Nieuws / Artikelen met het woord

bitcoin

1339 artikelen gevonden. Artikel 146 tot 150
Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 12 december 2017

Man gooit 75 miljoen aan BITCOINs weg na klachten van vriendin

Vanwege de alsmaar stijgende koers van de digitale munt BITCOIN kan James Howells zich momenteel wel voor zijn kop slaan. In 2013 gooide hij namelijk per ongeluk 7.500 BITCOINs weg, nadat zijn vriendin klaagde over de herrie die zijn computer maakte. De inwoner van Wales wil nu een vuilnisbelt afgraven om zijn harde schijf terug te vinden.

Bron: Express.be
Geplaatst: dinsdag 12 december 2017

Venezuela lanceert eigen cryptomunt: de Petro

De socialistische regeringsleider Maduro wil met de introductie van de Petro zijn olierijke maar door crises geteisterde land “naar de 21ste eeuw loodsen”. De Petro is de nieuwste digitale munt, een variant op de BITCOIN. Die werd zondag door de Venezolaanse president Nicolás Maduro in een vijf uur durend tv-programma geïntroduceerd. Een wanhoopsdaad, want de nieuwe munt moet de financiële blokkades tegen Venezuela tegengaan.

Bron: Express.be
Geplaatst: maandag 11 december 2017

Amerikaanse belastingdienst IRS gaat achter de BITCOIN aan

Een federale rechter heeft Coinbase opgedragen alle transacties van meer dan 20.000 dollar die tussen 2013 en 2015 werden gemaakt aan de Amerikaanse belastingdienst IRS te overhandigen. Coinbase is een handelsplatform voor cryptomunten, waar BITCOIN, litecoin en ethereum worden verhandeld.

Bron: HLN.be
Geplaatst: maandag 11 december 2017

Gezin dat alles verkocht voor BITCOINs is wereldberoemd: fanmail stroomt binnen

De 39-jarige Nederlander Didi Taihuttu gelooft zo hard in BITCOIN dat hij zijn hele hebben en houden verkocht voor de cryptomunt. In afwachting van een prijsexplosie woont hij met zijn gezin op een camping. En ondertussen gaat zijn verhaal de wereld rond: “Mensen zien onze beslissing als een heldendaad”, aldus Didi.

Bron: HLN.be
Geplaatst: maandag 11 december 2017

James gooide per ongeluk harde schijf vol BITCOINs in vuilbak, nu zou ze 84 miljoen waard geweest zijn

James Howells uit Newport in Wales begon in 2009 BITCOINs te delven op zijn laptop. Het leverde hem 7.500 BITCOINs op, die hij op een harde schijf bewaarde. Maar vier jaar later gooide James de oude harde schijf weg, hij was volledig vergeten dat er nog BITCOINs op stonden. De harde schijf was toen al meer dan 5 miljoen euro waard en ondertussen is de waarde zelfs opgelopen tot 84 miljoen euro.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$