EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord bitcoin.
Artikel 146 tot 150 met de

betekenis van het woord BITCOIN

Geplaatst op: dinsdag 10 april 2018

Miljoenen Colombiaans drugsgeld witgewassen met BITCOINs

Een bende heeft een BITCOINbeurs gebruikt om geld wit te wassen voor Colombiaanse drugscriminelen. Het geld dat de smokkelaars verdienden, werd uitgegeven aan BITCOINs, die meteen werden doorverkocht voor Colombiaanse peso's, die in Colombia konden worden opgenomen.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 9 april 2018

Ook Rockefellers betreden de cryptomarkt

We kunnen het niet met 100 procent zekerheid zeggen, maar er staat precies wat te gebeuren op de cryptomarkt. Eerst lazen we dat George Soros in crypto gaat investeren en nu ook Venrock, een ‘venture capital’ bedrijf in het bezit van de Rockefeller familie. Zou het kunnen dat crypto stilaan een nieuwe injectie gaat krijgen waardoor de prijzen opnieuw omhoog zullen schieten?

De ‘boom’ vorig jaar op de cryptomarkt kwam voornamelijk dankzij de populariteit van de BITCOIN en de grote instroom van het kapitaal van particuliere beleggers. Maar de afgelopen maanden heeft de cryptomarkt heel wat van zijn waarde verloren. De tijd lijkt rijp voor institutionele beleggers om zich ook aan een gokje te wagen nu zo goed als alle cryptomunten fors gedaald, en dus ‘goedkoop’ zijn.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 9 april 2018

Investeringsfonds George Soros gaat ook aan de cryptocurrency

Investeringsfonds George Soros gaat ook aan de cryptocurrency Het investeringsfonds van George Soros, Soros fund management, gaat ook investeren in cryptocurrencies. George Soros, voor de mensen die hem nog niet kennen, is een investeerder en één van de rijkste mensen ter wereld. Er wordt druk gespeculeerd wat dit fonds gaat doen. Of ze dus gaan investeren met een lange-termijn visie of dat ze gaan proberen om BITCOIN kapot te speculeren. Als je ziet wat Soros ooit gedaan heeft met de Britse pond dan stemt dat niet heel erg positief.

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: vrijdag 6 april 2018

De 4 grootste crypto bedreigingen voor BITCOIN

In 2017 was BITCOIN met een stijging van meer dan 1.200% niet de beste cryptomunt op basis van procentuele stijging, maar het voegde wel meer dan $200 miljard marktkapitalisatie toe. Daar kwam geen andere cryptomunt in de buurt. Toch is het niet zeker dat BITCOIN zijn leidende rol in cryptoland kan behouden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 5 april 2018

John McAfee’s ‘coin of the day’ kost 105.000 dollar per tweet

John McAfee, oprichter van McAfee Inc., is een vaste naam op vlak van internetbeveiliging. Sinds de populariteit van de BITCOIN ontzettend hard is gestegen, is hij zich ook beginnen moeien in de cryptowereld vermits hij voorstander is van digitale gedecentraliseerde munten. Op zijn twitteraccount passeren regelmatig tweets waarin hij bepaalde cryptomunten aanraadt. 

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs