Nieuws / Artikelen met het woord

bitcoin

1192 artikelen gevonden. Artikel 141 tot 145
Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 14 juli 2017

BITCOIN blijft de gemoederen bezig houden

Hoofdonderzoeker Tom Lee, van Fundstrat Global Advisors, is de eerste grote Wall Street strateeg die een flink hogere prijs voor BITCOIN in het verschiet ziet. Ook meent hij dat de interesse voor cryptomunten ten koste gaat van de interesse in goud.

Bron: Edelmetaal-info.nl
Geplaatst: maandag 10 juli 2017

Geen ‘fat finger’ bij goud

Wanneer de prijs van een bepaald financieel actief in een mum van tijd en zonder enige concrete aanleiding lager duikt, spreekt men van een ‘flash crash’.

Deze flash crashes kunnen overal voorkomen: bij individuele aandelen, op indexniveau, op de valutamarkten en ook bij de grondstoffen. Zelfs bij crypto-currencies als BITCOIN en ethereum zijn deze de jongste tijd schering en inslag.

We willen het even hebben over de meest recente flash crash bij goud.

Bron: Express.be
Geplaatst: donderdag 6 juli 2017

De BITCOIN is geweldig… tot je er mee wil betalen

De BITCOIN werd ooit gepromoot als een goedkoop, betrouwbaar en snel betaalmiddel, maar die eigenschappen lijken inmiddels grotendeels verdwenen.

Dat zegt Paul Vigna, financieel specialist van de Amerikaanse zakenkrant Wall Street Journal op basis van cijfers van consulent BitInfoCharts.

Bron: Express.be
Geplaatst: maandag 3 juli 2017

Bedrijven slaan BITCOINs in om hackers te betalen

Om de schade van ransomware te kunnen beperken, hebben vele bedrijven beslist om een reserve van de virtuele munt BITCOINs aan te leggen. Daarmee wordt echter een verkeerd signaal gegeven.

Dat heeft Matthew Horne, vice-directeur operaties bij het Britse National Crime Agency, gezegd naar aanleiding van de herhaalde aanvallen met ransomware waarvan wereldwijd talrijke bedrijven het slachtoffer zijn geworden.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 30 juni 2017

Succes BITCOIN blijft financiële wereld verbazen, speculatie kan echter roet in eten gooien

BITCOIN en andere virtuele munteenheden blijven de financiële wereld verbazen. Ondanks de reeds sterke prijsstijgingen de afgelopen maanden blijft het groeipotentieel enorm. Dit enerzijds door speculatie, anderzijds door een groeiende noodzaak aan een veilig alternatief.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$