EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
33
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
16
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord bitcoin.
Artikel 1321 tot 1325 met de

betekenis van het woord BITCOIN

Geplaatst op: dinsdag 10 december 2013

BTC Next over BITCOIN

In de serie “Kennismaken met...” krijgen bedrijven die iets met BITCOIN doen de kans om zichzelf te presenteren aan de lezers van BITCOINWeb. Deze keer is het de beurt aan BTC Next. Pieterjan Goppel, oprichter van BTC Next, geeft antwoord op onze vragen over BITCOIN en vertelt onder andere welke dienstverleningen zij aanbieden.

Lees verder op bitcoinweb.nl
Geplaatst op: dinsdag 10 december 2013

Goud kopen met BITCOIN gaat in Europa steeds makkelijker

Gisteren opende de Rotterdamse goudhandelaar Zilvergoudwinkel.nl haar deuren voor BITCOIN. Eigenaar Rik Roorda stelt in het persbericht:

Gisteren opende de Rotterdamse goudhandelaar Zilvergoudwinkel.nl haar deuren voor BITCOIN. Eigenaar Rik Roorda stelt in het persbericht:

"Wij accepteren BITCOINs omdat hiermee wereldwijd snel, eenvoudig en veilig betaald kan worden... De technologie achter BITCOINs maakt het volgens ons tot een interessante betaaleenheid. Daarnaast kan het gezien worden als een interessante belegging. Gezien de sterke koerschommelingen kan er volop gespeculeerd worden."

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 10 december 2013

Peercoin oprichter sluit ban op cryptovaluta’s niet uit

Peercoin, jawel nog een van BITCOINs afgeleide virtuele ‘munt’ leidt een heel wat rustiger bestaan dan BITCOINs. De oprichter/bedenker van Peercoin sluit een overheidsban op cryptovaluta niet uit.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 10 december 2013

Man koopt auto van 100.000 dollar met BITCOINs

Een Amerikaanse autodealer van luxemerken heeft vorige week als eerste een betaling via BITCOINs aanvaard voor een Tesla Model S. Het bedrijf liet via een blogpost weten dat er inderdaad voor het eerst met een elektronische munteenheid betaald was voor een volledig elektrische wagen. Dat meldt nieuwszender CNN.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 9 december 2013

Krugman over BITCOIN

Paul Krugman werd gevraagd naar zijn mening over BITCOIN door Joe Weisenthal van Business Insider.

Paul Krugman werd gevraagd naar zijn mening over BITCOIN door Joe Weisenthal van Business Insider.

De econoom en Nobelprijswinnaar ziet wel wat waarde in de digitale munt, omdat het een nieuwe methode van betaling is, maar volgens Krugman heeft dat aspect niet zoveel te maken met de recente prijsexplosie van BITCOIN.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs