Nieuws / Artikelen met het woord

bitcoin

1192 artikelen gevonden. Artikel 161 tot 165
Bron: Express.be
Geplaatst: vrijdag 2 juni 2017

Man die BITCOIN aan 2.000 dollar voorspelde, ziet nu potentieel van 100.000 dollar

Over tien jaar zal de BITCOIN mogelijk een waarde van 100.000 dollar hebben verworven. Dat heeft analist Kay Van-Petersen gezegd.

In december vorig jaar had Van-Petersen ook al aangegeven dat de cryptomunt dit jaar wellicht al een waarde van meer dan 2.000 dollar zou halen.

Bron: BitcoinSpot.nl
Geplaatst: vrijdag 2 juni 2017

Nederlandse BITCOIN exchange Bl3p beschikbaar voor heel Europa

Het was helaas aan onze aandacht ontglipt maar BL3P, de enige Nederlandse BITCOIN Exchange, is sinds een paar weken beschikbaar voor heel Europa. Bl3p is opgezet door Bitonic, welke de afgelopen jaren hebben bewezen een betrouwbare partij te zijn voor het kopen en verkopen van BITCOINs. Het verschil echter tussen Bitonic en Bl3p is dat Bitonic een zogenaamd wisselkantoor is en de Bl3p een exchange. Bij beiden kan je BITCOINs kopen en verkopen echter de functionaliteiten verschillen.

Bron: Goudstandaard
Geplaatst: maandag 29 mei 2017

Column: BITCOIN of goud?

Vijf maanden geleden was een troy ounce goud meer waard dan een BITCOIN, maar nu is de virtuele munt bijna twee keer zo duur als het edelmetaal. Hoe kan het dat de prijs van BITCOIN verdubbelt, terwijl de goudprijs tussen de $1.200 en $1.300 per troy ounce blijft schommelen?

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 25 mei 2017

Fidelity: wij ‘minen’ BITCOIN!

Financiële mastodont Fidelity Investments onthulde dinsdag dat het een fan is van de cryptomunt BITCOIN. De koers steeg naar recordhoogtes na de onthullingen.

Bron: BitcoinSpot.nl
Geplaatst: woensdag 24 mei 2017

1 BITCOIN is meer dan 2000 euro waard. En nu?

De BITCOIN koers lijkt niet te stoppen de laatste tijd. Het nieuwe bizarre record is dat 1 BITCOIN nu meer dan 2000 Euro waard is. We houden de BITCOIN koers hier al sinds 2011 voor je in de gaten maar dit is toch wel erg bijzonder. Voor het historisch perspectief is het leuk om eens naar de zoekpagina te gaan en dan de term "BITCOIN koers" in te voeren. Gaat de prijs omhoog/omlaag? niemand weet het. Zij die zeggen dat ze het wel zeker weten proberen je waarschijnlijk iets aan te smeren dus pas goed op. Ben je nieuw in BITCOIN? begin dan eerst met de "10 BITCOIN tips voor beginners." TwitterLive koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$