EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
33
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
16
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord bitcoin.
Artikel 1296 tot 1300 met de

betekenis van het woord BITCOIN

Geplaatst op: dinsdag 17 december 2013

Of je nu wil of niet, BITCOIN is er en zal er ook blijven

Zelden waren voor- en tegenstanders over een bepaalde munt zo verdeeld. De ene voorspelt een prachtige toekomst voor BITCOINs - de andere voorspelt een ware martelgang voor BITCOINs. Zoals met alles, ligt de waarheid vermoedelijk in het midden. Of we het nu leuk vinden of niet, BITCOIN is er en zal meer dan waarschijnlijk blijven.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 17 december 2013

'BITCOINmiljonair' economisch woord van het jaar

BITCOIN is de digitale valuta die de afgelopen maanden explosief in waarde steeg. Doordat enkele bezitters van de virtuele munt hier veel geld aan verdienden, ontstond het woord.

Onlangs uitte oud DNB-president Nout Wellink forse kritiek op de in waarde stijgende BITCOIN. Hij vergeleek het met de Nederlandse Tulpenmanie uit de zeventiende eeuw. "Toen kreeg je tenminste nog een tulp. Nu krijg je niks", zei Wellink. 

Lees verder op nuzakelijk.nl
Geplaatst op: dinsdag 17 december 2013

AFM lijkt BITCOIN te erkennen...

Alles is namelijk al gezegd over de virtuele munt. Met als belangrijkste conclusies dat de BITCOIN geen waarde heeft. De vele reacties onder mijn column hebben mij niet van het tegendeel kunnen overtuigen, hoe gepassioneerd sommigen ook met argumenten vóór deze munt komen.

Ik wil ten aanzien van de BITCOIN nog wel kwijt dat ik absoluut niet voor een verbod op de virtuele luchtbel ben. Iedereen moet vooral voor zichzelf bepalen wel of niet aan dit speeltje mee te doen. Ik heb alleen maar mijn visie gegeven en wens alle participanten in deze piramide alle geluk.

Lees verder op iex.nl
Geplaatst op: dinsdag 17 december 2013

BITCOINs door veel beleggers gebruikt om goud en zilver mee te kopen

Terwijl de discussie rond BITCOINs nog in volle hevigheid woedt, kan de digitale ‘munt’ toch enkele opmerkelijke succesjes boeken. Ondanks de opkomst van een aantal concurrenten, met Litecoin voorlopig als meest bekende, blijft BITCOIN toch de meeste aandacht naar zich toetrekken.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 16 december 2013

1 procent Nederlanders heeft BITCOINs

Drie kwart van de Nederlanders is inmiddels bekend met de BITCOIN, zo blijkt uit een internetpeiling. Een kleine 1 procent is in het bezit van de virtuele munt, blijkt uit een peiling door Multiscope...

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs