EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord bitcoin.
Artikel 111 tot 115 met de

betekenis van het woord BITCOIN

Geplaatst op: maandag 3 september 2018

De blockchain-hype is over. Lang leve de blockchain!

Hier op BITCOINspot.nl zijn we er al langer van overtuigd dat blockchain voornamelijk geschikt is voor digitaal geld zoals BITCOIN. Helaas is ons de afgelopen jaren verteld dat blockchain de oplossing is voor ongeveer alles. Verkiezingen, supply-chain ketens, het kan niet op. Jesse Frederik geeft in zijn recente artikel aan dat blockchain: 'een oplossing is voor bijna niets' en dat levert dus wat weerstand op bij blockchain-believers. Hoewel zijn artikel de blockchain-hype goed ontmaskert, slaat hij wellicht de plank toch mis.

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: maandag 3 september 2018

ICO adviseurs: BITCOIN naar $96.000 – XRP (Ripple) waardeloos

Initial coin offering adviseurs Statis Group ziet nog een groot potentieel voor de cryptomarkt. In hun nieuw rapport verwachten ze een marktwaarde van $500 miljard in 2019 (dubbel zoveel als vandaag) dat zal groeien naar $3.600 miljard over 10 jaar. BITCOIN kan daarin stijgen naar $96.000 waarbij een cryptomunt als XRP van Ripple waardeloos kan worden.

Volgens Statis Group zal 90% van de stijging komen van extra geld buiten de cryptosector. Het ziet vooral veel potentieel voor munten als BITCOIN, Monero en Decred. Dit zijn “cryptoassets which apply unique value propositions within deep and viral markets.”

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 31 augustus 2018

"Geen groen licht voor Belgisch BITCOINplatform"

De beurswaakhond FSMA en de Nationale Bank ontkennen dat de nieuwe Belgische BITCOIN-tradingsite Bit4You met hun volledige goedkeuring is gestart. Bit4You maakt het kopen en verkopen van BITCOINs en andere virtuele munten mogelijk. Maar die markt is niet gereguleerd, dus wij kunnen daar zelfs geen goedkeuring voor geven, benadrukken de regulatoren vandaag in De Tijd.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 30 augustus 2018

DASH is de op één na grootste crypto in Venezuela

In de laatste week van augustus 2018 stijgen BITCOIN en de meeste andere cryptomunten na een forse daling weer in waarde. De meeste coins stonden zo’n 10% in de plus. Het nieuws dat de Amerikaanse beurscommissie (SEC) op haar beslissing aangaande ETF’s (in dit geval cryptofondsen/trackers) gaat terugkomen, is onverwacht positief. De SEC had immers onlangs nog 9 aanvragen afgewezen, omdat ‘aanbieders onvoldoende kunnen waarborgen dat beleggers in een BITCOINfonds beschermd worden tegen koersmanipulatie‘. Verder in dit Biflatie Crypto Bulletin opnieuw een aantal grote spelers die deelnemen aan de crypto & blockchain revolutie en de crypto DASH wordt groot in Venezuela.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 30 augustus 2018

ERC20 tokens bijna half zoveel waard als Ethereum

Zoals men altcoins kan vergelijken in verhouding tot BITCOIN, kan men ERC20 tokens vergelijken in verhouding met Ethereum. Ethereum is de 2e grootste cryptomunt ter wereld. Door het proces van ICOs kunnen nieuwe cryptoprojecten hun eigen cryptomunt maken. De standaard hiervoor die Ethereum creëerde, is de ERC20 token. Al die cryptomunten samen zijn vandaag bijna de helft waard van Ethereum.

Wanneer we naar de cryptomarkt kijken, zien we dat BITCOIN een dominantie heeft van zo’n 50% ten opzichte van alle andere cryptomunten. Ethereum heeft een gelijkaardige verhouding ten opzichte van de ERC20 tokens.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs