EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord bitcoin.
Artikel 161 tot 165 met de

betekenis van het woord BITCOIN

Geplaatst op: zaterdag 24 maart 2018

CEO Twitter: "BITCOIN binnen 10 jaar enige wereldmunt"

De BITCOIN zal uiteindelijk belangrijker worden dan de dollar. Binnen een periode van tien jaar zal de BITCOIN de enige valuta voor de online wereld zijn geworden. Dat heeft Jack Dorsey, chief executive van zowel de sociale netwerkonderneming Twitter als het betaalbedrijf Square, benadrukt.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: donderdag 22 maart 2018

Snowden onthult: "Met valse software om terroristen te bespioneren achterhaalde NSA ook gericht identiteit BITCOINgebruikers"

De NSA heeft BITCOINgebruikers gericht opgespoord en zou daarbij ook hun identiteiten hebben achterhaald. De Amerikaanse spionagedienst deed dat rond 2013 met zijn Moneyrocket-programma, zo blijkt uit nieuwe documenten die klokkenluider Edward Snowden verspreidt. Dat meldt nieuwssite The Intercept.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 21 maart 2018

Gaat de BITCOIN binnenkort een nieuwe bodem neerzetten?

De BITCOIN staat op dit moment flink onder vuur. De grootste digitale munt ter wereld beleefde een geweldig 2017, maar van die positieve sfeer lijkt weinig over te zijn. Met name de druk van de overheden zorgt er voor dat steeds meer beleggers de cryptosector links laten liggen. Is dat terecht?

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 21 maart 2018

CEO Twitter & Square: ‘BITCOIN wordt belangrijker dan de Dollar’

Jack Dorsey, de opperbaas van micro-blog Twitter en betaalbedrijf Square, heeft alstijd al een interessante visie over digitale valuta gehad en in het bijzonder BITCOIN. Hij doet nu een gwaagde uitspraak. Volgens de CEO van de twee techbedrijven wordt BITCOIN belangrijker dan de dollar in de toekomst. Hij definieerd BITCOIN als dé toekomstige ‘single currency for the world’.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 21 maart 2018

Stellar Lumens lanceert Lightning in 2018

De technologie van Lightning werd ontwikkeld om de schaalgrootte van BITCOIN te verhogen, maar recent liet Stellar Lumens weten dat ze ook gebruik gaan maken van de technologie. Volgens oprichter Jed McCaleb staan er verschillende projecten te wachten om met Stellar in zee te gaan, maar dient het netwerk eerst klaar te zijn.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs