaluta's dalen na onderzoek autoriteiten VS

Digitale munten kregen in de nacht van dinsdag op woensdag weer een tik. Daarbij zakte de BITCOIN korte tijd weer onder de symbolische grens van 10.000 dollar.

Handelaren reageerden op berichten dat cryptobeurs Bitfinex en het bedrijf Tether door de Amerikaanse overheid onderzocht worden.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 30 januari 2018

Tijdbom onder BITCOIN: deze cryptomunt kan BITCOIN met 80 procent doen crashen

Experts waarschuwen investeerders voor de cryptomunt Tether, die de BITCOINprijs artificieel hoog zou houden. Mocht deze tikkende tijdbom afgaan, dan zou BITCOIN tot wel 80 procent in waarde dalen. En ook andere cryptomunten zouden zware klappen kunnen krijgen.

Tether is een cryptomunt van tradingbedrijf Bitfinex. De munt werd gecreëerd om stabiel te blijven en gelijk te lopen met de dollar. Eén tether is dus altijd ongeveer één geïnvesteerde dollar waard. Maar een blogger gooit nu de knuppel in het hoenderhok. Volgens hem maakt Bitfinex gewoon tethers bij naar believen en loopt tether dus helemaal niet gelijk met de dollar.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 30 januari 2018

Europa wil beter zicht op BITCOINbezitter

Instellingen die cryptovaluta zoals BITCOINs omzetten in bijvoorbeeld euro's en dollars moeten in de toekomst kunnen garanderen dat bij de transactie geen sprake is van witwassen.

Lees verder op nu.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs