EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord bitcoin.
Artikel 96 tot 100 met de

betekenis van het woord BITCOIN

Geplaatst op: donderdag 13 september 2018

100.000 Nederlanders minder in cryptomunten

In het laatste halfjaar hebben zo'n 100.000 Nederlanders afscheid genomen van hun cryptomunten, volgens onderzoeksbureau Kantar NPS. Ongeveer 480.000 Nederlanders bezitten nu nog virtuele munten. 

Volgens het bureau is de daling te wijten aan de dalende koersen. Toen de BITCOIN en andere munten vorig jaar in korte tijd veel meer waard werden, trok dat beleggers aan.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 13 september 2018

BITCOIN in 2018 lijkt veel op BITCOIN in 2015 … en dat is goed nieuws

De prijs van BITCOIN in 2018 is op zijn minst gezegd zwak te noemen. ’s Werelds grootste cryptomunt piekte in december 2017 nog rond $20.000 maar zit al maanden in een stevig verval. De daling van 2018 kan je voor een groot deel vergelijken met de daling van 2015. En dat is goed nieuws.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 13 september 2018

Cryptocrash > dot-com bubble

Nog geen jaar geleden scheerde crypto hoge toppen maar vandaag de dag blijft er niet veel meer van over. Sinds deze week is de crash groter dan de internetzeepbel die barstte in het jaar 2000. De cryptomarkt noteert immers al 80 procent onder zijn hoogtepunt begin dit jaar.

Eén BITCOIN aan 20.000 dollar per stuk, waar is de tijd. Dat was minder dan een jaar geleden, toen heerste er een ongelofelijke hype op de cryptomarkt, iedereen wou digitale munten waardoor de prijzen de pan uit swingden. Vandaag ziet dat plaatje er echter anders uit, de interesse in digitale munten zit momenteel op een laag pitje en dat vertaalt zich in een forse waardedaling van de markt.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 12 september 2018

Walmart verkoopt BITCOINs voor 1 dollar

’s werelds grootste fysieke retailer, het Amerikaanse Walmart, staat bekend om zijn goedkope prijzen. Zo kan je er vandaag zelfs een BITCOIN kopen voor 1 dollar. Wie zich wil verlekkeren aan deze BITCOINs moet zich zo snel mogelijk naar de dichtstbijzijnde Walmart begeven. Let wel op, deze digitale munt is gemaakt van … chocolade.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 11 september 2018

Belegger ging 'all-in' op BITCOIN en zag droom in vervulling gaan. Maar dat bleef niet duren

Sean Russell hield de markt van cryptomunten al jaren in het oog, toen hij eind november 2017 besloot om ‘all-in’ te gaan. Hij belegde al zijn spaargeld, zo’n 100.000 euro, in BITCOIN. Een maand later was zijn investering al meer dan 430.000 euro waard. Maar de droom duurde niet lang.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs