EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
15
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord bitcoin.
Artikel 111 tot 115 met de

betekenis van het woord BITCOIN

Geplaatst op: maandag 28 mei 2018

Wall Street blockchain analist: “Buy BITCOIN, sell your altcoins”

We vertoeven weer in een bloedbad op de cryptomarkt. Spencer Bogart, blockchain venture capitalist, adviseert beleggers om kalm te blijven en een deel altcoins te verkopen in ruil voor BITCOIN. Ondanks de zware daling verwacht Bogart dat de BITCOIN eind dit jaar ongetwijfeld opnieuw meer dan 10.000 dollar waard zal zijn. Over de andere top 5 munten is hij neutraal.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 24 mei 2018

Cryptomunten verliezen $50 miljard in 2 dagen

Het herstel dat cryptomunten begin april hebben ingezet, wordt opnieuw gefnuikt. Nadat BITCOIN niet door de grens van $10.000 kon breken, zit de grootste cryptomunt ter wereld weer in vrije val. BITCOIN noteert terug onder $8.000 en neemt de altcoins mee. Super Crypto Bull Tom Lee blijft echter positief en bevestigt zijn koersdoel van $25.000.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 24 mei 2018

Amerikaanse autoriteiten onderzoeken beïnvloeding BITCOINkoers

De Amerikaanse justitie onderzoekt of handelaren de koers van BITCOIN en andere digitale munten bewust hebben gemanipuleerd.

Dat hebben bronnen rond het onderzoek tegen persbureau Bloomberg gezegd.

Het manipuleren van de koersen zou gebeurd zijn door onder meer valse orders uit te zetten om zo anderen te bewegen te kopen en te verkopen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 24 mei 2018

Rijkste man van China: “Blockchain is geen bubbel, BITCOIN wel een bubbel”

De rijkste man van China is Jack Ma. Miljardair en één van de meest invloedrijke Chinese ondernemers. Van AliExpress tot Hollywood: Ma’s invloed reikt steeds verder. In 1999 richtte hij de Alibaba groep op en de rest is geschiedenis. Veel mensen, vooral Chinezen, luisteren naar zijn ideeën. Op de tweede World Intelligence Conference in Tianjin toonde hij zich een groot voorstander van blockchain, als gedecentraliseerde technologie. Hij is er trouwens al jaren praktisch mee bezig met zijn bedrijven en doet ook intensief onderzoek naar blockchain. Maar: “We don’t care about BITCOIN”, aldus Ma.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 23 mei 2018

BITCOIN duikt onder 8.000 dollar: “Belangrijk kantelpunt”, zegt expert

Economie De BITCOIN is vandaag onder de grens van 8.000 dollar gedoken, het laagste punt in 35 dagen. Maar volgens crypto-expert Rodrigo Marques heeft de munt een belangrijke ondergrens bereikt. “De BITCOIN zal de komende zes maanden herstellen tot 20.000 dollar”, zegt hij.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs