Nieuws / Artikelen met het woord

bitcoin

1332 artikelen gevonden. Artikel 136 tot 140
Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 12 december 2017

‘CryptoKitties’ gaat al even hard als BITCOIN: spelers betalen tot 100.000 dollar voor een virtueel katje

De ‘cryptogekte’ kent tegenwoordig geen grenzen. Terwijl de BITCOIN het ene record na het andere breekt, blazen cryptobeleggers stoom af met een nieuw spelletje: ‘CryptoKitties’. Het spel is in geen tijd razend populair geworden en spelers tellen tot wel 100.000 euro neer voor een virtueel katje.

Bron: BitcoinSpot.nl
Geplaatst: dinsdag 12 december 2017

Het lightning netwerk is weer een stap dichterbij!

Het lightning netwerk is weer een stap dichterbij! Een van de grote discussies in BITCOIN op het moment is de vraag hoe het netwerk opgeschaald kan worden voor massaal gebruik. Op dit moment lijkt BITCOIN vooral te worden gebruikt als lange termijn investering of korte termijn speculatie maar nog niet als valuta om je dagelijkse aankopen mee te doen. Het lightning network zou dat allemaal wel eens kunnen gaan veranderen en zorgen voor supersnelle en goedkope transacties. De eerste tests zijn in ieder geval veelbelovend!

Bron: Edelmetaal-info.nl
Geplaatst: dinsdag 12 december 2017

Is BITCOIN digitaal goud?

Ligt goud er levenloos bij omdat alle aandacht naar BITCOIN gaat? Vloeit het geld dat normaal naar goud zou stromen nu richting de digitale munt?

Is BITCOIN digitaal goud?

Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 12 december 2017

Man gooit 75 miljoen aan BITCOINs weg na klachten van vriendin

Vanwege de alsmaar stijgende koers van de digitale munt BITCOIN kan James Howells zich momenteel wel voor zijn kop slaan. In 2013 gooide hij namelijk per ongeluk 7.500 BITCOINs weg, nadat zijn vriendin klaagde over de herrie die zijn computer maakte. De inwoner van Wales wil nu een vuilnisbelt afgraven om zijn harde schijf terug te vinden.

Bron: Express.be
Geplaatst: dinsdag 12 december 2017

Venezuela lanceert eigen cryptomunt: de Petro

De socialistische regeringsleider Maduro wil met de introductie van de Petro zijn olierijke maar door crises geteisterde land “naar de 21ste eeuw loodsen”. De Petro is de nieuwste digitale munt, een variant op de BITCOIN. Die werd zondag door de Venezolaanse president Nicolás Maduro in een vijf uur durend tv-programma geïntroduceerd. Een wanhoopsdaad, want de nieuwe munt moet de financiële blokkades tegen Venezuela tegengaan.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$