Nieuws / Artikelen met het woord

bitcoin

1192 artikelen gevonden. Artikel 136 tot 140
Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: woensdag 26 juli 2017

Goldman Sachs: BITCOIN kan verder omhoog: $3.700

Een analist van de beruchte zakenbank heeft een zeer positieve analyse gemaakt over BITCOIN. Volgens Goldman kan de waarde van de cryptovaluta verder gaan stijgen. Na alle onzekerheid over segwit, ligt de weg vrij richting de 3000 dollar. Daarna zal de prijs van BITCOIN op middellange termijn volgens Sheba Jafari (technische analist) naar zo’n 3700 dollar stijgen.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: woensdag 19 juli 2017

BITCOIN: de aankomende uren wordt er geschiedenis geschreven

De aankomende dagen zullen allesbepalend zijn voor de toekomst van BITCOIN. Op dit moment staan alle ogen gericht op BIP91 in de cryptowereld. BIP91 is een BITCOIN-protocol dat het (gevaarlijke) BIP148 protocol dient te overrulen (lees: onschadelijk te maken). BIP91 is deels in het leven geroepen om te voorkomen dat middels BIP148, ook wel User Activated Soft Fork (UASF) genoemd, een ‘soft fork’ gecreëerd zal worden op de huidige blockchain. Een soft-fork is gevaarlijk omdat er hierdoor 2 (blijvende) BITCOIN-versies kunnen ontstaan. Dit zal gepaard gaan met veel onrust en onzekerheid wat de BITCOINkoers onherroepelijk in de afgrond zal duwen.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: zondag 16 juli 2017

Cryptocrash – Marktkapitalisatie daalt 50%

Door de onzekerheid rondom BITCOIN de afgelopen tijd, is de totale waarde van de cryptomarkt met bijna 50% gedaald vanaf de top van 116 miljard dollar die in juni werd neergezet. Momenteel is de waarde van alle cryptovaluta’s bij elkaar 62 miljard.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: zondag 16 juli 2017

Alles wat u moet weten over UASF & SegWit2X

We krijgen ontzettend veel vragen de laatste tijd over wat er gaat gebeuren met BITCOIN in de komende weken. Hieronder in ieder geval een duidelijke SegWit timeline via BITCOINMagazine.

Bekijk hier de lijst van bedrijven, exchanges en wallets die klaar zijn voor Segregated Witness. Via Tweaksblogs tevens de meest duidelijke beschrijving over de eventuele aankomende User Activated Soft Fork (UASF), Segwit2X en wat er mogelijk allemaal nog meer staat te gebeuren in de BITCOINwereld. Een zeer goede uiteenzetting! Voorzichtigheid is geboden, informeer jezelf!! Onderstaande stuk is geschreven door Gideon Wormeester:

[...]

Bron: Beurs.com
Geplaatst: zondag 16 juli 2017

Zwitserse bank krijgt goedkeuring om belegging in BITCOINs aan te bieden

Na acht jaar van stijgende prijzen en een vlekkeloos traject qua veiligheid, wordt BITCOIN steeds meer aanvaard. Ook in de meest traditionele financiële firma’s. In Zwitserland kreeg Falcon Private Bank toestemming om BITCOIN aan te bieden als belegging aan haar klanten.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$