EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
67
kliks
35
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord bitcoin.
Artikel 1321 tot 1325
Geplaatst op: donderdag 11 april 2013

Bitpauze

Yes, it is supposedly distributed, but that does not prevent BTC trading platform MtGox from halting trading for a bit, or 12 hours as the case may be.

In other news, according to today's leaked memo from the bearded chairman, one should move out of the BITCOIN bubble and boldly go into the S&P bubble.

Lees verder op zerohedge.com
Geplaatst op: donderdag 11 april 2013

Vergeet BITCOIN, hier komt OpenCoin!

Je kan geen financiële website meer opendoen of je leest wel het volgende verhaal over BITCOIN. Bij Slim Beleggen hebben we de BITCOIN artikels proberen te beperken tot een absoluut minimum (namelijk één). De reden hiervoor is simpel: we zitten niet in BITCOIN, dus heeft het weinig zin om erover te schrijven voor onze lezers.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 11 april 2013

BITCOINs in prijs gehalveerd tot $130

De prijs van BITCOINs is in een dag tijd gehalveerd van meer dan $260 naar minder dan $130. Is de bubbel gebarsten of is dit gewoon een correctie die lang op zich liet wachten?

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: donderdag 11 april 2013

BITCOIN flashcrash: Koers zakt in elkaar

Twee dagen geleden schreven we over de parabolische vorm die de koersontwikkeling van BITCOIN inmiddels had aangenomen. Het bleek inderdaad een klassieke indicator van een bubbel. Nadat er op $265,- weer een nieuw record werd neergezet, klapte de koers in elkaar. Een flinke BITCOIN flashcrash was het gevolg. In tijd van een paar uur verloor de BITCOIN ruim 65% van zijn waarde. Dat zal de hype wel even tot bedaren brengen. Een stabiele valuta is het op deze manier natuurlijk niet. Inmiddels is de BITCOINkoers donderdagochtend alweer opgelopen naar $170,-. Anderhalve maand geleden was een BITCOIN nog rond de $35 waard. Het blijft een fascinerend verschijnsel deze cryptocurrency.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 11 april 2013

BITCOIN in één klap de helft minder waard

De BITCOIN doorbrook gisteren de grens van $200. Even daarna viel de koers terug tot $105. Dat is 61% minder dan het hoogtepunt van $266.

De koers van de BITCOIN is dus extreem volatiel. Maar hadden we dit ook niet kunnen zien aankomen?

Lees verder op Beurs.com

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs