EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord bitcoin.
Artikel 1326 tot 1330 met de

betekenis van het woord BITCOIN

Geplaatst op: dinsdag 21 januari 2014

BITCOIN landt in … Noord-Korea

BITCOIN kent geen grenzen, het grootste bewijs hiervan kan geleverd worden als BITCOIN een geïsoleerd land als Noord-Korea weet te bereiken. En daar slaagde het recent in. Begin deze maand werd er $ 100 overgeschreven met BITCOINs van Noord-Korea naar de Verenigde Staten. BITCOIN kent dus werkelijk geen grenzen meer, aldus The Next Web.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 20 januari 2014

BTCDirect over BITCOIN

Kennismaken met … BTCDirect

In de serie “Kennismaken met…” krijgen bedrijven die iets met BITCOIN doen de kans om zichzelf te presenteren aan de lezers van BITCOINWeb. Deze keer is het de beurt aan BTCDirect. Davy Stevens, mede-oprichter van BTCDirect, gaf antwoord op onze vragen over BITCOIN en vertelt over de dienstverlening die zij aanbieden en de visie die zij hierbij hebben.

Lees verder op bitcoinweb.nl
Geplaatst op: zondag 19 januari 2014

De ECHTE waarde van BITCOIN

Het grote BITCOIN-misverstand: Niet de valuta, maar het onderliggende platform is revolutionair. Lees op marketingfacts.nl

Waardering van BITCOIN als vervanging van producten / diensten in drie markten:

Lees verder op bitcoinkoers.org
Geplaatst op: zaterdag 18 januari 2014

Nederlandse fiscus breekt zich het hoofd over BITCOIN

De eerste paar jaar leek de virtuele munt een speeltje voor computerexperts, maar sinds de waarde vorig jaar ongeveer 80 keer over de kop ging, kan BITCOIN een serieuze bron van vermogen vormen. De Nederlandse Belastingdienst breekt zich daarom het hoofd over wat ze aan moet met de BITCOIN. Dat meldt de krant De Telegraaf.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 17 januari 2014

VS confisqueert BITCOINs

De Amerikaanse overheid heeft voor 20 miljoen euro aan BITCOINs, die het in beslag heeft genomen bij de Silk Road-marktplaats, nu officieel geconfisqueerd. De BITCOINs kunnen nu bijvoorbeeld worden geveild, maar het is nog onduidelijk of dat gebeurt - zo staat op Tweakers.net.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs