EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
67
kliks
35
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord bitcoin.
Artikel 111 tot 115
Geplaatst op: dinsdag 23 januari 2018

Illegaal BITCOINhandeltje leverde criminelen zo'n 10 miljoen euro op in anderhalf jaar tijd

Dertien mannen hebben in anderhalf jaar tijd ongeveer 10 miljoen euro verdiend aan het witwassen van BITCOINs, die verdiend waren in de criminele handel. Het Nederlandse Openbaar Ministerie beschouwt zes mannen als de hoofdverdachten. Voor de strafzaak tegen deze zes, die vandaag in Utrecht begint, zijn zes dagen uitgetrokken.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 23 januari 2018

BITCOIN en andere cryptomunten krijgen weer harde klappen

De BITCOIN en vrijwel alle andere cryptomunten zijn maandag opnieuw flink gedaald. De digitale valuta's verloren in doorsnee tussen de 8 en 15 procent aan waarde na geruchten dat Zuid-Korea een hoge belastingaanslag voor cryptobeurzen voorbereidt.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 23 januari 2018

Vlaamse wetenschapper wint BITCOIN door kraken DNA

Sander Wuyts, een wetenschapper actief aan onder meer de Universiteit Antwerpen heeft een al jaren lopende wedstrijd gewonnen, waarbij een Britse wetenschapper informatie in synthetisch DNA had verstopt. Door zijn werk slaagde hij als eerste in die taak, die hem een BITCOIN oplevert. Of zijn prijs veel waard is, zal afhangen van de koers.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 23 januari 2018

Tiener (19) die rijk werd met BITCOIN: “Eigen schuld als je binnen 10 jaar geen miljonair bent”

Erik Finman is een 19-jarige Duitser die rijk werd met BITCOIN. Volgens de tiener zijn er, ondanks de recente terugval van de cryptomunten, nog steeds mogelijkheden om veel geld te verdienen. “Word je in de komende tien jaar geen miljonair, dan is dat je eigen schuld”, zegt hij in een interview met Business Insider.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 23 januari 2018

BITCOIN kan nooit winnen, want de overheid zal de controle over het geld nooit loslaten

Cryptomunten hebben geen enkele toekomst. De autoriteiten zullen immers nooit de controle over het geldsysteem willen opgeven. Dat betoogt columnist Jim Edwards in Business Insider.

De BITCOIN belooft anonimiteit en onafhankelijkheid en dat kunnen de autoriteiten volgens Edwards nooit toelaten. Een systeem op basis van cryptomunten zou immers het einde van de macht van de overheid betekenen en dat zullen regeringen nooit dulden.

Lees verder op Express.be

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs