EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
35
kliks
35
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
31
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
29
kliks
23
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord bitcoin.
Artikel 1326 tot 1330 met de

betekenis van het woord BITCOIN

Geplaatst op: woensdag 20 november 2013

Dit is de grootste bedreiging voor BITCOIN

BITCOIN en China lijkt een goed huwelijk te zijn. De aankondiging van een investering van $ 5 miljoen in BTC China zorgde op zich al voor een opstoot van 16 procent van de BITCOINprijs. De forse stijging van de afgelopen week wordt ook in verband gebracht met koopwoede vanuit China. Maar de grootste kracht kan ook wel eens de grootste bedreiging worden voor het voortbestaan van BITCOIN.

BTC China is momenteel al de grootste marktplaats voor BITCOINs ter wereld. Nog geen 6 maanden geleden had het slechts een marktaandeel van 15 procent, momenteel gaat de helft van de omzet aan BITCOINs via China. China en BITCOINs gaan dan ook perfect samen omdat Chinezen niet of amper in het buitenland kunnen handelen. Via BITCOIN kunnen ze dit wel.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 20 november 2013

BITCOINs: kansen en risico’s volgens Bernanke

Fed voorzitter Bernanke heeft het woord genomen en over BITCOINs gesproken. Daarmee is de virtuele munt ook in het jargon van de Amerikaanse centrale bank opgedoken. Het tijdstip waarop was waarschijnlijk niet toevallig, want er was heel wat heisa rond BITCOINs.

De reactie van Bernanke kwam er namelijk op dezelfde dag dat BITCOINs meer dan $900 kostten. De prijsstijging verloopt sneller en sneller en er dreigt zich een parabolische formatie op de grafiek te vormen, wat meteen tot waakzaamheid oproept.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 20 november 2013

De ECB moet leren van de BITCOIN

BITCOIN is bedoeld als anoniem betaalsysteem waar geen bank of overheid grip op heeft. De waarde van de BITCOIN flucueert, maar is de afgelopen weken sterk gestegen. De virtuele munt is momenteel 600 dollar waard, terwijl de waarde vorige week nog onder de 400 dollar lag. Een jaar geleden noteerde de munt nog 20 dollar. De waardestijging is voornamelijk te danken aan beleggers die steeds meer brood in de BITCOIN gaan zien.

Lees verder op eenvandaag.nl
Geplaatst op: woensdag 20 november 2013

‘Onmogelijk om over te stappen van gewoon geld naar BITCOINs’

Het is feitelijk onmogelijk om op grote schaal over te stappen van gewoon geld op BITCOINs. Zonder een nieuw onderliggend geldsysteem gaat het slechts om het vervangen van naambordjes en daar zit niemand op te wachten. Een nieuw geldsysteem zit er echter ook niet in. Door het IMF wordt hier al jaren aan gewerkt. Zonder enig succes.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 19 november 2013

Andreas Antonopoulos geeft college over BITCOINs

Wilt u meer weten over BITCOINs en wat virtuele valuta kunnen betekenen voor onze maatschappij? Dat kunnen we u de volgende video van Andreas Antonopoulos absoluut aanraden!

Lees verder op MarketUpdate.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs