EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord bitcoin.
Artikel 1296 tot 1300 met de

betekenis van het woord BITCOIN

Geplaatst op: dinsdag 11 februari 2014

De dood van Mt. Gox

70 % van de BITCOIN gebruikers bij Mt. Gox zagen hun vraag tot uitbetaling van hun BITCOINs afgewezen, 22 % kregen hun BITCOINs wel terug, maar moesten daar 1 tot 4 weken op wachten, de rest kreeg een wachttijd tussen 1 en 3 maanden. Na alles wat er gebeurd is met Mt. Gox is het een wonder dat er nog mensen zijn die deze wisselbeurs vertrouwen, aldus Coindesk.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 11 februari 2014

Crasht BITCOIN of crasht handelsplatform Mt Gox?

De prijs van BITCOIN zou gisteren zijn gezakt tot $500, maar dat is niet het volledige verhaal. Op de meeste handelsplatformen lag de prijs op het dieptepunt enkele tientjes hoger en op dit moment is het prijsverschil zelfs $100. Het lijkt erop dat Mt. Gox, in het verleden het belangrijkste wisselkantoor voor BITCOINs, ten onder gaat.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: dinsdag 11 februari 2014

Handel in BITCOINs tot nader order stilgelegd.

Handelsplatform Mt. Gox heeft maandag de handel in BITCOINs stilgelegd om onderzoek te doen naar geknoei met transacties.

Handelsplatform Mt. Gox heeft maandag de handel in BITCOINs stilgelegd om onderzoek te doen naar geknoei met transacties.

Een mogelijke fout in de software achter de BITCOIN zet de waarde van de virtuele munt onder druk. Het handelsplatform Mt.Gox waarschuwde maandag dat de ontwerpfout het mogelijk maakt om via zijn betaalsysteem te knoeien met transacties, zo meldden verscheidene Amerikaanse media.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: maandag 10 februari 2014

BITCOIN veert weer op na onjuistheden van MtGox

The issues that Mt. Gox has been experiencing are due to an unfortunate interaction between Mt. Gox’s implementation of their highly customized wallet software, their customer support procedures, and their unpreparedness for transaction malleability, a technical detail that allows changes to the way transactions are identified.

Transaction malleability has been known about since 2011. In simplest of terms, it is a small window where transaction ID’s can be “renamed” before being confirmed in the blockchain. This is something that cannot be corrected overnight. Therefore, any company dealing with BITCOIN transactions and have coded their own wallet software should responsibly prepare for this possibility and include in their software a way to validate transaction ID’s. Otherwise, it can result in BITCOIN loss and headache for everyone involved.

Lees verder op
Geplaatst op: maandag 10 februari 2014

Flash crash bij BITCOIN: – 80 %

BITCOIN zag een heuse flash crash op zijn bordje verschijnen. Reden: volgens handelsplatform Mt. Gox is er sprake van een bug, een kritische bug zelfs. En dat vinden BITCOIN bezitters bepaald niet leuk.

Voor BITCOIN liefhebbers zijn de druiven, in ieder geval voor nu, zuur. Eén van de grotere handelsplatforms van de cryptovaluta, het in Japan gevestigde Mt. Gox, ligt er al enkele dagen uit. Vrijdag gaf het bedrijf te kennen maandag met een verdere update te komen. Welnu, die update is gekomen en bevat zorgelijk nieuws.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs