EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord bitcoin.
Artikel 1321 tot 1325 met de

betekenis van het woord BITCOIN

Geplaatst op: donderdag 23 januari 2014

Litecoin koers zeer volatiel

Litecoin is, net als grote broer BITCOIN, een cryptovaluta. Er zijn inmiddels vele cryptovaluta (BITCOIN klonen) in omloop, maar Litecoin wordt toch gezien als goede tweede achter BITCOIN. De verhouding tussen BITCOIN en Litecoin wordt vaak vergeleken met de verhouding tussen zilver en goud. Zoals er van zilver van nature meer materiaal op aarde voorkomt dan van goud, zo is het maximale aantal Litecoins wat gecreëerd kan worden groter dan het maximale aantal BITCOINs. De verhouding Litecoin : BITCOIN is precies 4:1. Van BITCOIN worden er namelijk maximaal 21 miljoen in omloop gebracht en van Litecoin 84 miljoen.

Lees verder op cfd-handel.nl
Geplaatst op: donderdag 23 januari 2014

Doorbraak voor BITCOIN

Het Sacramento Kings basketball team wordt de eerste grote Amerikaanse professionele sportclub die BITCOINs gaat accepteren als betaalmiddel. Hiermee zet BITCOIN een nieuwe stap in de mainstream acceptatie als betaalmiddel. Volgens de eigenaar van de Sacramento Kings bereikt BITCOIN een kritisch punt waar het over gaat van curiositeit naar effectief betaalmiddel, aldus de

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 23 januari 2014

BITCOINs verhandelen op z'n eBays

Volgens sommigen een zeepbel, volgens anderen de munt van de toekomst. Drie vrienden zagen het in 2012 helemaal zitten in BITCOINs en daar plukken ze nu de vruchten van. BITCOINs zijn booming, hun Bitonic telt inmiddels acht werknemers en de zaken ‘gaan lekker’. De volgende stap? Een heuse BITCOIN-beurs.

Lees verder op deondernemer.nl
Geplaatst op: woensdag 22 januari 2014

Man verkoopt villa voor BITCOINs

Jack Sommer, een casino-eigenaar uit Las Vegas zet zijn villa te koop voor een kleine 8 miljoen dollar. En hij zou dat bedrag graag in BITCOINs uitbetaald zien.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 21 januari 2014

BITCOIN is not just digital currency. It is Napster for finance

In the next year, BITCOIN will start its transformation from a mere currency into an entire open-source, decentralized exchange for everything from futures contracts to car rentals. In 2013, BITCOIN's valuation didn't just skyrocket, but its infrastructure, services, and adoption exploded as well, culminating in recent announcements that major online retailer Overstock.com and NBA team the Sacramento Kings would accept the digital currency as payment.

Lees verder op cnn.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs