Nieuws / Artikelen met het woord

bitcoin

1345 artikelen gevonden. Artikel 161 tot 165
Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 6 december 2017

Weer Nobelprijswinnaar kritisch op BITCOIN

Wederom heeft een voorname econoom zich kritisch uitgelaten over de BITCOIN. Yale-econoom en Nobelprijswinnaar Robert Shiller spreekt van een beweging die op termijn lijkt op de beurskrach van 1929.

De ineenstorting van de financiële markten volgde destijds op een stevige opleving van de beurzen, maar leidde uiteindelijk tot de grote depressie van de jaren dertig.

Bron: Edelmetaal-info.nl
Geplaatst: woensdag 6 december 2017

BITCOIN – Bubbel (?)

Naarmate BITCOIN’s parabolische opmars onstuitbaar lijkt, is deze hype intussen wereldwijd nonstop in de spotlight komen te staan. Mij is verweten nooit de crypto’s te hebben aanbevolen, maar niet zonder redenen. Hoe dan ook blijken deze vooralsnog in variërend sterke mate het voordeel van de twijfel te hebben.

Het zijn vooral de jongere generaties die deze nieuwe geldsoort zonder voldoende kennis van de rol van het geld omarmen. Het enthousiasme voor BITCOIN wordt toegeschreven aan het relatief geringe aantal dat wordt uitgegeven. Hoe lang blijft die limiet onaantastbaar? BITCOIN is geen uitvinding van “onze lieve heer” maar van mensenhanden maar er kleven meerdere vraagtekens aan. Producten en diensten worden thans nog nauwelijks in BITCOIN aangeboden.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: dinsdag 5 december 2017

Inmiddels 15 cryptocurrencies met market cap van boven de $1 miljard

Totale gekte op de cryptobeurzen wereldwijd afgelopen dagen. BITCOIN steeg tot maarliefst 11.000 dollar, om daarna zomaar ruim duizend dollar terug te vallen. De exchanges konden de drukte niet aan en menig crypto handelhuis was even niet bereikbaar.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 5 december 2017

Flashcrash BITCOIN toont gebrek aan performantie platformen aan

Na het bereiken van de 11000 USD grens is de BITCOIN aan een flashcrash bezig waarbij duizenden dollars verdampen van gebruikers welke door zware performantieproblemen niet kunnen inloggen op het door hun gebruikte platform.

Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 5 december 2017

BITCOIN gaat helemaal door het dak: "Eens zal de zeepbel spatten"

Achteraf is altijd makkelijk praten, maar wie zeven jaar geleden voor 100 euro BITCOINs had gekocht om netjes bij te houden zou vandaag multimiljonair zijn. De virtuele munt schiet door het dak en is momenteel 10.000 dollar waard. Experts zijn aan het wachten tot de zeepbel spat, maar de ‘believers’ geloven nog rotsvast in hun virtueel goud.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$