EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
45
kliks
42
kliks
41
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
24
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord bitcoin.
Artikel 161 tot 165 met de

betekenis van het woord BITCOIN

Geplaatst op: woensdag 6 juni 2018

Ripple CEO vergelijkt BITCOIN met het oude muziekprogramma Napster

Napster, een online muziekdienst die nu al ruim 14 jaar niet meer actief is maar in der tijd wel een grote invloed heeft gehad voor het delen van muziek. CEO van Ripple Brad Garlinghouse vergelijkt de populaire BITCOIN met Napster. ‘The first of its kind’, goed voor een eerste aanzet om een nieuwe technologie in de luiden maar gedoemd om te mislukken op termijn.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 5 juni 2018

Steeds meer fraude met BITCOINs

De Belg verloor al meer dan twee miljoen euro aan fraude met BITCOINs. Dat staat in De Tijd en wordt bevestigd door de Federale Overheidsdienst (FOD) Economie, die dit jaar al 329 klachten binnenkreeg.

Het gaat het vaakst om mensen die belegd hebben in virtuele munten, maar hun geld niet meer kunnen recupereren. Toch geven niet alle gedupeerden de fraude aan. Peeters schat dat de echte schade door BITCOIN-fraude op 130 miljoen euro per jaar ligt.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 4 juni 2018

Ripple CEO ‘Het tijdperk van BITCOIN is bijna voorbij’

Volgens Brad Garlinghouse, CEO van Ripple, zit de cryptomarkt momenteel in een overgangsfase. Uiteindelijk zal de markt volwassener worden. Daarbij zal het kaf van het koren gescheiden worden. Cryptomunten die geen problemen oplossen, zullen verdwijnen. Zelfs het tijdperk van BITCOIN is bijna voorbij, zegt de Ripple-topman.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 4 juni 2018

Argentijnse bank wil BITCOIN gebruiken voor internationale transacties

De adaptatie van blockchain en crypto begint steeds meer vorm te krijgen. Een Argentijnse bank denkt er aan om BITCOIN te gebruiken om internationale transacties uit te voeren. De reden waarom ze deze methode verkiezen, is dat het geld dan binnen enkele uren verzonden kan worden. Banco Masventas (BMV) zou dan de eerste bank zijn die op deze manier te werk gaat.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 31 mei 2018

Vragenlijst geeft uitsluitsel of uw winst op BITCOINs wordt belast

Is de meerwaarde op cryptomunten zoals BITCOINs belastbaar? Wie daar zekerheid over wil, kan uitsluitsel vragen bij de Dienst Voorafgaande Beslissingen (DVB), schrijft De Tijd.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs