Nieuws / Artikelen met het woord

bitcoin

1192 artikelen gevonden. Artikel 126 tot 130
Bron: Geotrendlines
Geplaatst: maandag 7 augustus 2017

Banken in Rusland experimenteren met virtuele munten

Een consortium van banken in Rusland is bezig met de ontwikkeling van een eigen virtuele munt op basis van de blockchain technologie van Ethereum, de grootste virtuele munt na BITCOIN. Met de adoptie van deze nieuwe technologie willen de banken het betalingsverkeer sneller en veiliger maken. Ook ziet de bankensector van Rusland de blockchain als een goed instrument om contracten en eigendomspapieren te digitaliseren, wat aanzienlijke kostenbesparingen met zich mee kan brengen.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: donderdag 3 augustus 2017

BITCOIN Cash ruim $400,- waard (0.15 BTC)

Na een geslaagde Hard Fork wordt er inmiddels op verschillende exchanges gehandeld in BITCOIN Cash (de afkortingen BCH en BCC worden voor de nieuwe BITCOIN gebruikt). Er zijn nu 10 blocks gemined op de BITCOIN cash chain. De nieuwe BITCOIN chain komt in de lijst van de grootste cryptocurrencies binnen op plek 3 volgens CoinMArketCap, na BITCOIN en Ethereum.

Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 3 augustus 2017

Nieuwe BITCOIN gelanceerd na onenigheid

Onenigheid in de BITCOIN-gemeenschap heeft ertoe geleid dat er vandaag een nieuwe, virtuele munt is gelanceerd: de BITCOIN cash. Nu de BITCOIN alsmaar populairder wordt, dreigden er capaciteitsproblemen. De initiatiefnemers van de parallelle munt maken gebruik van een eigen, sneller netwerk.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: donderdag 3 augustus 2017

BITCOIN Hardfork – BITCOIN Cash (updates)

Nooit eerder in de geschiedenis van BITCOIN heeft het protocol te maken gehad met een hardfork. BITCOIN Cash wordt de nieuwe blockchain genoemd, dat wordt dus ook de nieuwe cryptovaluta. De groep die de hardfork in gang heeft gezet vond het een te groot probleem dat het bestaande BITCOIN netwerk slechts een beperkt aantal transacties per blok kan hebben (tot een totaal van 1 MB). Ondanks BIP91 en SegWit zal BITCOIN Cash segwit niet activeren en de blocksize zal worden opgeschroefd tot 8 MB. De hardfork zal dinsdag 1 augustus om 14.20 uur Nederlandse tijd ontstaan. Het is aan te raden om in deze periode even GEEN BITCOIN te verzenden!

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 3 augustus 2017

Blockchain-technologie zal wereld sneller veroveren dan meesten denken

Blockchain technologie, gekend van onder meer de virtuele munt BITCOIN, wordt door meer dan de helft van de grote bedrijven overwogen om gebruikt te worden de komende jaren. Niet minder dan 66% ziet dit zelfs haalbaar tegen eind 2018.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$