EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord bitcoin.
Artikel 126 tot 130 met de

betekenis van het woord BITCOIN

Geplaatst op: dinsdag 24 april 2018

De EU wil cryptocurrencies exchanges en wallet providers verder reguleren.

De EU wil cryptocurrency exchanges en wallet providers verder reguleren. Korte herinnering: BITCOIN kan je niet reguleren, het is een protocol dat draait op het internet. Dat gezegd hebbende zijn er voor Europa wel andere manieren om te proberen crypto meer aan banden te leggen. Ze richten hun pijlen dus weer op de op- en afritten van crypto, de exchanges. Deze zullen gebruikers beter en meer moeten gaan verifieren. De EU geeft aan dat dit gedaan wordt om geld-witwassen financiering van terrorisme en belastingontduiking beter te kunnen bestrijden.

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: dinsdag 24 april 2018

BITCOIN is zoals industriële revolutie, maar dan groter”

BITCOIN en blockchain hebben al heel wat teweeg gebracht binnen ons traditioneel financieel systeem. Het is een ware revolutie zou je kunnen zeggen. Dat vindt ook Tim Draper, een Amerikaanse durfkapitaalinvesteerder. Sterker nog, hij beweert dat deze nieuwe financiële ontwikkeling groter is dan de uitvinding van het internet en de industriële revolutie.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 23 april 2018

Topbankier en miljardair beleggen in een nieuwe cryptomunt

Miljardair en succesvolle belegger Stanley Druckenmiller investeert samen met een van de topbankiers van Wall Street, Kevin Warsch, in een nieuwe cryptomunt. Beide heren hebben in het verleden al aangegeven dat ze geen fan zijn van BITCOIN wegens de te grote volatiliteit. Een nieuwe cryptomunt wil daar verandering in brengen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zondag 22 april 2018

Amazon Web Services lanceert ‘Blockchain Templates’

Amazon wil het ontwikkelaars gemakkelijker maken om projecten te creëren op basis van de blockchain-technologie zoals die van BITCOIN en andere cryptomunten. De divisie die zich bezig houdt met ‘cloud computing’, heeft onlangs een dienst gelanceerd waarmee ontwikkelaars aan de slag kunnen. ‘Blockchain Templates’ maakt het mogelijk om gemakkelijker van start te gaan.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zaterdag 21 april 2018

Het grote risico wanneer BITCOIN Miners niet meer winstgevend zijn

$8.000 is een zeer belangrijk niveau voor BITCOIN. Het is een soort van make-or-brake niveau voor veel BITCOIN Miners. Indien de prijs lange tijd rond of onder dit niveau blijft, dreigen veel kleine miners te moeten sluiten omdat ze niet winstgevend zijn. En dat brengt de nodige risico’s met zich mee.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs