EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
32
kliks
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
15
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord bitcoin.
Artikel 1326 tot 1330 met de

betekenis van het woord BITCOIN

Geplaatst op: maandag 9 december 2013

We hebben een BITCOIN derivaten markt

Het was slechts een kwestie van tijd vooraleer er ook opties kwamen die inspelen op de prijs van BITCOINs. Op deze manier kunnen beleggers hun risico's beter indekken tegen de volatiliteit van de koers van een BITCOIN. De volatiliteit in de prijs is nog een van de grote nadelen voor deze nieuwe digitale munt.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 9 december 2013

BITCOIN mini crash kwam door misvatting

The last several days have been particularly volatile for new watchers to BITCOIN. The price of BITCOIN peaked out at over 1.2 mBTC ($1,200 / BITCOIN) on the fourth, but following warnings from the People’s Bank of China, the price tumbled to .576 mBTC ($576 / BITCOIN) before correcting upwards to .860 mBTC ($860 BITCOIN) on Sunday morning trading.

Lees verder op siliconangle.com
Geplaatst op: maandag 9 december 2013

BITCOIN: Crash of correctie?

BITCOIN is de afgelopen maanden verhandeld voor prijzen tussen de €100.- en €900.-, dat is nou precies wat we bedoelen als we het over de volatiliteit van BITCOIN hebben.

BITCOIN is de afgelopen maanden verhandeld voor prijzen tussen de €100.- en €900.-, dat is nou precies wat we bedoelen als we het over de volatiliteit van BITCOIN hebben.

Een grote reden van de koersstijging ongeveer een maand geleden was de toenemende aandacht voor BITCOIN uit China. Mt. Gox, de exchange die zich jarenlang de grootste mocht noemen werd ingehaald door BTC China. De invloed van China is niet zo vreemd, we weten allemaal hoeveel mensen er in China leven en hoe dichtgetimmerd Chinese berichtgeving is. Wanneer een van de weinige ‘geaccepteerde’ nieuwsmedia in China BITCOIN noemt, is er een enorme groep Chinezen die op onderzoek uitgaat.

Lees verder op bitcoinwijzer.be
Geplaatst op: maandag 9 december 2013

Wat is de intrinsieke waarde van BITCOIN?

BITCOIN kreeg het afgelopen weekend weer een klap te verwerken. In het groeiproces van BITCOIN is dit echter niet ongewoon - correctie van 50 % tot soms 90 % behoren tot de groeipijnen en bezorgen beleggers die in BITCOIN geloven zelfs immense opportuniteiten. Maar wat is nu de intrinsieke waarde van BITCOIN, hoe weet je wanneer de munt over- of ondergewaardeerd is?

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: zondag 8 december 2013

BITCOIN: hype of revolutionair nieuw geld?

In 2008 verscheen een artikel op een obscuur forum van een man met de naam Satoshi Nakamoto. In het artikel beschreef hij het ontwerp van een nieuwe digitale muntsoort, die hij ‘BITCOIN’ noemde. Onafhankelijk van alle banken en overheden, en beveiligd met geavanceerde cryptografie om zeker te weten dat het een ‘veilig’ betalingsmiddel is, was de eerste cybervaluta geboren uit een obscuur wetenschappelijk artikel van bedenkelijke herkomst. Satoshi Nakamoto was nergens te vinden en hoewel hij zei Japans te zijn, kwam zijn emailadres van een Duitse server; een pseudoniem?

Het lijkt echter onwaarschijnlijk dat het hele BITCOIN-protocol is bedacht en opgezet door één persoon. Aannemelijker is dat een anonieme groepering alles heeft bedacht en gemaakt.

Lees verder op hol.es
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs